perjantai 8. helmikuuta 2013

Huulista kauneimmat

Hei taas ihanat lukijat! Tänään ajattelin vähän antaa inspiraation aihetta teille meikkiin. Itse innostuin kovasti koulun myötä huulimeikeistä ja olen ahkerasti harjoitellut huulia niin koulussa kuin kotosallakin. Erityisen huolellinen saa olla huultenrajauksessa, jotta se on skarppi ja huulet ovat kaikilta osin symmetriset. Jopa millimetreillä on huultenrajauksessa väliä ja kynän tulee olla tarpeeksi terävä, jotta rajauksesta ei tule utuinen. Täydellisten huulten ulkoreuna on huolella tehty.

Nyt naiset laitetaan näiden inspiraatiokuvien myötä huulet viikonlopuksi superseksikkäiksi, ja käännetään kaikkien vastaantulijoiden päät :) Mukavia meikkaushetkiä!

kuva.
kuva.
kuva.
kuva.
kuva.
kuva.
kuva.
kuva.
kuva.
kuva.
Katea unohtamatta ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana postaus! Voisit jakaa meille vähän oppeja huulien oikeaoppisesta kaunistamisesta. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos inspiskuvista! :) Huulimeikki on mulla ehdottomasi se osa-alue jossa olisi eniten tsemppaamista. Omistan kymmenittäin huulipunia ja -kiiltoja, mutta en yhtään huultenrajauskynää tai huulipunasivellintä. Kertoo ehkä mun huulimeikkirutiinista jotain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunalla voi myös rajata, mutta siihen tarvitaan tietysti sivellin (kannattaa hankkia sellainen, joka kapenee kärkeä kohti). Mä aina ennen laitoin huulipunaa suoraan puikosta, mutta nykyään menee siveltimen kautta, koska iso puikko on todella kömpelö, mikäli haluaa siistiä jälkeä. Korjailuun se tietysti sopii, sillä moniko kantaa sivellintä laukussa mukana? Jos huulet on aluksi tehnyt huolella siveltimen ja rajauksen kera, niin puikolla voi hyvin paikkailla :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)