maanantai 26. toukokuuta 2014

Veto sen kun jatkuu

Mitä tarvitaan kynsilakalta, jotta se säilyy minun suosikkinani vuodesta toiseen?

a) kestävyyttä
b) nopeaa kuivumista
c) hyvää levittyvyyttä
d) peittävyyttä
e) täydellistä pintaa
f) pirteä sävy


 Olen vuosien varrella todennut, että nuo ovat ne kriteerit, mitä vaadin kynsilakalta, jotta siitä voi syntyä supersuosikki. a-e ovat tärkeitä, jos kynsilakka haluaa hurmata minut, mutta tarvitaan kuitenkin f, jos haluaa hurmata jatkossakin. Jostain syystä tummat kynsilakat eivät pysy pitkäaikaisina suosikkeinani, mutta pirteät sävyt herättävät hymyä ja halua vilkuilla kynsiin, riippumatta siitä, onko lakka upouusi vai vanhempi löytö.

Mavalan vuoden 2012 kesäkokoelman lakka 179 Lemon Cream herättää minussa edelleen hyvää mieltä ja sitä ihanaa piristystä, kun vilkaisee kynsiin. Enkä toisaalta ihmettele, sillä onhan Lemon Cream sävynä melkoinen piristysruiske!

Olen tehnyt lakasta aiemmin postauksen ja jos kiinnostaa, sen voi lukea tästä linkistä. Silloin käytin tarrakoristelua Lemon Creamin päällä, mutta lakka on nätti ''kaljupäänäkin''.

 En ole vuosien varrella muuttunut vieläkään miksikään kynsilakkavelhoksi, mutta ei se ole ennenkään menoa estänyt :D Kynnet ovat vähän eri malliset nykyään.

Tätä kyseistä Mavalan lakkaa ei saa enää mistään, mutta halusin tehdä tämän postauksen vastapainoksi kaikelle uusista tuotteista bloggaamiselle. Bloggaaminen ei aina ole pelkkää uusien tuotteiden esittelyä, vaan joskus on kiva tehdä tällaisia ''silloin ja nyt'' postauksia. Samalla haluan muistuttaa, vaikka blogissa saattaakin esiintyä paljon tuotteita, joissa on uutuudenviehätys, se tunne ei kuitenkaan jokaisen tuotteen kohdalla hattarapilven haihduttua lopahda. Niin voisi helposti kuvitella tapahtuvan tässä kaikessa tavaranpaljoudessa hukkuville tuoteille. Lemon Cream on ollut minulla jo kaksi vuotta, mutta jaksan edelleen innostua siitä kuin uudesta tuotteesta! Minusta se on niin nätti, vaikka en Mavalan lakoista muuten piittaa. Samalla voin todeta, että halpakin voi olla hyvää ;)

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille ja muistakaahan nauttia myös ''vanhoista'' tuoteihastuksistanne <3 Onko teillä lemppareita, jotka ovat säilyttäneet viehätyksensä myös ihastumisen jälkeen?

4 kommenttia:

 1. Tää on niin ihana, valitettavasti mun kynsissä tää ei jostain syystä pysy edes päivää hyvänä. Jouduin aikoinaan haikein mielin tästä luopumaan, nyyh!

  OPIta on muutamia lakkasuosikkea varsinkin BOND-kokoelmasta, jotka ovat varmasti ikuisia suosikkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi Jonna :( mutta onneksi lakkataivas on loputon :D Mulla on melkein kaikki Bond-lakat ja ne on mustakin ihania! O.P.I. Ei petä koskaan :)

   Poista
 2. Ihana sävy, mutta inhoan Mavalan lakkoja syvästi. Pullo on ruma ja niin vanhanaikainen (huonolla tavalla) ja se korkki jää aina jumiin :D Nope. Mulla on yksi samansävyinen lakka OPI:lta, nimi on jotain tyyliin Banana Bandanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Feel you :D Mavalan ulkoasu on ihan jäätävä.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)