tiistai 23. kesäkuuta 2015

Kosmebloggari mökkeilee osa 4

Mökkipostauksia tulee kuin sieniä sateella. Käydäänpäs läpi minun mökkimeikit, joilla on nyt sitten vain ja ainoastaan meikattu. 3,5 viikkoa samoilla meikeillä, miltäs kuulostaa? Kosmebloggarille aika pahalta, kun omistaa meikkituotteita hullun lailla ja elää vaihtelunhaluisuudesta. Seuraava kuulostaa vielä pahemmalta: en ottanut mökillä ainuttakaan luomiväriä mukaan! Miten siis olisi haaste bloggarisiskot: kuukausi samoilla meikkituotteilla ja ilman luomivärejä ;D Vitsi, vitsi.. En halua pilata kenenkään kesää tuommoisella haasteella. Saanko esitellä meikkipussini. Se on tämän kesän löytö New Yorkerista. Pidän siitä hirmuisesti <3 Flamingot <3
Ja kun vähän avaa... Meikkipussi on hyvin tilava. Sinne mahtuisi vielä vaikka mitä.
 Tässäpä nämä. Eipä ole kummoisesti. Siveltimet tuossa vasemmalla, joista olen käyttänyt vain kahta suurinta (varjostus ja poskipuna). Meikeistäkin osa jäänyt käyttämättä.Lähikuvaa vielä meikeistä.

Kasvot: Aluksi käytin Dermosilin mineraalipuuteria, mutta vaihdoin sen MACin Studio Fix meikkipuuteriin, koska kabuki kuivuu pesun jälkeen niin hitaasti. Pohjustajana Avonin MagiX, puuteripapereita, Lumenen red neutralizer (jäänyt käyttämättä), Isadoran Light Touch Concealer tummille silmänalusille ja Clarinsin Face Powder. Puuterivippa on Grimasin.

Kulmat: Max Factorin kulmakynä sävy 2 Hazel, joka on minun luottotuote, jota ostan yhtä uudelleen ja uudelleen.

Varjostus/Korostus/Aurinkopuuteri/Poskipuna: Varjostukseen Peggy Sagen mattaaurinkopuuteri ja muuhun käyttöön L'orealin Glam Bronze trio (vanhaa mallia), josta poskipuna kulunut reilusti kuopalle. Kunnolla hohtava tuote, josta tykkään todella ja harmistun, kun tämä joskus loppuu. Käytän triosta ruskeita sävyjä silmämeikin tekemiseen luomivärien sijasta.

Silmät: No okei on minulla Isadoran Twist-Up eye gloss highlighter sävy 02 Brown Sugar. Joku voisi laskea tämän luomiväriksi, mutta minä pidän sitä enemmän sävyn tehostajana. Laitan ensin UDDP:tä, sitten tätä ja sen jälkeen levitän aurinkopuuteria sormin luomille. Silmänrajaukseen mukana on Avonin Glimmerstick sävy Cosmic Brown ja Sephoran eye pencil sävy 01 Midnight Black. Sisäluomelle Isadoran Inliner kajal sävy Blonde, joka jää useimmiten pussiin. Ripsivärejä minulla on mukana huikeat kaksi kappaletta.  Rimmelin Scandaleyes retro glam 001 black ja L'orealin Miss Manga Mega Volume Indigo. Kun laiskottaa todella, mutta haluan meikkiin pirtsakan ilmeen, vetäisen Miss Mangalla sinistä ripsiin.

Siinä oli minun mökkimeikit, joilla on myös töihin tehty meikit. Lisäksi minulla on laukussa essencen huulikiilto ja pari baby lipsiä, joita sipaisen huuliin töissä, mutta mökillä käytän vain huulirasvaa iltaisin. Ei ole tarvinnut aamuisin miettiä, mitäköhän sitä nassuunsa laittaisi :D On huikeat kaksi vaihtoehtoa: hieman meikattu tai melkein naku. Odotan innolla jo, kun pääsee omaan meikkihuoneeseen meikkipöydän äärelle.

1 kommentti:

  1. Mä ymmärrän sua ton luomivärin kanssa. Mä otin Kreikan reissulla yhden luomiväripaletin mukaan, en käyttänyt sitä kertaakaan, joten seuraavalla kerralla tajuan jättää sen suosiolla kotiin. Ei sitä vaan tarvi, kun on muissa olosuhteissa kuin kotona. :D

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)