maanantai 28. tammikuuta 2013

Too Faced Natural Eye lookit

1. Pyydän anteeksi pitkää hiljaisuutta.
2. Pyydän anteeksi, että unohdin tehdä aikaisemmin tämän postauksen. Kiitos valppaalle lukijalleni, joka huomasi unohdukseni!
3. Pyysin anteeksi jopa pyykkitelineeltä, kun vahingossa törmäsin siihen (Wtf?). Jonkinlainen alemmuuskompleksi?

Asiaan! Too Facedin Natural Eye paletilla tehdyt lookit:

 Aloitetaan ''päivämeikistä''. Olen siis käyttänyt ylärivin mattasävyjä pienessä kortissa olevien ohjeiden mukaisesti (mielikuvituksetonta? Eih, kokeilua).


Kuvat on otettu vanhalla pokkarin raadollani, joka on maannut haudassa jo jonkin aikaa, mutta teinkin nämä meikit jo lokakuussa. Mitä sanoisin Day -lookista? Ihan ok perus päivämeikki varmasti joillekin, mutta omaan makuuni turhan pliisu. Heaven ja Velvet Revolver eivät ole mitään superpigmenttisiä luomivärejä, mutta Sexspressolla tehty rajaus on aika kiva, vaikka harvoin käytän luomivärirajausta. Ei ihan heti huomaa, että rajaus on todellakin tehty pelkällä luomivärillä.


 Ja klassinen look:


 Tästä lookista pidän eniten, vaikka meikissä ei olekaan käytetty yhtään mattaluomiväriä. Onko siis aina pakko? Paletti on niin paljon monikäyttöisempi, kuin kuvakortit antavat ymmärtää, joten älkää muodostako mielipidettänne Natural Eyesta pelkästään näiden lookien avulla.

Silk Teddy on saanut liian vähän huomiotani. Se on aivan ihana luomiväri! Push-Up on aika perus lämmin helmiäisruskea, jonka ajattelisi sopivan kaikille ja Erotica on uskomattoman pigmenttinen. Sen kanssa saa olla aika varovainen. Naurattaa muuten tuo kulmakarvojeni ''koukku'', kun en vielä tuolloin ollut yhtä tietoinen kulmakarvojen muotoilusta :D

Sitten vielä Fashion eli ihan supermuodikas look. En pystyisi sanomaan tuota ääneen pokkana, koska olisi kiva ensin tietää milloin tämä on ollut/tulee olemaan muotia.
 Tästä minulla ei ole koko kasvojen kuvaa (paitsi kaukaa, mutta siitä ei olisi hyötyä). Kokeilin tätä meikkiä yhdelle keikalle, koska pimeydessä glitterloiste ei näytä liialta. Täytyy heti tähän alkuun sanoa, että en käytä Nude Beachia enää ikinä kulmaluulle. Vaikka glitterpläjäys kulmaluulla olisi kuinka ''muodikasta'', niin se ei näytä mielestäni hyvältä. Mieluiten tykkään käyttää kulmaluulla mattaa Heavenia, joka ei erotu noin selkeästi. Ohjekortissa kuitenkin käskettiin noin tehdä, niin tehdään perässä. Vähän sama kuin koulussa, jos opettaja tekee meille demon, niin sitten tehdään mahdollisimman identtinen omalle mallille, eikä aleta sooloilla.

Tykkään kyllä Honey Potin ja Cocoa Puffin yhdistelmästä. Vähän Sexpressoa kun laittaisi sekaan, niin se olisi siinä! Tässä ja Classicissa olen kuitenkin käyttänyt ihan kynärajausta, koska pidän sen jäljestä enemmän kuin luomivärirajauksesta.

 Sääli, kun ei ole enää aikaa meikkailla itseään. Kaivaisin muuten Natural Eyen taas laatikosta tehokäyttöön :) Taas on se aika vuodesta, kun ruskeat/nudet meikit kolahtavat minuun eniten (no okei, tänään tein pinkit rajaukset, mutta kuitenkin). Pretty.fi:stä saa muuten Natural ja Romantic paletteja ihan sopuhintaan. Livenä paletteja ei meillä Suomessa pääse hiplailemaan missään, mutta ainakin itse luotan Too Facedin laatuun sen verran vahvasti, että uskaltaisin tilata ihan kuvien perusteella. Plussana mainitsisin myös sen, että paletit ovat aika pieniä, joten ne on helppo ottaa esimerkiksi matkalle mukaan.

Peiliä ei ole, mutta eikös peilejä ole muissakin tuotteissa tai vessassa ainakin :) Viikonloppuna meikkasin vessassa, mitä en ole tehnyt vuosikausiin ja aikamoinen experience, täytyy sanoa. Kaiken lisäksi tein meikit luomivärien häivytyksestä lähtien pelkästään sormin, eikä se ollut niin vaikeaa, kuin olen aina ajatellut! Olen aina vierastanut sormilla meikkausta, mutta nyt on pakko koulun vuoksi opetella, koska pitää pystyä erilaisiin tekniikoihin. Ja muistattekos, kun tammikuun alussa sanoin, että pakko palautella koulun vuoksi mieleen nestemäisen rajausvärin käyttö, koska en ollut käyttänyt sellaista aikoihin? Noh, onneksi harjoittelin, sillä Dr. Hauschkan saksalainen päämeikkitaitelija Karim Sattar vieraili koulussamme ja pyysi minua laittamaan mallille (kuinka ollakaan) nestemäisen rajauksen. Sydämeni melkein pysähtyi jännityksestä, mutta onneksi olin harjoitellut ;D Tosin Karimin tapa laittaa nestemäinen rajaus poikkesi paljon omastani, mutta anyways. Paljon olisi asiaa liittyen aiheeseen ja sen ohi, mutta eiköhän nähdä taas seuraavassa postauksessa!


Satu

2 kommenttia:

  1. Ihana juttu ja tosi kivasti onnistuit noissa meikeissä. Tätä oli tosi hauska lukea! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mahollisimman paljon korttien mukaan yritin mennä!

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)