tiistai 12. tammikuuta 2016

Vuosi 2015

Uusi vuosi on alkanut oikein mukavasti lomaillessa, mutta ei vuosi 2015 hullumpi ollut. Vuosi 2015 vaihtui Lontoossa ja tuli heti alkuvuonna lomailtua pari viikkoa Gambiassa. Kumpaakin paikkaan mieli haikailee, ja kyllä minä vielä lähitulevaisuudessa varaan matkan. Olen saanut säästettyä matkatilille hyvän summan, kunhan ajankohta ja matkakaverit jostain selviäisivät.

Sisters

Satu ja Aminata

Reissusta palattuani aloitin heti uudessa työssä ja viivyinkin uudessa paikassa melko pitkään. Melkein koko vuoden. Oli hienoa olla mukana avattaessa uutta päivätoimintayksikköä ja uudenlaista toimintaa. Koen, että työrintamalla vuosi 2015 oli huippuvuosi. Huipputyökaverit ja silleen <3

Työpaikan tykypäivä. Oltiin syömässä.


Viime vuonna tuli remontoitua myös hieman kotia. Saimme ''uuden'' makkarin, kun mummoni vanhat tapetit otettiin pois ja tilalle tasoitettiin ja maalattiin seinät. Olen niin onnellinen, että remontti on valmis ja kotona on siistiä! Vaikka asumme vuokralla, niin koti tuntuu heti enemmän kodilta, kun siihen tekee pientä pintaremonttia. Kylppärikin sai uuden lattian ja lavuaarin, sillä makuuhuoneremontin yhteydessä paljastui lievä vesivahinko alunperin huonostirakennetun kylpyhuoneen takia. Remonttiaika oli todella raskasta, pakko myöntää, mutta nyt kun kaikki on ohi ja saa vain nauttia lopputuloksesta, niin on hienoa!

Ennen remonttia

Kissapuu

Uusi makuuhuone

<3


Kesällä tuli viihdyttyä pinkkipäisenä ja mökkeilimme paljon. Vietin myös 25-vuotis syntymäpäiväni mökillä ja juhlat olivat upeat! 

Kissat koituivat vuoden aikana melkoiseksi riesaksi, koska valtataistelua käytiin niin reippaasti, että tilanne vallan riistäytyi käsistä. Koti oli raaka sotatanner ja siivosimme vuoron perään kissanpissoja ties mistä, koska toinen kolli ei päästänyt toista hiekkalaatikolle. Nyt tilanne on rauhoittunut, sillä kissat olivat remonttiajan anopilla hoidossa ja palattuaan kotiin, ei kaunoja enää kanneta. (Koputan puuta!) Rakastan silti kissojani yli kaiken, ne ovat varsinaisia terapeutteja jokainen. Päänuppi hajoaisi ilman niitä.

Sisko, Mörri ja Rontti


Vuosi 2015 oli blogin osalta _erittäin_ hiljainen. Kirjoitin ainoastaan 36 postausta. Se tekee keskimäärin 3 postausta kuukaudessa. Kärsin ehkä lievästä meikkimasennuksesta ja ulkonäköpaineista, mutta nyt olen paremmin sujut itseni kanssa ja meikitkin kiinnostavat jälleen normaalisti. Lupasin, että hammashymyilen vuonna 2016 enemmän kuvissa.Tein myös toisen uudenvuodenlupauksen ja päätin lopettaa anti-perspiranttien käytön niin pitkäksi aikaa kuin pystyn. Ostin Biothermiltä hyvän alumiinittoman deodorantin ja kainalot ovat pysyneet kuivina toistaiseksi. Toivon nyt alkuun, että pysyn lupauksessani edes tammi-helmikuun, vaikka tiedän, että siitä tulee vaikeaa. Alumiini aiheuttaa melkoista rintasyöpäriskiä, eikä tee mieli joutua leikkauspöydälle.

kuva


Viime vuonna kudoin paljon sukkia ja tein ensimmäisen neulepaitanikin valmiiksi. Kutomisesta on tullut minulle intohimo ja pääsen sukkia tehdessäni tietynlaiseen transsiin eli neuloosiin, jolloin puikkoja ei vain malta laskea käsistä. Käsityöt ovat vieneet paljon aikaani ja se tarkoitti vähemmän aikaa blogille, mikä näkyi kuoppana postausluvuissa. Vilkuilen tätä postausta kirjoittaessani puikkoihin, ja otan ne käteen, kun saan tekstin kirjoitettua valmiiksi :) Kivaa, kun on näin kivoja harrastuksia ja lomaa, jolloin on aikaa toteuttaa itseään! 

Villapaidan raakileVuonna 2015 kävin syksyllä katsomassa melkein kaikki Ässien kotipelit. Jäi näkemättä varmaan kaksi kotiottelua.. Ässät on <3 Mulla on jokasormelle lempipelaajat :D Viitanen, Kärki, Marjamäki, Saarela, Gratton, Mullane, Bernard, Ojamäki, Ben-Amor ja Kiilholma. Toisin sanoen tykkään melkein koko joukkueesta :D

Ässät - Blues


Vuosi 2015 antoi minulle rohkeutta, kykyä antaa itselleni anteeksi, stressinsietokykyä, hyvää mieltä ja ennen kaikkea tajusin, miten paljon minulla on upeita ystäviä! Uusi vuosi olkoon yhtä antoisa ja upea ihan meille jokaiselle <3

kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)