maanantai 11. tammikuuta 2016

Natural tai ei ihan

Idea tämän päivän meikkiin lähti siitä, kun halusin kokeilla miltä näyttää, kun laittaa ruskeaa ripsiväriä ja mustat irtoripset.


Huuletkin tuntuivat kuivilta, joten ajattelin, että mitä luonnollisempi, sen parempi. Löysin Lancomen Hypnose Starin Baltic Princessin alehyllystä, enkä voinut jättää sitä sinne, koska Lancomen ripsivärit ovat parhaimpia mitä tiedän. Mietintää aiheutti silti ruskea väri, sillä ennen käytin paljonkin ruskeaa ripsiväriä, mutta nyt olen ollut niin vieraantunut siihen. Mietin mahdanko enää osata käyttää ruskeaa, vaikkei siitä kauaa ole, kun ostin aina ripsivärit ruskeina, jos se oli mahdollista. Luonnollisempi lopputuloshan siitä tulee, harvalla ihan mustia ripsiä on ilman ripsiväriä.

YSL huuliöljyn sain kaupanpäällisenä, kun ostin Sokokselta YSL:n tuotteita. Im in looooove! HuuliÖLJY kuulosti niin oudolta, mutta uskokaa tai älkää, sitä kokeiltua tietää, ettei voi enää elää ilman. Tuntuu kuivillakin huulilla niiiiiin hyvältä. Minulla on Volupte Tint-in-oilista sävy 05 Cherry My Chérie.


Valitsin meikkiin oikein mustat Peggy Sagen ripset ja lopputulos oli tämän näköinen. Musta ripsinauha erottuu aivan selvästi omien ruskeiden ripsieni takaa, mutta ripset näyttävät tuuheammilta, kun ruskeita ja mustia karvoja on sekaisin. Asia tuli tämän myötä testattua ja todettua, että mikäli haluan käyttää irtoripsiä meikissä, niin valitsen mustan ripsivärin. Mutta, kuten ei ikinä aiemminkaan, ei tälläkään kertaa Lancome pettänyt minua, sillä Hypnose Star on pelkkää rakkautta. Nyt se on vielä uudenkarhea, mutta saatuaan hetken viettää aikaa ilman kanssa, se vain paranee.


Luomilla käytin Avonin kausipaletista metallista ruskeaa ja varjostin Inglotin lämpimän ruskealla rainbowlla. Rajaukseen käytin Ben Nyen ruskeaa geeliä.
YSL huuliöljy on niin kiva, etten kestä! Pysyvyyskin on yllättävän hyvä, sillä ajattelin sen valuvan pitkin suupieniä välittömästi.

Tällaista tänään. Mitäs teille kuuluu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)