lauantai 24. toukokuuta 2014

Uudistunut I Love...

Tutustuin I Love... -tuotesarjaan pari vuotta sitten saadessani ystävältäni joululahjaksi setin näitä ihania tuotteita. Lahjapussukka sisälsi kookokselta tuoksuvia ihonhoitotuotteita sekä huulikiillon ja rakastuin päätä pahkaa. Huomasin välillä käyväni kylppärissä tuoksuttelemassa tuotteita ihan huvin vuoksi :) Kiinnostuinkin välittömästi, kun Satoki Partners Oy lähestyi minua uudistuneiden I Love...-tuotteiden merkeissä. Sain testattavakseni muutamia I Love...-tuotteita ja korkit napsahtivatkin auki välittömästi paketin saavuttua. Tuoksuja oli heti päästävä nuuhkimaan, sillä ne ovat mielestäni hyvin vetäviä näissä tuotteissa.

Löysin netistä kivan työkalun, jolla voi tehdä kuvakollaaseja ja olen nyt niin niiden hurmiossa, että niitä tullaan näkemään blogissa enemmän! Yllä suihkutuotteita, joita sain testiin.

Uudet pakkaukset ovat oikein nättejä ja tyttömäisiä. Houkuttelevat vanhoja pakkauksia enemmän. Tykkään, että tuotteen näkee muovin läpi, jolloin kulutusasteen näkee ja tuotetta pääsee ihailemaan myös sisältä.

Strawberries & Cream kuorintavoide vartalolle on hyvää tavaraa. Kuorivia rakeita on minun makuuni sopivasti ja vartalon kuorinta kerran tai pari viikossa tekee hyvää ihon uudistumisen kannalta. Nyt olen lätrännyt melko paljon itseruskettavien kanssa, joten kuorintavoide on yksi ''elinehtoni'' ;)

Tuoksu Strawberries & Cream kuorintavoiteessa oli melkoinen pettymys, sillä se ei ollut I Love...-tuotteiden tapaan herkullinen. Haistoin tuotteessa vahvasti alkoholin, mikä pilasi tuoksunautinnon. Mies haistoi tuotteessa saman väkevyyden, eikä myöskään pitänyt tuotteen tuoksua herkullisena. Harmi, sillä pakkauksessa Strawberries & Cream on niin suloinen! Tuotetta on tuubissa 200ml.

Mango & Papaya suihkugeeli ei tuottanut pettymystä. Suihku tämän tuotteen kanssa oli todellinen nautinto. Saippua pesi hyvin, muttei ollut liian pesevää ja koostumus oli minun makuuni sopivan paksua. Luulen, että sain uuden lempituoksun kookoksen rinnalle. Pirteä oranssinen purkki piristää myös kivasti kylpyammeen reunalla :) Pullo on reilun kokoinen ja sisältää 500ml tuotetta.

Huulikiiltoja löytyi testipaketista kolme kappaletta ja kaikki aivan herkullisissa tuubeissa. Kuvista näette, ettei huulikiilloissa ole paljoa pigmenttiä, mutta kiiltävyyttä sitäkin enemmän. Jos näiden ostoa harkitsee, kannattaa mieluiten ostaa tuoksun kuin sävyn perusteella, koska lopputulos on kutakuinkin sama riippuen kiillosta.

Odotin näiden olevan supertahmaisia, mutta kaikki olivat kuitenkin kermaisen tuntuisia, eivätkä huulet liimautuneet yhteen. Henkilökohtaisesti pidän itse enemmän tahmaisista kiilloista, koska niiden pysyvyys huulilla on parempi, mutta I Love...-huulikiillot ovat reilun kokoisia, joten ei haittaa, vaikka joutuisi usein lisäämään kiiltoa huulille.

Strawberries & Cream huulikiilto tuoksui makealle ja ihanalle, juuri sellaiselle kuin olisi toivonut kuorintavoiteenkin tuoksuvan! Siksi en tuomitsekaan kaikkia S&C tuotteita pahanhajuisiksi, koska huulikiilto ainakin täytti odotukset.

Coconut & Cream tuoksui siltä tutulta kookokselta, johon pari vuotta sitten kiinnyin kovasti. Tykkään edelleen!

Mango & Papaya tuoksui huulikiiltonakin täydelliseltä ja oli oikeastaan näistä kolmesta suosikkini.

I Love...-tuotteet ovat edullisia (4,95-5,95€) ja niitä myyvät Stockat, Prismat, Halpa-Hallit, Sokokset, Antilat, Cittarit sekä Hobby Hall.

Mikäs on teidän lempparinne I Love... tuoksuista?

Postauksen tuotteet saatu testiin blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)