sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Hellä kosketus

Lumenen ja Lumene Natural Coden ripsivärit ovat alkaneet jo tulla minulle tutuiksi erilaisten lehtitilauksien myötä. Tällä kertaa arvostelussa on Lumenen Sensitive Touch ripsiväri.

Kamerani muuten hajosi (jes ja nyyh), joten joudun nyt pakon edessä opettelemaan järkkärin käyttöä. Kuvat siis tuskin paranevat, koska olen surkea valokuvaaja enkä voi enää syyttää kameraani :D Tosin minulla ei ole edes käytössä tällaisia kuvia varten sopivaa objektiivia. Joo mutta asiaan.

Lumenen Sensitive Touch ripsiväri on tehty herkkäsilmäisiä ajatellen. Massasta on jätetty pois kaikki ylimääräiset mömmöt ( hajusteet, parabeenit jne.) ja muovinen harja on täysin synteettistä muoviyhdistettä, joka ei sisällä siis kumia. Tälle ripsivärille löytyy varmasti oma kuluttajakuntansa.

Harja on tällainen piikikäs, jolla on helppo erotella ripset toisistaan. Tosin se tuntui mielestäni aluksi vähän liiankin kovakouraiselta, koska piikit raapivat vesirajaa. Herkille silmille siis, heh heh. Nyt olen jo tottunut siihen, mutta eihän sellainen raapiminen kivaa ole. Olen kyllä muoviharjojen ystävä, koska niillä saa yleensä näyttävimmät tulokset ripsiin.

Valitsin ehkä vähän huonon kuvan näyttämään tätä ripsiväriä in action, mutta en silti aio valehdella, nimittäin eipä tällä kummoista lopputulosta saa. Minulla on helpot ripset siinä mielessä, että ne ovat valmiiksi pitkät ja tarvitsevat vain vähän väriä ja tuuheutta. Sensitive Touch ei kyennyt tuuheuttamaan ripsiäni, mutta teki niistä kyllä kauniin mustat. Pidän juuri tämän värisestä mustasta ripsiväristä.

Lumene lupaa tällä ripsivärillä saatavan aikaan ennennäkemättömän runsaat ja pitkät ripset, mutta niinhän ne aina. Olin kuitenkin positiivisesti yllättynyt mustaan sävyyn sekä itse ripsivärimassaan. Se ei ollut yhtään niin vetistä, kuin olisin kuvitellut. Jopa ihan tykkäsin siitä välillä, vaikka eihän tämä mitään ole Lancomen ripsiväreihin verrattuna. Jos verrataan True Natural Volumeen, niin tämä oli kyllä parempi.

Kestävyydestä tämä ripsiväri saa pisteitä, sillä se ei ole näiden kahden kuukauden aikana varissut yhtään, mitä olen sitä käyttänyt. Miinuspuoli siinäkin kyllä on, koska Sensitive Touch on vähän hankala pois pestävä. Kaksoispuhdistuksen jälkeen minulla on aina jäänyt väriä silmien alle ja siitä huolimatta, että putsaan silmät vielä meikinpoistoaineella, niin tätä on poikkeuksetta aamulla vielä silmien alla.

Sellainen tapaus siis. Ihan kelpo ripsiväri arkeen, mutta juhlatilaisuuksiin vaatisin vähän enemmän tuuheutta. Onneksi aina voi käyttää irtoripsiä :)

ps.  Yritän saada huomenna alkavaksi pitkään suunnittelemani teemaviikon. Riippuu siitä, miten saan työstettyä kuvia julkaisukelpoisiksi, kun tämä kameranvaihtoepisodi vaatii vähän totuttelua. Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa kaikille! (Meikäläinen hoilaa vielä hetken Singstar Suomihuippujen parissa ennen Walking Deadia ;))

4 kommenttia:

 1. Onko mitään tietoa jostain sun mielestä hyvästä ripsarista joka olisi herkkäsilmäsille/piilarien käyttäjille tarkotettu? ja se ois viä sellanen että lähtee meikinpoistoaineella hyvin pois..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm.. En ole testannut muita varsinaisesti herkkäsilmäisille/piilarien käyttäjille tarkoitettuja ripsivärejä, mutta itsekin käytän piilareita ja kokenut Avonin ripsivärit helpoimmiksi. Peseytyvät hyvin pois (kasvopesussa melkein kokonaan ja silmämeikinpoistoaineella lähtee vielä rippeet) ja tuloskin on ripsissä kaunis. Kannattaa kokeilla esim SuperCurlaciousia :)

   Poista
 2. En käyttänyt ripsivärejä moneen vuoteen koska ne kaikki tuntuivat niin epämiellyttäviltä käytössä, värjäilin vain ripsiä, -kunnes löysin tämän tuotteen! Ei tunnetta että ripsiväriä olisikaan, kestää ja kestää, sopii herkille silmilleni ja helppo pestä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä hyvä vaihtoehto, jos on vähänkään herkät silmät. Niin kevyt ja helppo :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)