lauantai 23. maaliskuuta 2013

LivBox maaliskuussa

Vähät minä siitä, että kohta on tulossa jo huhtikuun boksi, postaan oman vaikutelmani maaliskuun LivBoxista. Tarkemmin ajateltuna kyllä siihen huhtikuun boksiin vielä menee ainakin parisen viikkoa, joten en nyt niin myöhässä kuitenkaan ole. Minulla on muutenkin mennyt vähän fiilikset näitten pikku laatikkojen kanssa ja siksi jätin helmikuun tuotteet postaamatta. LivBox-tiimi nimittäin lähetti yllärini väärään osoitteeseen ja paketin seikkailtua postissa miltein kolme viikkoa, sain vihdoin ''yllätyksen'' käsiini. Olisi ollut kiva saada jotain hyvitystä viivästyksestä, mutta tiimi olisi vain lähettänyt uuden boksin, jos vanha ei olisi koskaan löytänyt perille.

Alun perin tilasin LivBoxin, koska halusin kerran kuussa yllättyä avatessani mustaa laatikkoa. Nykyään se on kuitenkin aivan mahdotonta, koska eri blogit postaavat LivBoxin sisällön minuutin kuluttua sen saapumisesta ja ihmiset kommentoivat facebooksivuille tuotteista. Maaliskuun LivBoksia jouduin odottamaan jopa viisi päivää pidempään kuin osa tilaajista ja minun olisi ollut käytännössä mahdotonta pysyä melkein viikko pois netistä, jotta olisin voinut yllättyä. Kotikaupungissani onneksi posti toimii vähän nopeammin kuin täällä Helsingissä, joten pitkään ei tarvi enää olla ärsyyntynyt asiasta. Siinä tapauksessa siis, jos jatkan boksin tilaamista. Todennäköisesti kyllä, jos on ylimääräistä rahaa, sillä boksien mukana on tullut paljon erilaisia tuotteita, joita en olisi koskaan kaupasta osannut ostaa, mutta joihin olen tykästynyt.

Lopetan nyt marmatuksen ja siirryn sisältöön. Ajattelin aluksi tehdä sisällöstä videon, mutta en ollut sen saapuessa kovin sosiaalisella tuulella (ehkä ymmärrätte) :DHaluaisin kiittää LivBox tiimiä siitä, että he vaihtelevat hieman boksien sisältöjä, jotta edes pieni yllätysmomentti olisi mahdollinen. Omaan laatikkooni oli sujahtanut Korresin Mango suihkugeeli.

Maaliskuun luonnonmukainen teema oli minusta aivan mahtava ja paljastetaan nyt etukäteen, että tämä oli mielestäni paras boksi tähän mennessä. En tiedä, olisinko ilahtunut ihan yhtä paljon toisesta suihkugeelivaihtoehtosta, koska Korresia olen aina halunnut kokeilla. Mangoversio oli erityisen ilahduttava, koska Mango on aina yhtä ihana.

Laveran nestemäinen eye liner oli maaliskuun ainoa täysikokoinen tuote. Samalla itselleni myös turhin, sillä minulla ei ole tällä hetkellä tarvetta nestemäiselle mustalle rajausvärille. Olisi varmasti fiksua etsiä tälle uusi omistaja, koska päiväystäkään ei ole niin paljon jäljellä, että viitsisin säästää tätä vanhan tilalle. Ehkä päätyy pakkiin asiakaskäyttöön, tosin erillisen siveltimen kanssa.

Burt's Beesin käsisalva oli ehkä boksin oudoin tuote. En ollut aiemmin kokeillut merkiltä mitään tuotteita, katsellut vain Kicksissä. Huulirasvaa olisin toivonut enemmän, mutta ehkä tämä käsivoidekin löytää paikkansa tässä kosmetiikkapaljoudessa. Olen silti tuotteesta mielissäni, koska juuri tällaisten ''outojen'' tuotteiden takia pidän tilausta yllä.

Ma Provencen shampoopala oli Korresin suihkugeelin lisäksi boksin kiinnostavin tuote. Olen pitkään katsellut Lushilla palamaisia shampoita, enkä tiennyt niitä olevan myös muilla merkeillä. Pikku palanen pitäisi riittää aika moneen pesuun ja suunnitelmissani on viedä tämä kesäksi mökille biohajoavaisuuden vuoksi. Kaiken lisäksi pikkunen kukkasen muotoinen palashampoo on niin suloinen! Ei tätä voi vastustaa.

Monikaan ei ole hirveästi välittänyt tästä Ziajan Goat's milk day creamista, mutta minusta on mielenkiintoista päästä kokeilemaan sitä. En ole aikaisemmin kokeillut Ziajan tuotteita, mutta nyt kokeilen. Tyhjennyttyään purkki saattaa olla aika kätevä matkoille, kun sen vain pesee ja lisää sinne sillä hetkellä käytössä olevaa kosteusvoidetta, joten älkääs naiset heittäkö näitä roskiin. Ekologisuus kunniaan :D

Jännää, että tässä boksissa oli vain yksi täysikokoinen tuote ja loput minikokoja, mutta silti tämä oli mielestäni paras boksi tähän mennessä (jos marraskuuta ei lasketa mukaan, sitä minulla ei ole). Tylsimpiä juttuja, mitä boksi voi sisältää ovat hajuvedet, koska en ole niiden suuri fani ja haluan mieluusti etsiä itse sopivan tuoksun itselleni, joten onneksi tämä laatikko oli tuoksuton. Siinä minun mietteeni maaliskuusta, toivottavasti nautitte uusista isoista kuvista, vaikka eivät ne mitään huippulaatua silti olekaan :) Minä lähden nyt meikkikeikalle, ciao leidit!

5 kommenttia:

 1. Mua kyllä aina vähän harmittaa, kun boksista postataan tietysti heti, ja kun ensimmäisessä kuvassa näkyy boksin sisältö niin se hyppää heti silmille bloglovinin listauksessa. Eli koskaan sisältö ei tule yllätyksenä, vaikka koko homman voisi välttää sillä että bloggaajat laittaisivat ekaksi kuvaksi vaikka boksin avaamattomana tms. Pikkujuttu, mutta vähän harmittava kuitenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on muuten niin totta et voisi eka laittaa sellaisen kuvan, jossa ei näy sisältöä. Mä ainakin alan käyttämään tuota, jos joskus satun postaamaan ekojen joukossa. Se on kyllä niin harmi, kun yllätys ei ole koskaan yllätys :( Yritän kuitenkin ajatella asian niin, että saan kuitenkin kivat tuotteet itselleni ja olisin joka tapauksessa joskus saanut sisällön selville :D

   Poista
 2. Mä tykkäsin tästä boksista kovasti ja mua ei tuokaan haitannut että oli vain yksi täyskokoinen tuote. Tilasin boksin sen takia, että tulis kokeiltua sellaisia juttuja mitä ei itse tule ostettua ja aattelin tuon vuohenmaito-rasvankin kohdalla että kiva kun se on tuon kokoinen niin ei jää harmittamaan jos ei olekaan itselle sopiva ja jää iso pönttö käyttämättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ja kun saa monta pienempää tuotetta testattavaksi, niin pääsee kokeilemaan enemmän eri vaihtoehtoja :)

   Poista
 3. Hei Satu!
  Hieno postaus! Palaute on meille elintärkeää, joten kiitos siitä! Olen pahoillani, että boksisi on seikkailut noinkin kauan löytämättä perille. Näin ei missään nimessä saa käydä. Virheiden välttämiseksi työstämme postitusprosessiamme sujuvammaksi. Tarkoituksena on tietenkin ilahduttaa LivBoxin avulla!

  Tuo yllätysmomentti on myös erittäin hyvä pointti. Pyrimme miettimään miten parantaisimme myös sitä.

  ystävällisesti, Anna /LivBox-tiimi

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)