torstai 13. joulukuuta 2012

Teemaviikko: Inspiroivat Glimmerstickit, Brown Glow

Tämän Diamondsin kanssa tarvitsin vähän aluksi sulattelua, että minkälaisiin tarkoituksiin haluan sitä käyttää.Kyseessä on siis Brown Glow


Swatch kuvassa kolmas vasemmalta.

Brown Glow ei ole ehkä sellainen tavanomaisin ruskea rajauskynä, joka löytyy joka tytön valikoimasta ja suosin itsekin vähän hillitympiä ruskeita. Tämä on nimensäkin mukaisesti aika hohtava ja sävy on aika jännä ( kannattaa klikata isommaksi, sillä tuossa yllä olevassa pikkukuvassa se näyttää vain normiruskealta).

Vaikka onkin kyse hohtavasta kynästä, niin se sopii silti hyvin myös arkimeikkiin :) Mattaluomiväreihin yhdistettynä tämmöinen näyttävämpi rajaus ei näytä liialta, vaan on vain pieni yksityiskohta meikissä. Ken huomaa ken ei, livenä ero oli selkeämpi. Swatch kuvassa Brown Glow on oikeamman sävyinen.

Melkeimpä kaikki diamondsit pääsevät oikeuksiinsa mattaluomivärien kanssa, sillä ne saattavat helposti hukkua shimmerrykseen (joo joo se on oikea sana :D). Tämä kuva on kyllä otettu vähän huonosta kuvakulmasta. Brown Glow ei ole ehkä se kynä, johon minulla itselläni on pienin kynnys tarttua, mutta kaunis kyllä.

Meikkiin käytetty:

* Avon Glimmerstick Diamonds Brown Glow
* NYX Eyeshadow base White
* Urban Decay Naked paletti (Virgin kulmaluulla, Naked liikkuvalla luomella ja Buck luomivaossa)
* e.l.f. mineraaliluomiväri Innocent (kirkastamassa sisänurkkia)
* Avon Pencil play White (alaluomen vesiraja)
* Lumene Sensitive Touch ripsiväri

Mitä olette muuten mieltä tällaisesta listasta lopussa, mitä meikkiin on käytetty? Yleensä olen sisällyttänyt ne tiedot tekstiin, mutta kummasta tavasta te lukijat pidätte mieluummin?

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva :). Itse käytän Wettiksen Vanity-paletin shimmer-ruskeaa joskus vähän samaan tapaan rajauksena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Olispa mullakin Vanity paletti! *kade*

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)