maanantai 7. marraskuuta 2011

Vinomanikyyrejä ja uusia lakkoja

Tilasin Avonilta pari lakkaa, jotka poistuvat valikoimasta. Toinen niistä on vihreä Speed dry+ -sarjaan kuuluva Limeade. Speed dry+ -sarjan lakat lupaavat kuivua nopeasti kolmessakymmenessä sekunnissa ja niin ne tekevätkin. Lakat sopivat hyvin kiireisille ihmisille, joilla ei ole aikaa kuivatella lakkoja minuuttitolkulla.

Saanko esitellä elämäni ensimmäisen vinomanikyyrin! Kynsissä siis vihreä Limeade, kärjet on tehty Mavalan Whitella ja koristeet ovat Kissin tarroja. Aluslakkana Mavalan Super Base ja päällä Mavalan Minute Quick-Finish. En jaksanut kuvata muita lakkoja, sillä en kokenut sitä tärkeäksi.

Joku voi ehkä ajatella, että vinomanikyyri on vanha juttu, mutta minä ainakaan en ole koskaan aikaisemmin sellaista kokeillut. Tuo vähän vaihtelua tavallisiin yksivärisiin kynsiin, joita pitkälti harrastan. Kärjet sudein ihan käsituntumalla :D

Tarrat tekevät kynsistä mielestäni aika kivat. Limeade on todella kiiltävä lakka ja aika hienostuneen värinen, joten sillä voi hyvin lakata vähän vanhemmankin ihmisen kynnet (esimerkiksi 5-kymppisen äitini).


Syksyn pakollinen hankinta
Kun nyt vinomanikyyrien makuun pääsin, niin tein sitten toisetkin. Samalla setillä mennään, ainoastaan vihreä on vaihtunut ruskeaan. Kynsiblogeja ja lehtiä seuraamalla saa selville, mikä on tämän syksyn kynsien väri: ja se on tietenkin ruskea! Ruskeat kynnet on luonnollista yhdistää turvalliseen ruskeaan silmämeikkiin. Piece of cake. Ruskeata silmämeikkiä ei tällä kertaa blogissa nähdä, mutta jokainen voi käyttää omaa luovuuttaan :)

Ainiin ja mikäs lakka tuo ruskea sitten on? Nivea ilmeisesti uudistaa valikoimaansa, sillä alepöydiltä voi löytää rutkasti Nivean tuotteita, ja sieltä tämäkin kaunokainen on. Calcium power lakka on siis kyseessä ja väriltään 61Chocolate carat.

Kissakin tykkää näteistä kynsistä
Näin tumman lakan kanssa kannattaa ehdottomasti käyttää aluslakkaa, etteivät kynnet kellastu. Itselläni on käytössä Mavalan Super Base.

Jipii!
Cesarsilta tilasin aika paljon kynsienkoristeluun tarkoitettuja tarroja, pinkkiä glitteriä, Konadin pinkin päällyslakan sekä hardnerin ja vielä Color Clubin Oh naturale lakan. Näiden kanssa olen ollut vähän busy :)

Lapsoset
Ja nämä veivät sydämeni myös! Kyseessä siis OPI:n Pirates of the Caribbean collection, silver shatter sekä minikokoiset Texas lakat. Tilasin nämä taas pilkkahintaan Amazonilta. Jos hankitte OPI:n lakkoja tai melkeimpä mitä vaan vähän kalliimpia lakkoja, niin suosittelen tilaamaan ulkomailta, koska hinnoissa on iso ero.

Koristeletteko te kynsiänne? Kuinka monelta löytyy oma merirosvolakkakokoelma? (olipas pitkä sana)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)