tiistai 4. joulukuuta 2012

Eye Designer meikit

Nyt vuorossa sitten Diorin Eye Designer paletilla tekemäni meikit. Toteutin tällä paletilla kolme lookia, ja jokaisessa olen käyttänyt paletin jokaista luomiväriä. Haaveissa olisi parempi kamera (ihan yksistään en voi syyttää näitä Suomen hämäriä sääolosuhteita), mutta katsotaan kuuleeko pukki toiveeni.
Tämän meikin tein ihan peruskaavalla eli: vaalein sävy kulmaluulla, keskimmäinen liikkuvalla luomella ja tummimmalla sävyllä ''varjostus'', vaikka ei olekaan matta. Tämä voisi olla hyvin meikkini esimerkiksi töihin, koska luomivärit ovat neutraalit ja rajaus skarppi. Itseäni ei nimittäin mustimmatkaan rajaukset arkisin pelästytä, enkä lähtisi kuin korkeintaan kuntosalille ilman mitään rajausta. Rajauksen ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla musta, vaan se olisi voinut olla esimerkiksi myös ruskea. Toisena päivänä tein hieman neutraalimman meikin, koska halusin kokeilla, miltä vaalein sävy näyttää koko luomelle laitettuna. Yritin myös vähän jäljitellä, millaista meikkiä ystäväni ehkä koittaisi tällä tehdä. Kaava: vaalein sävy kulmaluulla sekä liikkuvalla luomella, ''varjostus'' paletin keskimmäisellä sävyllä sekä pikkuruinen tummennus luomivakoon vielä tummimmalla sävyllä. Aika pliisuhan siitä tuli, sillä vaalein sävy ei erotu oikeastaan yhtään. Alkuperäinen suunnitelmani oli jättää tummin sävy tässä meikissä käyttämättä, mutta keskimmäisen sävyn pigmentti oli niin heikkoa, että se tarvitsi aivan välttämättä kaverikseen jotain tummempaa. Tähän meikkiin valitsin ruskean rajauksen, koska halusin lookista neutraalimman kuin edellisestä.

Jos muuten ihmettelette, miksi mun oikea silmä näyttää suuremmalta ja ''roikkuu'', niin johtuu kameran surkeasta linssistä, joka vääristää :D Ehkä siitä meikki kuitenkin näkyy.. Kolmannessa lookissa halusin tehdä paletilla pehmeän smokeyn ja lisäsin vielä irtoripset, koska olin menossa juhliin. Kaava: vaalein sävy liikkuvalla luomella sekä häivytyksiin, tummin sävy liikkuvalla luomella ja keskimmäinen sävy luomivakoon sekä häivytyksiin. Tumma rajaus vielä peittämään irtoripsien rankaa. Omasta mielestäni tämä käyttötapa oli kaikista toimivin ja äärimmäisen helppo tehdä.


Pistin nyt vielä kuvan noista luomiväreistä, jos joku vaikka eksyy blogiin edellistä postausta lukematta.

Kuten ehkä jo huomasitte, ei paletin luomiväreillä mitään hirveän dramaattisia meikkejä saa aikaiseksi. Ihan turvallinen valinta perusmeikkaajalle, joka ei niin välitä monisävyisistä meikeistä. Palettihan on todella kätevä siinä mielessä, että mukana tulee kaikki, mitä silmämeikin tekoon tarvitset. Näin ollen se on helppo ottaa mukaan vaikka reissuun, eikä vie paljoa tilaa. Pohjustaja tosin puuttuu, mikä olisi näiden luomivärien kanssa aivan ehdoton. Olen käyttänyt kaikkiin yllä oleviin meikkeihin pohjustajaa.

Näiden kokeilujeni perusteella paletista pyydetty 50€ tuntuu todella kovalta hinnalta, vaikka Dior on aina Dior. Kyllä tällä sellaisen luxusfiiliksen saa aikaan, mutta parempiakin paletteja löytää. Viime keväänä ostamassani Diorin Rose collection paletissa on esimerkiksi hyvä hinta-laatu-suhde, jos mielii laivalta itselleen jotain ihanaa palettia. En tosin takaa, että se on myynnissä enää, koska kävin tosiaan silloin keväällä viimeksi laivalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)