sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Hellää hiushoitoa Cutrinilla

Muistaakseni viime vuoden tammikuussa LivBoxista tuli Cutrinin Sensitive care spray ja se taisi olla yksi vaihtoehtoisista tuotteista. Tuote on ollut hyvin riittoisaa, sillä suihkepulloni tyhjeni vasta eilen. Olen kyllä aika nuuka suihkija, täytyy myöntää :D Tykkään hoitosuihkeista enemmän kuin voidemaisista jätettävistä hoitoaineista ja suihkin jokaisen pesun jälkeen lisähoitoa. Vielä en ole jaksanut etsiä Cutrinille seuraajaa, mutta pitää tänään sukeltaa tuonne purkkimereen etsimään aarretta.


Purkki on aika h-m-v, mutta se korostaa tuotteen puhtautta. Sensitive care spray on tehty Allergia- ja astmaliiton kanssa yhteistyössä ja sopii siksi todella monelle. Meillä Suomessa tehdään kyllä hyviä tuotteita! Cutrinin tuotteet ovat kampaamotuotteita, enkä kyllä markettipuolella ole törmännyt yhteenkään hyvään hiuksiin jätettävään hoitoaineeseen.

Tuote on erityisen hyvä päivittäiseen käyttöön kuiville ja käsitellyille hiuksille. Kesän pinkkipään jälkeen tukkaa on blondattu monta monta kertaa ja kyllä se hiuksissa näkyy. Hiukset eivät onneksi vielä ole joutuneet kompostiin, kun on olemassa on hyviä täsmätuotteita.

Kuiville hiuksille jätettäville hoitoaineille, kuten tälläkin, on tapana kosteuttaa ja ravita hiusta sekä vähentää sähköisyyttä ja kammattavuutta. Sensitive care spray suoriutui näistä tehtävistä kunnialla. Allekirjoittanut olisi tosiaan voinut tuotetta suihkia reilumminkin koko tukkaan...

Sensitive care spray lupaa suojata hiusväriä ulkoisilta tekijöiltä, mutta värin kirkkauteen/pysyvyyteen liittyen en huomannut mitään maata mullistavaa. 

Tässä tämänkertainen raporttini purkkimerestä ja lähden nyt sukeltamaan uutta kosteuttajaa hiuksilleni.

2 kommenttia:

  1. Mulla on kanssa tuo. Tosin se varmaan on lähes täynnä, lyhyeen tukkaan ei montaa suihkausta uskalla laittaa :) mutta tosi hyvä jätettävä ja hienoa että LivBoxissa tuli näin hyvä tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kiva, kun jotkut LivBoxin tuotteet on oikeasti hyviä, koska on pelottavaa tilata sikaa säkissä :D

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)