keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kauraihme

Yhtenä päivänä tammikuussa minulla oli todella huono päivä. Silloin kävi ilmi hyvin ikäviä asioita ja kaikki tuntui kaatuvan niskaan. Ratkaisuna kaikkiin asioihin, kävelin Asematunnelin Lushille ja nappasin vielä naapurista mukaan mansikkaisen Milk Bubble Tean. Johan alkoi mieli parantua!

Tuorekasvonaamio ja herkullinen ''tee'' tekevät ihmeitä naiselle. Tällä kertaa halusin kokeilla pehmentävää ja kosteuttavaa Oatifixia. Naamioon on käytetty banaania, vaniljaa ja kauraa, joka kuulostaa aika vakuuttavalta yhdistelmältä. Tuoksu on juurikin vaniljainen banaani, mikä on omalla tavallaan aika kiva, sillä pidän vaniljasta, mutta banaani tekee siitä aika erikoisen. Kyllä tämä kaurapuuronkin mieleen tuo, ainakin koostumukseltaan :D

Nämä kasvonaamiokuvat ovat aina yhtä järkyttäviä, mutta noh, ne kuuluvat tämäntyyppisiin postauksiin. Mitenkä te muuten saisitte todellista kuvaa tuotteesta. Kuvasta näkyy hyvin Oatifixin vaikeus eli sitä ei saa mitenkään levittymään kasvoille tasaiseksi. Tuote ei juurikaan muistuta kasvonaamiosta, vaan minulle tulee siitä enemmänkin mieleen kasvokuorinta. Länttäsin sitä kuitenkin tuolla tavoin kasvoille, vaikka helppoa se ei ollut. Tuote oli aika jäykkää, vaikka olin ottanut sen jääkaapista huoneenlämpöön hyvissä ajoin.

Oatifix kyllä pelasti huonon päiväni, kuten Lushin tuotteet noin ylipäätään aina tekevät, mutta uudelleen en tätä ostaisi. Oatifix on myös ensimmäinen ''tuorekasvonaamio'', jota en käyttänyt loppuun asti kasvoille, vaan viimeisillä rippeillä tein itselleni käsihoidon. Tuote oli hyvin kuorivaa ja olin odottanut vähän toisenlaista tunnetta. Olisihan se pitänyt arvata, että tuote on näin karkeaa, koska se sisältää kauraa, mutta halusin niin uskoa lupauksiin pehmeästä ja kosteutetusta ihosta.

En oikeastaan voi suositella tätä tuotetta, koska en siitä pitänyt, mutta erilaisiin tarpeisiin erilaiset tuotteet. Jos haluat kasvonaamion, joka kuorii samalla ihon läpikotaisin, niin Oatifix on tehty sinua varten. Oma suosikkini Lushin tuorekasvonaamioista on edelleen BB Seaweed ja sen voisi hankkia taas seuraavaksi huonon päivän sattuessa.

Hain muuten postista eilen maaliskuun LivBoxin ja olen sisällöstä aika innoissani! Postausta siitä myöhemmin. Helmikuun boksipostauksen skippasin, mutta tätä en kyllä voi.

2 kommenttia:

  1. Osaisitko neuvoo että, onko tää se täysikokoinen versio Moeoccanoilista joka tuli silloin livboxista? Haluisin tilata noita netistä mutta joka kaupas näyttää lukevan että ne ei postita muualle maailmaan tätä tuotetta. :/ Ärsyttää kun Stockmannillakin tää maksaa melkei 50€

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nähdäkseni HQHair.com toimittaa Suomeen normaalia isompia Moroccanoil pulloja (125ml) hintaan 38.09€. Normaalikokoisien pullojen kohdalla luki, ettei toimitusta UK:n ulkopuolelle, mutta ison pullon kohdalla asiasta ei ole mainittu mitään. Kannattaa yrittää siis :) Mä käytin Stockan alennussetelin, jolla sai kympin pois hinnasta, joten kannattaa sitäkin vaihtoehtoa harkita.

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)