perjantai 11. tammikuuta 2013

Vlog ja aiheena mitä mieleen juolahti

Videota pukkaa, mutta ajattelin ladata vielä tämän ja ainakin yhden toisen ennen kuin alan käyttää hidasta mokkulaa dataamiseen. Tiedoksi kaikille, jotka eivät ole latailleet videoita Youtubelle, niin videoni ovat n. 10 minuuttisia (tämä poikkeuspitkä!) ja yhden sen pituisen ja laatuisen videon lataaminen kestää keskimäärin 6 tuntia. Ihan tajuttoman hidasta hommaa ja riippuu tietysti siitä, paljonko muut ihmiset käyttävät sivustoa samaan aikaan. Tämän mainitsin ainoastaan sen vuoksi, että en halua edes arvata, kauanko mokkulan käyttäjällä kestää videoiden latauksissa :D Riippuu siis ihan hermonystyröistäni, jaksanko latailla videoita hetkeen ja kuinka usein. Mielelläni kyllä niitä kuvailisin!

Tällä videolla ei ole mitään tiettyä aihetta, kunhan laitoin kameran päälle ja avasin suuni. Olen viime aikoina tykästynyt lifestyle vlogeihin ja ajattelin itsekin ottaa tällä videolla vähän rennommin ilman paineita onnistumisesta. Jos teillä on muuten jotain postaustoiveita (ei siis tarvitse olla videotoive, vaan ihan tavallinen postaus), niin heitelkää ilmoille niin kyllä minä (ehkä) toteutan ;) Ainakin kasvojenpuhdistusrutiineja (aamu+ilta) toivottiin videolle ja sen olen luvannut tehdä. Uudessa kämpässä on kätevä peilitaso, johon saa hyvin kameran.

Pohdiskelin tässä myös vähän tulevia juttuja, ja teitä lukioita alkaa olla jo aika paljon (kiitos jokaiselle!). Eiköhän sitten laiteta joku kiva arvonta pystyyn, kun sata lukijaa plakkarissa. Anteeksi murresana, mutten tähän kohtaan keksinyt mitään muuta :D Nyt siis kannattaa vihdoin liittyä lukijaksi, jos et ole sitä vielä aikaisemmin tehnyt.

Mutta tässä video, liittykää toki seuraani.

Ystäväni blogiin pääset tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)