tiistai 29. marraskuuta 2011

Lushia flunssaan ja kipeille lihaksille

Mieleni on tehnyt jo pitkään koittaa Lushin ihania hierontapaloja ja nyt sain käsiini yhden, kiitos Helsingissä asuvan veljeni.

Mitäköhän keltainen paketti sisältää?
Hierontapalan valinta oli äärimmäisen vaikea, sillä Lushin valikoimasta löytyy mieletön määrä herkullisia tuotteita. Tein kuitenkin ainakin omasta mielestäni erikoisen valinnan, sillä valitsin...

Wiccy Magic Muscles -hierontapalan.

Kanelin ja piparmintun yhdistelmä ei ole ehkä kaikista Lushin tuotteista houkuttelevin, vai mitä? Olen kuitenkin erittäin kokeilunhaluinen tuoksujen suhteen ja voin kertoa, että olen tyytyväinen palaseeni :) Tuoksu toimii jopa avaamaan tukkoisen flunssanenän! Kokeiltu on. Säilytän palaa makkarissa ja koko huone tuoksuu hierontapalalta. (Lushin tuotteiden kirous vai bonus?)

Havainnollistava kuva :D
Wiccy Magic Musclesia on ihana käyttää Zumba- tai Body Attack -tunnin jälkeen, sillä adukipavut tuntuvat ihanilta iholla ja lämpimät kädet sulattavat palasta ihania öljyjä. Eteeriset öljyt lupaavat vilkastuttaa verenkiertoa. Eniten tykkään käyttää tätä jalkojen lihaksiin.

Toivottavasti pavut kestävät pitkään kiinni palassa, ennen kuin sulavat pois. Tuote tuntuu kuitenkin sulavan toiselta puolelta nopeammin, joten en usko, että on syytä huoleen.

Pidän kovasti Wiccy Magic Musclesista. Se tuo vähän vaihtelua perinteiselle hierontaöljylle, eikä suttaa niin paljoa. Tavallisesta hierontaöljystä tulee limainen olo ja on pakko mennä heti suihkuun, mutta hierontapalaa voin kyllä käyttää suihkun jälkeenkin ja tunnen oloni silti puhtaaksi. Myös miehekkäämpi puoliskoni pitää hierontapalasta ja se käy myös miehille.

Oletteko kokeilleet Wiccy Magic Musclesia? Entä muita Lushin hierontapaloja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)