lauantai 22. joulukuuta 2012

Sosionomi (AMK)

Jee! Vihdoin minulla on ammatti :) Opiskelin sosiaalialaa kolme ja puoli vuotta ja viimein koitos on ohi. Valmistuin tiistaina sosionomiksi (AMK).

Todistustenjako

En ollut sovittanut valmistujaismekkoani ennen juhlapäivää (olisi varmaan kannattanut), eikä se kuitenkaan näyttänyt mielestäni hyvältä, joten vaihdoin vielä tuttuun ja turvalliseen mekkoon tuntia ennen juhlaa :D Espritin laadukkaat mekot eivät petä minua koskaan. Mekko saattaa näyttää suomenlipunsiniseltä, mutta se on kyllä turkoosi. Paljetteja täynnä oleva pusero on ostettu H&M:stä ja ilman sitä olisi tullut aika kylmä näin keskellä talvea.

Kakkukahvit koulun kahvilassa
 Meikin pidin viileänä ja posket persikkaisina. Minulla oli Cybershopin ripset, jotka olivat kuorrutettu täyteen hopeaa glitteriä ja ne olivat ehdottomasti meikkini keskipiste. Näkyvät, kun kuvan klikkaa isommaksi. Olen aiemmin arastellut näyttäviä ripsiä, mutta nyt olen aivan rakastunut niihin! Macin Boundlessly Beige huulikiilto sopi ripsiin täydellisesti.


Kukkia <3
Otettiin vielä valokuvia koulun aulassa, ennen kuin lähdettiin kotiin juhlimaan. Äiti onnitteli minua ruusukimpulla, joka oli kuorrutettu samanlaiseen glitteriin kuin ripseni. Ah, se oli kaunis! Harmi ettei minulla ole niistä kuvaa. Mielestäni on muuten ihanaa, että mies sovittaa pukunsa naisen mekkoon. Tuntee itsensä tärkeäksi ihmiseksi :)

Sain kauhean määrän lahjoja ystäviltä ja sukulaisilta, kiitos hirveästi muistamisesta <3 Tämän yhden lahjan kuitenkin tässä vain näytän, koska se sopii blogin aihepiiriin. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja mies oli tämän lahjan takana. Maltankohan koskaan avata pulloa :D

Nyt sitten kohti uutta opiskelupaikkaa ja seuraavaksi saan juhlia kesällä kauneusmeikkaajan paperit käsissäni!

16 kommenttia:

 1. Lämpimät onnittelut! Aivan ihana lahja mieheltäsi, niin sopiva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pumpulipupu <3 Lahjatoiveena oli jotain kultaista ja osui kyllä ihan nappiin :D

   Poista
 2. Onnea tästä valmistumisesta ja seuraavaa koulutusta varten!

  VastaaPoista
 3. Paljon Onnea. Ja hienoa, että opiskelet vielä. Seuraan opintojasi blogisi välityksellä. Ihanaa joulunaikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ninni! Mukavaa joulunaikaa myös sinulle :)

   Poista
 4. Onnea onnea! :) Ja tsemppiä tuleviin opiskeluihin.

  VastaaPoista
 5. Paljon onnea valmistumisen johdosta! Hieno lahja mieheltäsi! Tuo asujen yhteensovitus on kyllä sellainen juttu, jota oma mieheni tuskin osaisi koskaan ajatellakaan, mahtavaa, että tuollaisiakin miehiä on olemassa (vaikken tuota omaani mihinkään vaihtaisikaan :D)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah kiitos :D Välillä tuntuu, että asun jonkun juntin kanssa, mutta kyllä ne herrasmiestaidotkin löytyvät..

   Poista
 6. Onnea! :) Meen pitää nähä joku kerta, et saan annettuu sulle ton ah, niin hienon mestariteoksen (eli sun kortin)! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaww :) Oot ihana! Tammikuun alussa mulla on vielä tosi hyvin aikaa..

   Poista
 7. Aika hauska juttu.. Valmistuin itse sosionomiksi huhtikuussa 2012 ja nyt helmikuussa aloitan meikkaajaopinnot. :D Olisi kiva kuulla miksi olet päätynyt tällaiseen valintaan, mutta ymmärrän toki, että syy voi olla hyvinkin henkilökohtainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on muitakin meikkaajaksi päätyneitä sosiaalialan ihmisiä :D Sosionomi olen siitä syystä, etten tiennyt vielä opintojen alussa mitä haluan elämältäni, mutta jotain oli kuitenkin tehtävä. Vuosi sitten tajusin haluavani kauneusmeikkajaaksi, joten nyt mennään sitten sitä kohti :)

   Poista
 8. Se että olet käynyt sosionomi - koulutuksen, ei tarkoita että olisit ammatiltasi sosionomi. Se on KOULUTUKSESI. Ammatti on se, mitä teet TYÖKSESI. Ei anna hirveen fiksua kuvaa tuo esittelyteksti susta välttämättä. Ei pahalla sit.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen työkseni sitä, joten en ymmärrä mitä väärää siinä nyt on. Ei millään pahalla myöskään :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)