lauantai 3. toukokuuta 2014

Joy to the Girls

En ole muistanut täällä blogissa vilauttaa alkuvuonna hankkimaani Too Facedin Joy to the Girls palettia. Paletissa mukana tullut LashGasm mascara puolestaan on jo ollut meikkikuvissa, mutta ihanat luomivärit olen unohtanut kuvagalleriaan. Ostin paletin Pretty.fi:n alesta alkuvuonna, kun kuulin, että verkkokauppa myy Too faced varastonsa tyhjäksi, eivätkä ota enää uusia tuotteita myyntiin. Paletti maksoi silloin 39,60€, mikä oli mielestäni oikein hyvä hinta näin monesta hyvälaatuisesta luomiväristä ja täysikokoisesta ripsiväristä.

Kultaa ja turkoosia.  Kauniisti harmoniassa olevat sävyt.

Too Facedin muiden luomiväripalettien tapaan paletista löytyy ns. ''ohjeita'' jotka auttavat yhdistelemään luomivärejä silloin kun oma luovuus ei ole huipussaan tai muuten vain haluaa uutta inspiraatiota meikkeihin.

Yleisilme paletilla on aika värikäs, vaikka se ei tulekaan täydellisesti esiin minun varjoisessa kuvassani.

Värikkyydestä huolimatta ensimmäinen meikki, jonka tällä paletilla tein, oli näin neutraali. Väittäisin, että Joy to the Girlsillä saa tehtyä sopivan meikin ihan mihin tahansa tilaisuuteen.

Nopeasti heitettynä lempisävyni paletista ovat juurikin nämä neutraalit sävyt eli Cookie Dough, Cheers! ja Mulberry.  Powdered Sugar on myös aika käytännöllinen, mutta tulee silti käytettyä harvoin. Tämän postauksen meikkiin olen käyttänyt Cookie Doughia liikkuvalla luomella, Chestnutia ulkonurkassa ja häivytellyt Mulberryllä. LashGasm mascara myös in action, mutta en ole taivuttanut ripsiä, joten tulos on aika tylsä.. Rajauksen olen tehnyt Ben Nyen ruskealla geelillä.

Lisää Joy to the Girls meikkejä on ehdottomasti tulossa, kunhan saan niitä kuvailtua ja tehtyäkin :) Haluan testata noita paletin omia ohjeita (olen ehtinyt vasta testata weekdayn) ja pitäisi kuvata myös omia tuotoksia.

Miltä Joy to the Girls vaikuttaa? Monenko meikkikokoelmista tämä ihana paletti löytyy? Kiitos muuten tästä hankinnasta kuuluu Ilonalle, koska hänen blogistaan alun perin bongasin tämän paletin.

10 kommenttia:

 1. Onpa ihana meikki! Tuo yhdistelmä on mun ehdottomia lemppareita ^^

  VastaaPoista
 2. Ah, tää on kyllä ihana paletti! Olisipa mullakin (:

  VastaaPoista
 3. Voi lääh, sä saat varmasti vaikka mitä mahtavaa tällä aikaan! Can't wait to see more! :P

  VastaaPoista
 4. Olisipa tosiaan hauskaa nähdä sinun toteuttavan nuo ohjemeikit tällä. Sillä vaikka en tuota ihanaa palettia omistakaan, voi niistä silti saada hurjasti inspiraatiota omiin meikkailuihin! :)

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)