maanantai 25. helmikuuta 2013

Kutsu Kauneuteen Sokoksella

Tänään alkoi jälleen odotettu Sokoksen Kutsu Kauneuteen -tapahtuma ja hyviä kosmetiikkakauppoja pääsee nyt tekemään mm. Helsingissä, Tampereella ja Joensuussa. Osassa kunnista (esim. Jyväskylä, Kuopio ja Pori) pääsee ostoksia tekemään vasta ensi viikolla, joten osa joutuu malttamaan vielä!

Itse en ole vielä tarkemmin tutustunut tuotevalikoimaan ja tarjouksiin, mutta uskon, että kaikenlaista tulee haalittua ostoskoriin viikon aikana. Nyt varmaan mietitte, että miksi mainostan tapahtumaa, mutta en siis saa siitä mitään palkkiota. Kerron teille/ Muistutan teitä tapahtumasta siksi, että

A) Se on yksi omia suosikkitapahtumiani
B) Olen itse paikan päällä tapahtumassa (ihan ilmaiseksi) tekemässä huulimeikkejä asiakkaille (ihan ilmaiseksi) We Care Iconin tuotteilla.

Minä ja muut Makerin tytöt olemme siis palveluksessamme ma-la klo 15-18.30 Helsingin Sokoksella trendikkäitä huulimeikkejä loihtimassa. Oma työvuoroni sijoittuu keskiviikolle, joten lämpimästi tervetuloa kaikki lukijat laitattamaan huulet kuntoon ;)

Tässä vielä pari näytettä meidän osaamisesta :)

Minun tekemät huulet
Minulle tehdyt huulet
Nähdään Sokoksella!

10 kommenttia:

 1. Ihanat huulet olet meikannut! Jos asuisin pääkaupunkiseudulla, niin varmasti tulisin asiakkaaksesi keskiviikkona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi <3 Harmi, että on tuo välimatka. Olisi ollut mukavaa :)

   Poista
 2. Mäpäs kävin siellä tänään hakemassa punahuulet! :) Harmillisesti en tajunnut, että oletkin vasta huomenna paikalla. Hienot huulet sain muuten, että vie terveisiä tyytyväiseltä asiakkaalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tytöt onnistuivat hommassa! Varmasti vien terveiset. Huomenna tuut sitten hakemaan uudet huulet ;D

   Poista
  2. En ehtinyt, nyt harmittaa. :( Ilmoittele täällä kun olet seuraavan kerran vastaavissa puuhissa!

   Poista
 3. Minä taas en valitettavasti ehtinyt keskiviikkona, vaikka kovasti yritin. En vain päässyt lähtemään töistä ajoissa, ja olinkin paikalla vasta klo 18.30 kun huulistudio oli jo suljettu. Kauniisti oli huulipunat ja tavarat rivissä, mutta sinua ei enää näkynyt. Mutta onneksi nähdään silloin muutaman viikon kuluttua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmillista :/ Riitti kyllä hirmuisesti asiakkaita ja We Care Iconin tuotteet myivät hyvin, koska olivat tarjouksessa.

   Mutta onneksi me nähdään silloin mun viimeisenä koulupäivänä, joten ei syytä huoleen :) Jännittää hitusen, mutta eiköhän se siitä suttaannu!

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)