tiistai 4. joulukuuta 2012

Dior Eye Designer

Janelta kokeiluun saamani Diorin Eye Designer paletti on nyt testattu. Ongelmana oli lähinnä luomivärien heikko pigmentti ja Jane oli sitä mieltä, että tax free myyntiin halvalla tehdyt paletit eivät voi olla niin laadukkaita, kuin esimerkiksi Sokoksen hyllyillä komeilevat viisikot.

Paletti kokonaisuudessaan näyttää tältä. Paletti on Diorin tapaan kääritty samettipussukkaan ja se sisältää kolme luomiväriä, applikaattorit, mustan rajausvärin, kulmavärin sekä pinsetit. Muovi meikkien päällä heijastaa typerästi, mutta jätin sen siihen, jotta näette, että niissä on kerrottu, mihin mitäkin voisi käyttää. Hintaa tällä kokonaisuudella on n. 50€.

Samettipussissa on mukana myös pieni Diorshow Extase mascara, joka antoi ripsille kivasti tuuheutta.

Tässä huonossa kuvassa olen käyttänyt meikissä paletin mustaa rajausta sekä kulmaväriä. Kulmaväri ei ollut oikein minuun makuuni, sillä näytin tuona päivänä mielestäni liian kovalta. Rajaus ei myöskään päässyt suosiooni, vaikka toimiihan se. Tykkään enemmän pehmeistä geeleistä ja tämän koostumus oli mielestäni liian kova.

Luomivärit olivat kuitenkin se pääsyy, miksi palettia lähdin kokeilemaan. Mielestäni palettiin on valittu oikein kauniit sävyt, joilla ensi katsomalta pystyisi toteuttamaan helposti niin vaalean arkimeikin, kuin tummemman juhlameikin. Tosin paletti olisi ollut sata kertaa parempi, jos jompi kumpi tummemmista sävyistä olisi ollut matta. Kaikki sävyt ovat helmiäisiä ja hyvin harmonisia keskenään.

Tässä swatchit kylmässä ulkovalossa.

Sekä vähän lämpimässä sisävalossa. Luomivärit on pohjustettu.

Vaalein sävy heijastaa kauniisti vaaleanpunaista ja on sopii hyvin kulmaluulle. Luulen kuitenkin, että ystäväni käyttäisi mieluummin tätä liikkuvalla luomella, jolloin pigmentti ei ihan riitä näkyvyyteen. Monet haluavat käyttää vain vaaleita luomivärejä ja niihin helposti petytään, jos ne eivät näy luomella. Itse pidän tästä sävystä, koska kulmaluun sävyn ei tarvitse ollakaan kovin pigmenttinen.

Keskimmäinen sävy oli itselleni melkoinen pettymys. Kädellä sävy on vielä ihan ok, mutta luomelle sitä ei saanut jäämään kunnolla. Se onkin tämän paletin heikoin lenkki ja pilaa monet mahdollisuudet. Olisin vaihtanut luomivärin mieluusti johonkin toiseen ja mielellään myös mattasävyyn.

Tummin sävy oli koostumukseltaan aika kuivaa ja varisi jonkun verran. Sävy on kyllä kaunis, mutta en ihastunut liiemmin. Pigmenttisyys oli ihan kohtalainen, eikä minusta tuntunut siltä, että sävy olis kaivannut lisää potkua. Häivyttyi myös helposti, niin kuin Diorin luomiväreillä on tapana.

Loppuvaiheessa alkoi kyllä pahasti kyllästyttää noilla kolmella sävyllä meikkaaminen :D Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että kyllä nämäkin luomivärit ovat sellaisia, kuin viisikoissakin. Tähän palettiin on vain valittu ehkä vähän huonot sävyt. Ja koska luomivärejä on vain kolme, sen huomaa heti, jos yksikin sävy ei toimi. Onhan viisikoissakin niitä epäonnistuneita nappeja, jotka harmittavat ja jäävät vähemmälle käytölle. Harmi vain, että ystäväni sai näiden vuoksi niin huonon kuvan paljon hehkuttamastani Diorista ja ovathan luomivärit tällä merkillä yleisesti tunnettu toimivuutensa vuoksi. En silti usko, että kuluttajaa on vedätetään valmistamalla tarkoituksella huonompilaatuinen paletti ja myydään se halvalla. Se ei olisi hyvää mainosta merkille.

Koska postaus on jo nyt niin pitkä, päätin jakaa tämän arvostelun kahteen osaan ja toisessa osassa näette kolme erilaista meikkiä, jotka tein tällä paletilla. Nyt hyvää yötä :)

2 kommenttia:

  1. Todella mielenkiintoinen tällainen luomiväripaletin perusteellinen esittely. Näitä voisi olla minun puolestani vaikka kaikista meikeistäsi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy pistää idea muistiin :) Helpottaa kyllä paljon, jos on miettimässä esimerkiksi tämän paletin hankintaa ja siitä löytää arvosteluja suomenkielellä.

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)