tiistai 8. marraskuuta 2011

Bzzzz!, sanoo silmänympärysseerumi

Kaikkea ne keksivätkin. Moneltako löytyy kylppärin peilikaapista värisevä silmänympärysseerumi? Ainakin minulta!

Avon Solutions vibes
 Avonin virkistävä roll-on silmänympärysalueelle herättelee väsyneet silmät. ''Viilentävä roll-on vapauttaa erityistä seerumia värisevien kuulien välityksellä käyttäen hyväkseen hellävaraisten väreilyjen tehoa silmiesi elvyttämiseksi. Kehitetty käyttäen Revitawake Complex -yhdistelmää ja auringonkukan siemenuutetta virkistämään ja silottamaan ihoa. Dermatologisesti testattu, soveltuu herkälle iholle, hypoallergeeninen.'' (lainattu Avonin nettisivuilta)

Virkistävä aamuherätys sai ainakin itseni kiinnostumaan tuotteesta ja tilasin sen kokeilunhaluisena kalliista hinnasta huolimatta (n.15€).

Tuotteen roll-on kuula pysyy huoneenlämmössäkin viileänä ja annostelee seerumia vähän kerrallaan, mikä on silmänympärystuotteessa hyvä ominaisuus. Käytän tätä aamuisin, ja illalla vähän paksumpaa silmänympärysvoidetta.

Värinä tuntuu aika hauskalta silmänympärysiholla, mutta on varottava, ettei hiero liikaa ihoa. Vähän epäilyttävältä tuntuu käyttää värisevää tuotetta, sillä miksi ohut iho pitäisi siitä? Henkilökohtaisesti en tunne tämän jälkeen olevan yhtään virkeämpi, vaikka pidänkin tärinästä. Hyvässä lykyssä silmänaluseni alkavat punoittaa liiasta hieromisesta.

Havainnoillistava kuva. En toki laita tätä meikin päälle, vaan ennen meikkiä :D

Harmikseni olen heittänyt tuotteen paketin jo roskiin, enkä löydä sen INCIä mistään. Kiinnostaisi vähän tarkemmin tarkastella tuotteen sisältöä. Vaikka tämä kiva kokeilu onkin, niin en ole vakuuttunut tarpeeksi ostamaan toista kappaletta.

Risuja annan siitä, että tuotteen mukana tullut patteri ei kestänyt kovin kauaa! Tuotteessa on sisällä valmiiksi yksi pyöreä lituska patteri (pyydän anteeksi, mutta tunnistan vain AA ja AAA patterit :D). Kun yhtenä aamuna roll-onini ei sitten alkanutkaan väristä pohjaa kiertämällä, olin ihan maani myynyt. Onneksi ''taitava'' poikaystäväni osasi irrottaa pohjan ja vaihtoi patterin, ja nyt värisee taas :) Ensimmäinen patteri kesti vähän yli kuukauden, mutta tuotetta oli vielä rutkasti.

Ja kysymys: onko värisevä silmänympärysseerumi mielestänne mahtava keksintö vai turhake?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)