maanantai 10. joulukuuta 2012

Teemaviikko: Inspiroivat Glimmerstickit, Golden Diamond

Hurraa, teemaviikko on nyt alkanut! Aiheena rakastamani Glimmerstick rajauskynät.

Glimmerstickit ovat Avonin automaattirajauskyniä ja valikoimista löytyy useita sävyjä. Glimmerstickit ottavat huomioon kaikenlaiset meikkaajat, sillä niitä löytyy myös monia eri tarpeisiin;  neutraalisävyisiä perusglimmereitä, kimaltavia diamondseja sekä metallisia chromeseja. Omistan lähes kaikki mahdolliset sävyt, koska ne ovat niin helppokäyttöisiä ja erilaiset sävyt inspiroivat minua. Suosikeiksini ovat kuitenkin nousseet Glimmerstick Diamondsit, joista keräilyni alkoi. Yhden sävyn olen saanut jopa kulutettua loppuun, mikä on saavutus, mikäli katsotaan kynieni lukumäärää.

Tällä teemaviikolla haluan esitellä teille nämä seitsemän (valinta oli niin vaikeaa!) Glimmeriä käyttäen niitä meikissäni. Suurin osa kuuluu kimaltaviin diamondseihin, mutta löytyy sieltä yksi jännä chromesikin.

Glimmerstickit ovat loistavan pigmenttisiä rajauskyniä ja sopivan pehmeitä. Kuva kannattaa klikata isommaksi, jotta näette ihanan kimalluksen :)

Aloitetaan maanantai Golden Diamondsilla, joka on swatch kuvassa vasemmalla laidalla.

Golden Diamond toimii parhaiten alaluomella. Yläluomen rajausväriksi se on turhankin pliisu, mutta kaunis kultaisuus tulee hyvin esiin alaluomella käyttäen. Golden Diamond on aika vaalea kullan sävy, ei perinteinen keltakultainen. Tämä on yksi uusimmista Glimmerstick hankinnoistani ja niin upea!

Golden Diamond sopii oikeastaan ihan minkä väriseen meikkiin tahansa, mistä plussaa. Itse valitsin tällä kertaa vaaleanpunaista ja violettia, koska se on yksi lempiyhdistelmistäni.

Meikkiin käytetty:

* Avon Glimmerstick Diamonds Golden Diamond
* NYX Eyeshadow base White
* Avon Retro Glamour luomiväriduo (vaaleanpunainen ja violetti)
* Diorin kultainen luomiväri (kulmaluulla)
* e.l.f. Mineraaliluomiväri Innocent (sisänurkat)
* Avon Pencil play white (alaluomen vesiraja)
* Lancome musta kynäkajaali (yläluomen vesiraja)
* Lumene Sensitive Touch ripsiväri
* Avon Glimmerstick Diamond Black Ice (yläluomen rajaus)

Mitäs Glimmereitä te omistatte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)