sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

I-hana Chanel

Pari vuotta sitten blogeissa näkyi paljon Chanelin uutta Graphite kynsilakkaa ja ihastelin sitä huokauksien säestämänä. Lakka jäi kuitenkin hankkimatta, koska se olisi ollut liian kallis heräteostos. Viime syksynä tutkaillessani Sokos Emotionin tarjontaa, nappasin lakan ja vein sen kassalle alennuspöydältä -50% tarralla varustettuna. Olin niin innoissani, etten malttanut koskaan kokeilla lakkaa :D Nyt puolen vuoden jälkeen rohkaistuin korkkaamaan lakkapullon ja huokailin jälleen ihastuksesta. Tällä kertaa huokaukset olivat syvempiä ja pidätin niitä ennen pitempään hengitystä, sillä minusta Graphite näytti moninkertaisesti paremmalta livenä kuin kuvissa.


(Pahoittelut jälleen kerran siitä, etten osaa lakata kynsiä enkä jaksa siistiä kynsinauhoja, koska ylimenneet lakat yleensä kuluvat pois kun on käynyt suihkussa.)

Se kimalsi vaan niin nätisti luonnonvalossa <3

Kissa ilmeisesti tehnyt tuon haavan? Ei muistikuvaa..
Graphite nousi heti yhdeksi kynsilakkasuosikikseni sävynsä puolesta. Koostumus oli aika liirua, mutta tässä minulla on kaksi kerrosta lakkaa, joten kyllä se silti peittää hyvin. Ainoa asia, joka tuollaisessa kevyemmässä koostumuksessa on vikana, niin kynnet ovat vailla kunnon kolhusuojaa ja kynteni katkesivatkin heti seuraavana päivänä. Yhyy ne ovat nysät jälleen. Kahden kuukauden kasvatus alkoi jälleen alusta. Tosin nyt on paljon helpompi meikkailla ja käyttää piilareita, kun ei ole kynnet tiellä.

Korkkaatteko muuten uudet kynsilakat saman tien vai oletteko tällaisia tyhmiä säästäviä ihmisiä, jotka vain hamstraavat kivoja kynsilakkoja silmäniloksi? Mahdankohan koskaan uskaltaa avata valmistujaislahjaksi saamaani O.P.I.:n kultalakkaa..

4 kommenttia:

 1. Mulla on vähän molempia tapoja. Osa löydöistäni unohtuu laatikon kätköihin ja osa pääsee suorastaan maanisen käytön kohteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mitä sitä turhaa säästelemään kivoimpia lakkoja. Ei ne kuitenkaan aina samalla tavalla miellytä silmää, joten käyttämään vain hulluna silloin kun mieli tekee. Mulla on vielä opettelemista :)

   Poista
 2. Itse olen tarkka kosmetiikan säilytysajoista. Jos sinulla on kymmeniä puteleita (siis mitä tahansa kosmetiikka), miten voit muistaa mikä on avattu milloinkin?

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)