perjantai 14. joulukuuta 2012

Teemaviikko: Inspiroivat Glimmerstickit, Sugar Plum

Vanha suosikkini, joka on jäänyt vähän varjoon uusien Glimmereiden myötä.Sugar Plum


 Swatcheissa kolmas oikealta.

Yhdistän Sugar Plumin automaattisesti violettiin luomiväriin, mutta tässä meikissä halusin tuoda myös vähän kultaa mukaan alaluomelle (ja kulmaluulle). Luumu ja kulta on melko klassinen yhdistelmä.

Sugar Plum taitaa olla vanhin Diamondsini ja sitä tulee nykyään käytettyä liian harvoin. Ennen käytin tätä vähintään kerran viikossa ja nyt taidan käyttää kerran kuussa, jos sitäkään. Sugar Plum sopii myös erittäin hyvin suosikkiluomiväriini, The Body Shopin solonappiin nro 26 (blogin bannerissa).

Tuima ilme :D
Minua harmittaa, etten nostanut tässä meikissä varjostusta niin ylös kuin minulla on tapana. Meikki näyttää vähän liian kovalta tällä tavoin ja mielestäni minulle sopii parhaiten korkeammalle nostettu silmän muotoa myötäilevä varjostus.

Mies kysyi minulta joku päivä, kun tein luomivaon varjostusta, että ''miksi tuolla tavalla syvennät silmäkuoppaasi?''. Meni vähän jauhot suuhun, koska en ole kuullut asiaa koskaan esitettävän noin :D Mutta tosiaan, kun varjostan silmää niin en kyllä ajattele, että nytpäs syvennän silmäkuoppiani..

Meikkiin käytetty:

* Avon Glimmerstick Diamonds Sugar Plum
* UDPP
* L'oreal Golden Beige (kulmaluulla)
* e.l.f. Mineraaliluomiväri Innocent (sisänurkkien kirkastus)
* Avon Glitz & Glam paletista violetti (liikkuva luomi) kultainen (alaluomi)
* Mac Shadowy Lady (varjostus)
* Lumene Sensitive Touch ripsiväri

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)