maanantai 18. tammikuuta 2016

Happy day

Olen jälleen hurahtanut kasvonaamioihin. Kesti pitkän tovin, kun en käyttänyt ollenkaan kasvonaamioita, enkä kuorinut ihoa (Auts... Etenkin jälkimmäinen..). Kuorimismasista ei onneksi kestänyt niin kauaa, sillä se on vaivattomampaa toteuttaa. Kasvonaamiot tuntuivat kamalalta vaivalta ja elämä oli niin kiireistä, että tuntui, etten ehdi edes sitä varttia odottaa, mikä on varmaan keskimääräinen naamioiden vaikutusaika. Pieni ääni sisälläni sanoi, että ihoni voisi paremmin, jos hoitaisin sitä tarkemmin. 

Vähän ennen joulua heräsin taas siihen, että kasvonaamioiden käyttäminen on kivaa! Kauppojen hyllyt notkuvat toistaan kivampia kasvonaamioita ja ainesosat ovat tuntuneet kehittyvän vuosien varrella huimaa vauhtia. On ihanaa hemmotella itseään ja ravita ihoa erilaisilla naamioilla, jotka yleensä vielä tuoksuvatkin ihanalta.

Käytin juuri loppuun Avonin Indian Intensity firming kasvonaamion sekä Lushin Cranberry kasvonaamion. Pidin kummastakin siitä huolimatta, että ne olivat ihan erilaiset. Minua ei niinkään kasvonaamioissa viehätä niiden puhdistavat ominaisuudet, vaan pidän enemmän kosteuttavista, uudistavista ja elvyttävistä naamioista. Ihoni on pintakuiva sekaiho, joka ei rasvotu ihan älyttömiä määriä.Iroha Nature on sellainen tuotemerkki, joka ei ole minulle entuudestaan tuttu, mutta Sunrise Cosmeticsilta sain testiin sarjan ''Happy day''-kasvonaamion. Nyt kun olen saavuttanut hyvän kasvonaamio flown, tuote pääsi kokeiluun. Iroha Nature on espanjalainen tuotesarja, jossa vaikuttavat luonnolliset ainesosat. Tuote on varustettu Ecocert merkinnällä.

Tuotteen tehokkaat seerumit uudistavat ihoa ja Happy day on lämmittävä naamio, joka elvyttää ihoan toimintaa. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää mm. mansikkaa ja aloeta. Nam! Tuote on pakattu kätevään pussiin, josta on helppo annostella ja sisältö riittää about kolmeen-viiteen käyttökertaan. Minulla se riitti juuri sen kolme.Tuote on aika ohuen tuntuista iholla ja tuo mieleen juurikin seerumit. Vaikutus alkoi heti levittäessä. Aloitin otsalta ja se lämmitti ihoa ennen kuin ehdin viimeistellä koko kasvot. Miellyttävän tuntuista iholla ja helppo pestä pois. Inhoan kasvonaamioita, joita ei meinaa saada iholta sitten millään! Tuntuu, että kaikki se hyöty, jonka naamiosta on saanut, katoaa, kun ihoa hinkuttaa puhtaaksi.

Happy day teki päivästäni iloisen ja nautin joka minuutista, jonka se oli iholla. Taisin pitää 15 min ja tuotteen suositeltu vaikutusaika on 15-20 min. Minua vähän jännitti aluksi tuo lämmittävyys, sillä pelkäsin ikävää kuumotusta, mutta lämpövaihe ei kestänyt kauaa ja tuntui koko ajan miellyttävältä. Poskipäät alkoivat punoittaa, joten kaiketi lämpö parantaa pintaverenkiertoa.

Iho tuntui naamion jälkeen kosteutetulta ja napakalta. Heitin vielä Dabban kukkaisvettä päälle, Diorin seerumin sekä Lumenen kosteusvoiteen siihen perään, ja niin elpyneen ihon cocktail oli valmis.

Iroha Naturen tuotteita saa tilattua Sunrise Cosmeticksin sivuilta suoraan (linkkien klikkaaminen ei tuota minulle mitään) ja niiden hinta on 4,45€. Itse himoitsen kosteuttavaa suklaakasvonaamiota tällä hetkellä!

Onko teille Iroha Naturen tuotteet tuttuja?

2 kommenttia:

 1. Ei ole nää naamiot tuttuja, mutta suosittelen ehdottomasti yönaamioita, ei ole yhtään vaivaa. ;) Saivat mun naamion käytön ihan uusiin sfääreihin. Sama kuin voidetta levittäisi iholle illalla. Itse laitan alle seerumin, paitsi jos käytän puhdistavaa naamiota, niin sitten pistän pelkästään sen. :)

  Suklainen versio näistä kuulostaa ihan mun jutulta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO! Yönaamiot <3 Aamulla herätessä iho on kuin vauvan pylly :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)