lauantai 5. marraskuuta 2011

Vaihtoehto meikkivoiteelle

Jos on meikannut iät ja ajat aina samalla kaavalla, kuten esimerkiksi minä olen tehnyt, voi jossain vaiheessa alkaa kyllästyttää koko touhu. Voiko olla tylsempää, kuin joka aamu levitellä meikkivoidetta ikuisuus, jotta siitä saa tasaisen ja peittävän ja kiinnittää se vielä puuterilla, joka tekee meikistä hyvässä lykyssä vielä paksun ja näkyvän. Välillä turhautuu niin pahasti, että kiroaa koko naamansa ja miettii miksi en ole siunattu ''luonnonkauniilla'' (tässä tapauksessa oikeastaan tasaisilla) kasvoilla.

Dermosil kabuki ja mineraalipuuteri
Monesti elämässäni olen miettinyt, voisiko mineraalipuuteri olla vastaus kiireiseen elämäntapaani, mutta en ole saanut aikaiseksi hankkia sellaista. Ihan sattumoisin sellainen kuitenkin päätyi meikkipussiini. Lyhyesti sanottuna siis mieleni teki tilata Dermosililta käsisaippuaa ja koska olen niin nuuka maksamaan postikuluja, tilasin sitten kaikkea muutakin, jotta minimitilausraja ylittyi ja siksi nuo ylläolevat kaverukset päätyivät luokseni.


Vielä avaamaton mineraalipuuteri
Olin aina suunnitellut hankkivani Bare Mineralsin mineraalipuuterin jos jonkun, mutta kuinka ollakaan päädyin Dermosiliin. Mineraalipuuteri Fair on sävyistä vaalein ja valitsin siksi sen. Valinta osui kohdalleen ja jännitys siitä, onko sävy liian ruskea tai vitivalkoinen, oli turhaa. Mineraalipuuterin hinta on 8,90€, joten minusta hyvin kohtuullinen.

Tuote todella on kiireisten aamujeni pelastus, sillä yksinkertaisuudessaan sen voi vain nopeasti pyöritellä kasvoille, eikä tarvi alkaa meikkivoidesiveltimen kanssa taiteilemaan. Lopputulos on kevyempi, mitä meikkivoide + puuteri -yhdistelmällä saa aikaan, eikä muuten illallakaan ala vielä nassu kiiltämään! Viimeisestä olin todella positiivisesti yllättynyt, eikä noilla edellisestä postauksesta tutuilla kiillonpoistopapereilla tee tätä käyttäessä oikeastaan yhtään mitään :D

Dermon kabuki
Jos lukijajoukossa on joku asiasta tietämätön, niin tiedoksi, että mineraalipuuteria ei levitetä tavallisella puuterisiveltimellä, vaan kabukisiveltimellä. Itse hankin mineraalipuuterin kaveriksi Dermosilin oman kabukisiveltimen, josta olen ollut myös mielissäni. Se on valmistettu pehmeästä luonnonharjaksesta (vuohenkarva). Hintaa tuotteella on 10€. Taas en tiennyt ostanko sikaa säkissä, sillä nettikaupassa tätä ei oikein pääse hipelöimään tai testaamaan, mutta tämä oli juurikin sellainen kuin olin toivonut: pehmeä, mutta napakka. Myös The Body Shopin kabuki on aika houkutteleva.

Lyhyesti vielä kerrattuna siis mineraalipuuteria levitetään kasvoille kabukilla suurin pyörivin liikkein ja tämä korvaa meikkivoide + puuteri -yhdistelmän. Halutessasi voit käyttää valokynää tai peitepuikkoa ennen mineraalipuuterin levitystä.

Yksi kerros mineraalipuuteria
Olen aina olettanut, että mineraalipuuterilla ei saa aikaan yhtä peittävää tulosta, kuin perus meikkisetilläni. Olin tässä osittain oikeassa, ainakaan yksi kerros ei riittänyt peittämään isoimpia ihohuokosiani. (Yllä olevan kuvan voi klikata isommaksi). Puuteria voi toki kerrostaa, mutta sen jälkeen levitys ei mielestäni ole enää yhtä nopeaa. Tämä tulos kuitenkin riittää ihan arkeen, mutta jos lähtisin esimerkiksi viettämään iltaa kavereiden kanssa tai baariin, turvautuisin peittävämpään meikkivoiteeseen. Toisaalta mineraalipuuteri olisi illanviettoakin ajatellen parempi vaihtoehto, koska se kestää eikä sitä joudu korjailemaan. Ja näkeekö joku hämärässä pienet ihohuokoseni? :D


Joka tapauksessa rakastan tätä tuotetta ja toivon, ettei se loppuisi koskaan! Purkki on todella pieni, mutta eipä sitä kerralla kulu paljoa.


Käytättekö mieluummin meikkivoidetta vai mineraalipuuteria?

2 kommenttia:

  1. Ostin kanssa tämän, en ole vielä avannut mutta miten se purkki voi oikeasti olla NIIN pieni!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytössä tuotetta tarvii tosi vähän ja mulla tommoinen pieni purkki kesti vuoden. Älä siis pelästy :)

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)