tiistai 19. maaliskuuta 2013

Maaliskuu maan näyttää

Olen ihan superinnoissani siitä, että maaliskuu on edennyt jo yli puolen välin ja nyt odottelen pääsiäistä sekä kesää. Eivät kyllä kauheasti tee vaikutusta nuo lumikasat pihalla, mutta eivätköhän ne jo pian ala sulaa. Kohta saa kaivaa kevättakinkin esiin! Onko joku rohkea kenties tehnyt sen jo? Tänään suunnitelmissani on käydä kaupassa hakemassa muutama muna pääsiäistä varten ja nyt voisi olla hyvä aika laittaa myös ruoho kasvamaan. Meidän perheessä kasvatellaan kissanruohoa, koska pelkään kissojen syövän myrkyllistä pääsiäisruohoa. Ihan saman asian se ajaa ja siihen voi myös laittaa tipuja :)

Älkää välittäkö, jos tässä postauksessa muuten on typoja, koska en kirjoita omalla koneella ja suorastaan vihaan vieraita tietokoneita. Ajattelin kuitenkin jakaa teidän kanssa vähän kuvia viimeviikonlopusta, jolloin pirtsakka Numbercut tuli luokseni Helsinkiin :)

Käytin itsekkäästi hänen osaamisensa hyödyksi ja pistin vieraan kokkaamaan meille iltapalaa :D En ollut koskaan aiemmin maistanut sushia, joten olin innoissani uudesta makuelämyksestä. Eikä valmistusprosessi ollut edes ihmeellisen vaikea, joten saattaisin joskus ominkin avuin osata kokata näitä.

Täytyy kyllä myöntää, että ensimmäinen kosketus merilevään oli aika kuvottava, eikä se tuoksu kovin hyvälle. Mahaan ne kaikki kuitenkin katosivat, eikä se oikeasti maistunut mitenkään erikoiselta.

Meikäläinen syö ensimmäistä kertaa elämässään puikoilla! Numbercut on hallinnut taidon muistaakseni ala-asteelta lähtien, joten pakotin hänet opettamaan minuakin. Tajusin melko pian idean, mutta käsien ja aivojen yhteistyö ei toiminut halutulla tavalla :D

Lauantaina kiertelimme koko päivän kaupungilla ja puolitimme nälkäämme pitsan. Ihastuin pieneen liikkeeseen Manskulla nimeltään Luca. Siellä myytiin jonkun verran aasialaista kosmetiikka (silmänrajaukseen ja kulmakarvoihin tarkoitettuja tuotteita ja olisikohan ollut yksi ripsivärikin valikoimissa). Irtoripsiä oli huikeat määrät erilaisia ja olin ihan taivaissa, koska rakastan aasialaisia ripsiä. Ja ne olivat niin suloisissa paketeissa! En kehdannut ottaa kuvaa, mutta käykäähän Helsingissä asuvat katsomassa.

Kosmetiikka sai jäädä Lucaan, mutta ostimme kimppaan mansikka- ja suklaapockyja sekä mansikkasuklaakonvehteja ja sitten ihmeellisiä kakkukoristeen makuisia karkkeja. Japskeilla on kyllä aika erikoinen karkkimaku, mutta pockyt ovat suosikkejani.

Lisäksi haimme Makuunista järkyttävän kokoisen pussin irtokarkkeja ja vuokrasimme illaksi Tedin (leffa). Onneksi muutama sushipalanen jäi edellisillasta, jottei touhu pelkäksi sokeriksi mennyt :D Leffa oli aika keskitasoa, mutta seura loistavaa. Tämmöisiä tyttöjenviikonloppuja on tullut pidettyä viimeksi yläasteella!

Sunnuntaina lähdimme yhdessä bussilla kohti kotia. Matkustaminen ei ole lainkaan niin tylsää, kun on seuraa matkalla. Nyt vietän vielä pari päivää täällä kotona ja loppuviikosta velvoitteet kutsuvat, eli assauskeikkaa pukkaa ja käymme luokan kanssa vierailemassa yhdellä studiolla. Tuli muuten harjoiteltua Numbercutin naamaan yksi meikki, mutta ette valitettavasti ainakaan vielä pääse näkemään sitä. Ensi kerralla kuitenkin jotain varsinaisesti kosmetiikkaan liittyvää. Nähdään!

4 kommenttia:

 1. Mä menin viimeksi tänään Lucan ohi (bussissa istuin) ja aina mietin, että pitää siellä käydä. Olisi jopa helppoa töistä tulla 58:lla siihen ja sitten vaihtaa bussia. Kai se on pakko raahautua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mene ihmeessä käymään! Se on tosi suloinen pikkuliike :) Ja englantia puhuva miesmyyjä oli myös superkohtelias ja tarjosi ostoksia tehdessä karkkia sekä lähtiessä avasi vielä oven meille. Rakastan tuollaista asiakaspalvelua.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli, sun kanssa on aina niin rento ja kiva meininki :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)