maanantai 22. kesäkuuta 2015

Kosmebloggari mökkeilee osa 3

Mökkeily jatkuu! Ollaan oltu miehen kanssa möksällä kolme viikkoa ja tähän on niin totuttu, etten enää jaksa välittää ulkohuussista tai kauhistella rönssivaatteita. Minun parhaat ja käytetyimmät vaatteeni ovat olleet Puman vaaleat collegehousut ja Porin Ässien miehille tarkoitettu huppari :D Adidaksen urheilusukat on ostettu kymmenen vuotta sitten ja nyt niihin alkaa tulla reikä kantapäähän. Kestävää laatua :D Kotiolosuhteissa olisin pessyt peilin kuvan ottamista varten, mutta nyt olen rennossa mökkitilassa jossa vähät välitän pienistä!

Ja jotta ette ihan väärin ymmärrä, niin töihin mennessä olen hieman yrittänyt panostaa ulkonäkööni, mutta töistä tultua olen heittänyt rönssit päälle.
Harmikseni vilustuin ja nenä vuotaa kuin vesiputous :( Onneksi sain kotoa nenäsuihkeen ja olen keitellyt kapselikeittimellä lämmintä kaakaoa parantamaan oloa. En muista, milloin olisin viimeksi sairastunut kesällä flunssaan, mutta tänä vuonna on ollut sairaan kylmä! Toivottavasti kesä tästä lämpenee.
Tukkajuttuja on täällä möksällä loppunut muutama!

Matkakokoinen Goldwellin Sleek Perfection suihkeseerumi on ollut hyvä otsatukkakäyttöön, sillä se sisältää lämpösuojan. Käyn otsatukan päivittäin suoristusraudalla läpi luonnonkiharuuden vuoksi, koska en voi sietää kikkaraa otsista (yök). Jotta otsisparkani kestäisi päivittäisen kuumuuden, on lämpösuojatuotteen käyttö välttämätöntä. Tuote tuli muistaakseni LivBoxista ja saa minulta peukutuksen. Harmi kun loppui.

Fudgen Make-a-Mends shampoo with argan, marula and grape seed oil loppui yhtenä iltana saunassa. Hoitsikkaa on vielä jäljellä jonkin verran, sillä minulla kuluu shampoot aina ennen hoitoaineita. Tuoksu Fudgen tuotteissa on niiiiiiiin hyvä. Sain paljon kehuja hiusteni tuoksusta tätä käyttäessäni. Itse shampoosta en kyllä tykännyt, sillä se ei vaahdonnut minun makuuni tarpeeksi ja välillä tuntui, että olisin tarvinnut pesevämpää tuotetta. Jännä juttu, sillä en käytä paljoa muotoilutuotteita eivätkä hiukseni erityisemmin rasvotu, joten luulisin pärjääväni vähemmänkin pesevämmällä tuotteella. Meistä ei tullut ystäviä, vaikka kovasti yritettiinkin. Hoitsikka oli ihan ok ja tykkäsin siitä enemmän, kuin shampoosta. Fudgen tuotteet saatu blogimiitistä.

Pieni turkoosi suihkepullo on  sexyhairin Soy Tri-Wheat jätettävä hoitoaine hiuksille. En muista tarkalleen mistä tämän sain. Ehkä joltain meikkikeikalta? Tuote oli minulle aika HMV eli hajuton, mauton ja väritön. Käytin sitä silloin tällöin saunassa, kun en jaksanut raahata isoa jätettävää hoitoainetta mukaan, jota kotiolosuhteissa käytän. Satunnaisesti käytettynä toimivuutta on vaikeaa arvioida. Olisin kyllä huomannut, jos tuote olisi ollut erityisen huono ja vaikka jättänyt hiukset takkuisiksi, mutta selvisin ongelmitta tämän kanssa, joten kaipa tämä on ihan ok. Täytyisi varmaan ostaa isompi pullo, koska tästä jäi vähän sellaiset fiilikset, että haluaisi testata paremmin. Matkakokoisissa tuotteissa on aina sama vika, että käyttökokemus jää niin vähäiseksi.
Meikä jatkaa nyt mökkeilyä luonnon helmassa. Vapaa päiväkin vielä! Pyykit pitää hakea narulta ja moni muu asia odottaa tekemistä :) Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)