perjantai 1. helmikuuta 2013

Ensimmäiset silmämeikit ja vähän huulikokeilua

Koulua on nyt kolme viikkoa takana ja erittäin hyvä fiilis :) Taidan olla lievästi pessimisti ihminen, sillä suren jo koulun loppumista, vaikka onhan sitä vielä monta viikkoa jäljellä. Harmittaa toisaalta, etten käy maskeeraajan koulutusta, koska luokkakaverit ja opettajat ovat niin mukavia, että viihdyn täällä Helsingissä paremmin kuin hyvin. Vaikka epäröin viimeiseen asti muuttamista yksin vieraalle paikkakunnalle ja kalliin koulun aloittamista, niin olen iloinen siitä, että tein sen. Koin, ettei minulla ollut muuta vaihtoehtoa, jos haluaisin olla onnellinen ja niin se taisi oikeasti ollakin.

Jottei menisi liian filosofiseksi, niin näytänpä teille pari kuvaa koulussa tekemistäni meikeistä. Viime viikon lopulla aloittelimme jo hieman silmämeikkien tekemistä ja nyt alamme olla siinä vaiheessa, että periaatteessa huulet ovat ainoa osa-alue meikissä, joista saamme kömmähdykset anteeksi. Huulipäivä on kuitenkin ensi viikolla, joten sitten kokonaisuus pitäisi jo hallita hiuksia lukuunottamatta.

Tässä minun kokeiluni kolmiulotteisista huulista :) Huulet ovat kyllä yksi meikkauksen vaikeimmista asioista, enkä ihmettele yhtään, että ne on laitettu vasta neljännelle viikolle. Mariela Sarkima tulee opettamaan meille huulia, joten tuskin tulemme pääsemään helpolla :D Tykkään silti vaativista opettajista, koska haluan kehittää hermojani ja keskittymiskykyäni pieneen nysväämiseen ja virheiden korjailuun.

Viikko sitten perjantaina teimme perussilmämeikkejä hyvin vaaleilla sävyillä ja harjoittelimme myös silmänmuotojen korjaamista. Emme saaneet käyttää tummia sävyjä ja ehkä ihan hyvä niin, jottei tule heti alkuun övereitä. Toivottavasti kuitenkin erotatte kuvasta, kuin olen meikillä korjannut raskaita silmäluomia.

Nostin varjostuksia reilusti luomivakoa ylemmäs, mikä vähentää vaikutelmaa raskaista silmäluomista. Mallini silmät ovat tosi hyvän malliset, vaakasuorat eivätkä erityisen syvällä tai ulkonevat, joten muita ''korjauksia'' ei sitten tarvittukaan. Omat silmäni ovat pyöreät kuin pallot ja ulkonurkat ovat vähän alaspäin painuneet, mikä antaa vähän surullisen vaikutelman. En ole koskaan oikeastaan ajatellut, että teen yleensä korjaavan silmämeikin itselleni varjostuksilla ja rajauksilla, vaan olen ihan sattumalta korjannut silmieni muotoa. Pitäisikö ottaa kuva silmistäni ilman meikkiä sekä korjaavalla silmämeikillä? Jos haluatte tämänkaltaisen postauksen, niin hihkaiskaa kommenttilaatikossa.

Eilen opettelimme ''banaanin valmistusta'', kuten yksi luokkakaverini sen ilmaisi. Yllä olevassa meikissä olen tehnyt vasempaan silmän ns. banaani auki -varjostuksen ja oikeaan silmään banaani kiinni -varjostuksen. Mielestäni banaani kiinni oli paljon helpompi valmistaa, koska se on minulle tutumpi varjotusmuoto. Aukinaisesta banaanista tein vahingossa ensin 60-luvun meikin, mikä on yleinen virhe, mutta kokeilemalla oppii ja virhe oli kuitenkin helppo korjata. En ole ennen koulua tajunnut, että meikkisienellä pystyy korjailemaan luomivärejä, mutta se on siis ihan mahdollista. Olen käyttänyt topsipuikkoja, mutta ne ovat turhan kovakouraisia iholle ja pyyhkivät liikaa.Kokeilin tässäkin meikissä myös huulia, koska minulla oli vielä aikaa jäljellä (kuvassa suun asento vähän vääristää lopputulosta, vaikka ei meikkini täydellinen ollut oikeastikaan). Rakastan aikarajoituksia, joita opettajat meille asettavat, koska toimin paineen alla paljon tehokkaammin, enkä hidastele turhia. Meikkaajan työ on kiireistä ja aikarajoitukset valmistavat meitä työelämään. Menee varmaan silti pitkään, ennen kuin saan koko meikin ja hiukset kasaan alle tunnissa.  Ja jos joku nyt tulee minulle sanomaan, että tuo on pitkä aika, niin yrittäköön perässä :D Jälki pitää olla täydellistä.

Tänään meillä oli kynsipäivä ja oli ihan superhauskaa tehdä porukalla sellaisia tyttöjuttuja :) Kokeilimme erilaisia kynsilakkauksia, party nailseja, minxejä, akryylejä ja viilasime toistemme kynnet viikonloppukuntoon. Jos joku on muuten säästellyt ylimääräisiä Sally Hansenin Salon Effects kynsitarroja, niin ihan vinkkinä vaan sanon, että älä pety, jos ne eivät enää toimi, vaikka paketin avaamisesta olisi ihan muutama viikko. Ne menettävät elastisuutensa nopeasti, kun ne otetaan ilmatiiviistä pakkauksesta ulos. Harmi. Itse ainakin olen säästellyt muutamaa ylimääräistä hassua tarraa, mutta turhaan. Toivottavasti en pilannut kenenkään iltaa :D

Oikein mukavaa viikonloppua kaikille lukijoilleni

Satu

3 kommenttia:

  1. Kiitos vinkeistä! :) Mä en ole koskaan tajunnut että raskaita luomia voi korjata nostamalla häivytystä, vaan olen oikeastaan tehnyt ihan päinvastoin. Eli sait aikaan kunnon ahaa-elämyksen :D

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)