lauantai 20. huhtikuuta 2013

Silmänympärysvoide x 2

Silmänympärysvoide on minulle yhtä elintärkeä tuote, kuin wc-paperi tai silmälasit. En voi käsittää ihmisiä, jotka eivät ole löytäneet tätä tuotetta omaan rutiiniinsa tai pitävät sitä turhana. Aina, kun saan kokeilla uutta silmänympärysvoidetta, hihkun onnesta ja pohdin, mitkä ovat sen parhaat ominaisuudet ja onko se rahan arvoinen tuote. En tiedä, mistä friikkiyteni silmänympärysvoiteisiin on lähtöisin, mutta voi olla, että se on lähtöisin ikuisuusongelmastani eli tummista silmänalusista. Tekisin mitä vain saadakseni silmänympärysihoni paksummaksi, jotta verisuonet eivät kuultaisi läpi. Ikävä kyllä se ei ole mahdollista edes hyvillä voiteilla, mutta nämä hyvät voiteet edistävät ohuen ihoni hyvinvointia.

Ymmärrän hyvin, että kaikki eivät välttämättä ole yhtä kiinnostuneita silmänympärysvoiteista kuin minä, joten siksi lyön ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja arvostelen kaksi tuotetta samassa postauksessa. Tällä hetkellä minulla on käytössä LivBoxista saatu Olayn näyte, josta tuskin tulen tekemään arvostelua, mutta nämä kaksi tuotetta ansaitsevat mielestäni tulla arvostelluiksi blogissa:


Avonin Solutions Hydra Beyondin sain kaupan päälle Avonin tilausta tehdessä ja tottakai otin sen innolla kokeiluun. Olin aiemmin kokeillut vain yhtä Avonin silmänympärysvoidetta, jonka arvostelun voit lukea tästä. En pitänyt kovasti siitä tuotteesta, mutta Hydra Beyond sai aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, koska eri linjojen tuotteet poikkeavat tietyllä tapaa toisistaan. Tämä lupasi olla hyvin kosteuttava ja rauhoittava silmänympärysvoide.

Aluksi en pitänyt tuotteesta, koska olen tottunut levittämään silmänympärysvoiteen kunnolla myös luomille huolimatta siitä, että niissä on yleensä varoitusteksti, joka kehottaa olla levittämästä tuotetta lähelle silmää. Mikään silmänympärysvoide ei ollut aiheuttanut mitään oireilua siitä huolimatta, mutta poikkeushan vain vahvistaa säännön eikö vain? Tämä siis kirveli ihan kunnolla, jos satuin levittämään tuotetta vahingossa liian liki silmää. Ja ehei, en minä sellaisesta pidä, vaan haluan rasvata myös luomet, koska ne ovat kuitenkin päivät pitkät täynnä meikkiä ja tarvitsevat myös kosteutusta (minulla, älkää tehkö kuten minä teen, vaan noudattakaa pakkaustekstien ohjeita). Luomeni eivät nimittäin turpoa tms. tästä huolimatta. Eivätkä turvonneet tätä tuotetta käyttäessäkään, mutta jotain huuruja voiteesta nousi silmään, mikä aiheutti kirvelyä.

Kosteutustehoiltaan tämä oli aika kohtalainen, ei erityisen hyvä, mutta ei niin vetinenkään, kuin halvat voiteet yleensä. Riittää varmasti kosteuttamaan monen silmänympärykset, mutta itse vaatisin vähän rasvaisemman tuotteen, jos haluaisin hyppiä riemusta. Tuote sopii keveytensä ansiosta loistavasti meikin alle ja imeytyy supernopeasti, mikä on hyvin mieluisa asia minulle.

Pakkaus on ihan reilun kokoinen, mutta aika perustylsä, mikä ei herätä suurta innostusta. Ihan hymyssä suin käyttelin tämän tuotteen kuitenkin loppuun, koska kirvelykin lakkasi ajan myötä, kun vaan sinnikkäästi (tyhmänä) käytin tuotetta ''väärin''. Silmät voi ilmeisesti totuttaa mihin vain :D Tuotteen hinnoista/olemassaolosta en osaa sanoa mitään, koska en ole tehnyt tänä vuonna tilauksia Avonille saatika selannut kuvastoja. Toivotaan, että heillä kuitenkin on valikoimassaan tämä muistaakseni edullinen kaikille sopiva silmänympärysvoide.

Toinen tuote, jonka olen tässä käytellyt loppuun on Louis Widmerin LivBoxista tullut silmänympärysvoide. Tykkäsin tästä näytteestä ihan älyttömästi! Valikoin sen myös maaliskuun maininnan arvoisiin, koska se on Diorin ohella ollut yksi parhaimmista silmänympärysvoiteista, joihin olen päässyt tutustumaan. Seuraavaksi pitääkin testailla Pirkan Q10 silmänympärysvoidetta, kun kaikki sitä niin kehuvat.

Crème contour on täyteläinen ja pehmeä voide, joka ei millään tavalla ärsytä silmiä joutuessaan liian liki vesirajaa. Se myös kosteuttaa mukavasti sekä häivyttelee juonteita, mistä ehdoton plussa. Harmittaa oikein, että tuote meni loppumaan, mutta niin hyvillä tuotteilla on yleensä tapana. Näitä saa käsittääkseni apteekeista, mutta hinnasta ei ole mitään käryä. Ilmeisesti Louis Widmer ei ole mikään tuhottoman kallis tuotemerkki?

Kermaisen täyteläinen voide myös imeytyy vikkelään ja sopii hyvin käytettäväksi aamuin sekä illoin. Tuotetta riittää todella minimalistinen määrä per silmä, vaikka ei silmänympärysvoiteilla ole tarkoituskaan lotrata. Pienempääkin pienempi määrä siis :)

Tässä vielä tuotteiden koostumukset, joista voi pikkuisen vertailla. Kuvista näkee kyllä selvästi, että Hydra beyond on Crème Contouria vetisempi ja sitä tulee tuubista helposti puristettua liikaa. Louis Widmerin tuubi puolestaan on parempaa materiaalia, jolloin määrää on helpompi kontrolloida puristamalla. En tiedä kuinka moni kiinnittää huomiota tällaisiin asioihin, mutta kyllähän se nyt ärsyttää, jos tuotetta tulee pakostikin liikaa, vaikka sitä yrittää ottaa vain vähän. Ja ylimääräistä tuotetta on mahdoton saada takaisin tuubiin, joten ihollehan se on tungettava, ellei hukkaan halua heittää.

Loppuunvetona Avonin Hydra Beyondia voisin hankkia, jos se olisi todella hyvässä tarjouksessa, eikä rahatilanne antaisi myöden hankkia laadukkaampaa silmänympärysvoidetta. Louis Widmeriä puolestaan kokemuksen perusteella ostaisin vähän kalliimmallakin hinnalla, mutta en ihan selektiivisen kosmetiikan hinnoin. Hyvä tehdä vertailua, kun en tosiaan näiden hinnoista tiedä, mutta ei minulla ole epäilystäkään siitä, etteikö Cŕeme contour olisi kalliimpi tuote :)

Ja jos joku vielä on sitä mieltä, ettei silmänympärysvoiteissa ole eroja, niin haistakoon housunsa :D Ihanaa viikonloppua kaikille <3

11 kommenttia:

 1. Ihan totta, Widmerin tuubia on miellyttävä käyttää! :) Itsekin olen tykännyt voiteesta, mutta suurin nahkeus on siinä, että täysikokoinen pakkaus on purkki. Jos sitä saisi tuubissa, voisin ostaa toisenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai se on purkki. Äh en mä kanssa sellasista tykkää kun pitää käyttää spaattelia ja tulee helposti liikaa. Tykkäsin tosta pakkauksesta paljon!

   Poista
 2. Tiedätkö myydäänkö sitä pirkan silmänympärysvoidetta anttilassa? Ja mitä se maksaa? Kun mulla on ollut avonin silmänympärysvoiteita. Ja haluaisin kokeilla välillä jotain muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saa itseasiassa päähäni, myydäänkö Anttilassa Pirkka-tuotteita, vaikka se K-ketjuun kuuluukin. Kannattaa mieluummin katsoa vaikka Citymarketista tai K-Supermarketista. Siellä niitä varmemmin on. Tarkkaa hintaa en osaa sanoa, mutta alle 4 euroa.

   Poista
  2. Selvä juttu. Meinaatko itse seuraavaksi ostaa pirkka silmänympärysvoiteen? Mitäisi varmaan rupeta kohta suunnittelemaan vapuksi jotain. Onko sulla jo vappu suunitelmia tiedossa? Mukavaa viikkoa sinulle.

   Poista
  3. Mä ostin vähän aikaa sitten ekan silmänympärysvoiteeni, juurikin tän Pirkan. Mulla ainakin toiminut hyvin ja sai hoidettua pienen superkuivan kohdankin hetkessä pois. Ostin omani K-Supermarketista ja siellä se ainakin maksoi muistaakseni tasan 4€.

   Poista
  4. Anonyymi: joo sen meinaan ostaa ellei ilmaiseksi saa jotain tuotetta ennen vanhan loppumista. On mulla jo vappu suunniteltuna. Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Ronja: kiitos infosta! Koitin äskön Anttilasta kurkata, mutta ei niitä tosiaan myydä siellä..

   Poista
 3. vietätkö vapun Hesassa? Mä menen varmaan huomenna katsomaan silmänympärysvoidetta.

  VastaaPoista
 4. Tuo Avon näyttää heti koostumukseltaankin kivemmalta. Tykkään itse tuollaisista paksumman koostumuksen silmänympärysvoiteista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Louis Widmer on kyllä koostumukseltaan paksumpi. Voi olla että tuo kuva hämää hieman kun Avonia on isompi määrä kädellä. Se on niin vetinen ja kerrostuu ohueksi levittäessä..

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)