keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Oranssiin ihastunut turkoosi

Hei vaan kaikki, olen vähän ''lomaillut'' pari viikkoa mm. flunssassa ja koulutehtävien parissa (inhoan lähestyviä deadlineja!). Onneksi ystäväiseni on pitänyt blogia pystyssä sillä aikaa :)

Nyt olisi tarkoitus jakaa kanssanne tämän päivän silmämeikkini. Aika erikoinen postaus minulta, sillä en tee koskaan mitään yhdessä päivässä, vaan meikki/kynsi/muut kuvat saattavat lojua kuukaudenkin koneellani, ennen kuin niitä julkaisen. Mutta tämän silmämeikin olen siis tehnyt tänään aamulla ja se on pysynyt muuttumattomana UDPP:n ansiosta. Olisin voinut ottaa kuvan todisteeksi, mutta sen verran laiska kuitenkin olen, joten anteeksi.

Aika yksinkertaisella linjalla mennään, mutta onneksi värit ovat piristäviä! Levitin luomelle ensin Urban Decayn eyeshadow primer potionia eli UDPP:tä, jonka jälkeen sudein koko liikkuvalle luomelle valkeaa luomiväriä. Tein lämpimällä oranssilla klassisen banaanirajauksen ja kulmaluulle laitoin persikkaa. Lopuksi sutaisin mustat ja turkoosit kajalit sekä valkoista kynää vesirajaan. Helppoa. Ja ainiin, ripsien taivutus ja ripsari tottakai.

Ah, rakastan oranssin ja turkoosin yhdistelmää. Banaanirajaus ei kuitenkaan näy noin paljoa silmän ollessa normaalisti auki, vaan meikki näyttää pikemminkin tältä (alla oleva kuva).

Huonoja kuvia :( Pokkarilla vaan on niin kätevää ottaa nopeasti kuvat, mutta tulos ei ole koskaan hyvä. Kulmat olen muuten tehnyt Max Factorin kulmakynällä ja ne pysyvät muodossaan MUS:in primerilla.
Välinekuva taas on otettu järkkärillä ja on miljoona kertaa parempi. Panostanko kenties vääriin kuviin? :D

Kuvassa siis komeilee UDPP, jolla pohjustin luomet (onko muilla pakkomiellettä nimetä meikit käyttämisjärjestyksessä?). Vaalea ja oranssi luomivärisävy löytyvät Avonin True Colour Aquadelic paletista. Siinäkin on muuten turkoosia, jolla olisin voinut tehdä rajauksen. Turkoosin rajauksen tein kuitenkin Avonin kaksipäisellä kajalilla, jossa toisessa päässä on valkoinen, jolla tein vesirajarajauksen. Musta kynä on Lumene Natural Coden eye dramatizer, jota olen kehunut aiemminkin pehmeytensä vuoksi. Kulmaluulla persikkaa Diorin paletista ja ripsivärinä Lancomen Hypnose Doll eyes. Ripset taivutettu Duroyn lämpeävällä minitaivuttimella, jos jotakuta kiinnostaa.

Sopivatko turkoosi ja oranssi yhteen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)