maanantai 14. syyskuuta 2015

Järvenpään ''jäkemiitti'' 2015

Ilokseni sain osallistua 5.9. järjestettyyn kauneusbloggaajien miittiin Järvenpäähän. Tällaiset tapahtumat ovat ihan huippuja, kun pääsee livenä juttelemaan muille bloggaajille, eikä pelkästään kommenttikenttien/kahvihuoneen kautta. Tapahtuman järjestäjinä toimivat ihanat Pauliina ja Nella.

En ollut aiemmin käynyt Järvenpäässä, mutta ihastuin sen maisemiin. Järvenpää vaikuttaa aika mukavalta ja rauhalliselta paikalta asua :) Rankka sadekuuro hieman varjosti päivää, mutta onneksi illalla oli jo selkeämpää.

Miittasimme paikassa nimeltä Uusi Vanhis.

Uusi Vanhis oli tunnelmallinen paikka ja mielestäni valinta oli osunut nappiin. Saavuin tapahtumapaikalle ajoissa, sillä en yhtään tiennyt, kuinka pitkään Porista ajaa Järvenpäähän. Pian paikalle saapui n. 30 kauneusbloggaajaa.


Aloitimme tilaisuuden herkullisella salaattibuffetilla. Täytyy sanoa, että oli kyllä elämäni paras salaattibuffet ja paahdetut pähkinät olivat taivaallista herkkua! Jälkkäriksi saimme valita jäätelöt kahvin kanssa. Minä otin sitruuna-mascarponen ja kolmen suklaan sekoituksen. Oi miten hyvää oli! Kahviakin sai kunnon mukista, eikä ihan pienistä kupeista :D

Kiitos Hanna ja muu Uusi Vanhiksen väki! Teitte hyvää ruokaa.Ruoan jälkeen meille esiintyi Helena Lähteilä kertoen enemmän Dr. Hauschkasta. Dr. Hauschka on minulle tutumpi ihonhoitotuotteista, mutta tällä kertaa puheenaiheena oli hoitavat meikkituotteet. Minulle tuli ihan uutena tietona esimerkiksi se, että mm. luomivärit sisältävät hoitavaa öljyä. Jotenkin ajattelisi öljyn heikentävän luomivärin pysyvyyttä, mutta Helena vakuutti huolen turhaksi.
Edit. 19.9.15 Sekoitin tuotteen, josta oli puhetta. Ripsiväreissä öljy parantaa pysyvyyttä ja meikkivoiteissa kyse oli hoitavuudesta ja levittyvyydestä, joten tuote ei jää kiiltelemään iholle. Luomiväritkin sisältävät eteeristä öljyä, mutta pohjakoostumuksessa on ennemminkin uutteita.

Saimme luennon ajaksi pussit hypisteltäviksi ja sieltä paljastui uusi Limited Edition luomiväripaletti sekä ripsiväri. Olen jo parin vuoden ajan ihaillut tuota palettia ja oli hienoa saada se testiin Limited Edition versiossa. Tässä tapauksessa se tarkoittaa sitä, että siihen on lisätty kaksipäinen sivellin, joka ensituntumalta vaikuttaa ihan käyttökelpoiselta.

Helena esitteli meille neljä lookia, jotka on toteutettu Limited Edition paletilla ja saimme niihin ''vaihe vaiheelta''-ohjeet.

Luento antoi minulle erittäin positiivisen vaikutelman Dr. Hauschkan meikkituotteista ja pidän ideologiaa hyvänä korostaa jokaisen parhaita puolia meikeillä. Niinhän sen kuuluu mennäkin.Toinen päivän esiintyjä oli Image Skincaren maahantuoja. Image Skincare oli minulle aivan uusi sarja. Kiva kuulla uusista tuotteista, vaikka tuotteet eivät sinällään ole uusia, mutta minulle olivat. Kyseessä on amerikkalainen kosmeseuttinen sarja. Kosmeseuttisella tarkoitetaan sitä, että tuotteissa on paljon hyödyllisiä ja hoitavia ainesosia, mutta sitä ei vielä lääkkeeksi lasketa.

Saimme kokeilla laajalti mm. merkin seerumeja ja kämmenselkään testattuina tuli tunne, että haluan kokeilla tuotteita paremmin kasvoille. Sarjaan kuuluu rutkasti tuotteita erilaisille ihon tarpeille, kuten kuvasta näkyy. Erikoisuutena merkin ideologiaan kuuluu, että yöllä ihoa hoidetaan ja päivisin iho suojataan auringolta. Keltaisia päivävoiteita löytyykin neljä erilaista erilaisin suojakertoimin. Kaikissa tuotteissa oli mielestäni taivaalliset tuoksut, mutta niihin ei oltu muistaakseni lisätty hajusteita, joten tuoksu tulee suoraan tuotteiden raaka-aineista.

Image Skincaren tuotteita olisi ollut oikeasti todella mielenkiintoista testata, mutta harmikseni goodiebagissa olleet Imagen tuotteet olivat päiväyksellä 05/15, joten en enää uskaltanut kokeilla niitä kasvoille. Erittäin sääli!
Edit. 19.9.15 Imagesta riippumatta yksi erä matkapakkauksia tuli tehtaalta ulos väärällä päiväyksellä. Itse tuotteissa kuitenkin oli oikeat päivämäärät, joten tuotteet olivat täysin käyttökelpoisia. Seikka unohtui mainita tilaisuudessa ja harmikseni en ymmärtänyt tarkistaa tuotteita erikseen. Toivottavasti kovin moni ei ehtinyt pistää tuotteita pois!


Päivän huipensi L'Oréalilta tulleet Tarja Kuusela ja Suvi Tiilikainen. Tarjan olen tavannut aikaisemminkin, mutta Suvin tapasin ensimmäistä kertaa. Hän esitteli meille yhdessä Tarjan kanssa Lorealin uusia tuotteita sekä uutta kirjaansa ''Upeana juhlaan'', jonka hän on tehnyt yhteistyössä Janina Fryn kanssa. Minun on pakko saada tuo opus itselleni! Ja tässä hyvä joululahjavinkki kaikille miehille, jotka miettivät, mitä ostaa naiselleen joululahjaksi. Saahan miettiä joululahjoja jo :DSuvilla oli matkassaan meikkipakki, joten päästiin nauttimaan myös hänen upeista meikkaustaidoistaan.


Oli mukavaa katsella Suvia työntouhussa! Onnekkaat Heidi B jaSARAGALAXY saivat upeat meikit.

Lorealilta saimme mahtavat goodiebagit, jotka sisälsivät mm. uuden La Palette Nuden ruskein sävyin ja tämän kulmakarvageelin sekä paljon muuta huippukivaa!Kiitos aivan älyttömän paljon kaikille sponsoreille, jotka lahjoititte tuotteitanne goodiebageihin. Laskin, että bägejä oli yhteensä viisi ja tuotteet painoivat yli kymmenen kiloa. Tosi moni tuote on tällä hetkellä jo testissä :)Goodiebagin tuotteet eli ''the läjä''. Ei taaskaan voi valittaa, etteikö olisi mitään testailtavaa. Toivottavasti te lukijat hyödytte tämän bagin hedelmöittämistä postauksista.Tässä vielä poimintoja bagin tuotteista, jotka kiinnostavat minua eniten. Yhdestä onkin jo tullut postaus :)

Kiitos ihan mielettömästi tapahtuman järjestäneille Pauliinalle ja Nellalle <3 Järvenpäässä oli lämmin vastaanotto ja olette ihania tyyppejä koko kosmebloggaajien poppoo :) 

3 kommenttia:

 1. Tuo Hauschkan luomiväripaletti oli mulle kuin etukäteisjoululahja! Täydellinen syyspaletti, jota olin katsellut sillä silmällä jo pidempään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olis kyllä voinut parempia tuotteita valikoitua Hauschkalta :)

   Poista
 2. Oli kyllä kiva päivä, kaiken vaivan arvoinen :) Eipä kestä! Oli kiva tavata sut.

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)