perjantai 15. tammikuuta 2016

Papukaija lensi ulos kaapista

Olin täysin unohtanut, että minulla on Isadoran Treasure Island -luomiväripaletti! Paletti painii kahdessa sarjassa, eli ''hui miten kirkkaita värejä'' sekä ''oi miten ihania sävyjä''. Minusta on vanhemmiten (hah) tullut neutraalimpien meikkien ystävä, mutta välillä on pirteää laittaa luomille kunnon värejä. Kun se papukaija nyt lensi ulos kaapista, niin pistetään sitten tuulemaan.


Paletissa on upea vihreä mintunsävy, voimakas violetti sekä kullanhohtava luomiväri. Sävyjä on helppo yhdistellä miten päin vain, taivas rajana. En olisi ilman tätä palettia huomannut, miten kivasti minttu ja violetti sopivat toisiinsa. Kulta nyt sopii mihin vain imo.

Kökköä tässä paletissa on se, että napit ovat niin jauhoisia, että aiheuttavat melkoista sotkua. En myöskään pidä baked luomiväreistä yleensäkään, kunnon littana nappi on paras! Sotkee vähemmän ja tavaraa on helpompi ottaa siveltimeen.

Pigmetti Treasure Islandissa on melko heikko, mutta pohjustuksella ja luomivärin kärsivällisellä pakkaamisella luomelle on merkitystä.
Rajaus on Avonin Glimmerstick kynä sävyssä Brown Glow ja ripsarina Maybellinen the Colossal Go Extreme! Volum' very black. Vesirajassa Isadoran Inliner Kajal Blonde.
Mätsäsin huulet laittamalla Avonin huulipunaa sävyssä Pink Freeze ja töpöttelin päälle Treasure Islandin kultaista luomiväriä. Tykkään tuosta kullansävystä oikeastaan enemmän huulilla, kuin silmämeikissä.

Mitäs sanotte? Nukkuuko teidän papukaijat?

4 kommenttia:

  1. Ihanaakin ihanampi papukaijameikki :) olen ollut tosi tylsä meikkaaja enkä ole jaksanut käyttää luomiväriä. Ehkä minä nyt vähän inspiroidun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ^__^ huomenna tupsuttamaan kunnon väriä luomelle!

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)