perjantai 11. syyskuuta 2015

Brow Artist Plumper

Sain viikko sitten bloggaajatapahtuman (josta postaus tulossa myöhemmin) goodiebagista L'Oréalin Brow Artist Plumperin. Kulmakarvani ovat yksi murheenkryyni kasvoissani, joten kokeilen innolla kaikkia kulmatuotteita, joilla karvat saisi kauniiksi ja kuriin.Brow Artist Plumper on geelimäinen tuote, jossa on ripsiväriä pienempi harjas. Sen avulla tuote on aika simppeli levittää kulmakarvoihin. Sitä levitetään pienin vedoin, kunnes saadaan haluttu määrä valekarvoja. Tuote pitäisi olla erityisen hyvä, mikäli omaa olemattomat kulmakarvat, sillä se huijaa karvoja lisää ja harvatkin kulmikset näyttävät tuuheilta. Minulla ei ole ongelmaa karvojen puutteesta, mutta kulmakarvani helposti ''tipahtavat'' alaspäin, mikä tekee minut surullisen näköiseksi.


Kamerani on edelleen hukassa, joten koittakaa sietää iPhone kuvia. Vasemmalla siis kulmakarvani luonnollisessa tilassa ja oikealla Plumperilla harjattuina. 

Haluan kulmakarvoihini sävyä, selkeyttä sekä kuria etenkin loppuosaan. Plumperilla saan nopeasti hyvät arkikulmakarvat :) Ero on minusta huomattava. Tykkään mattaisesta lopputuloksesta ja tuote kuivuu nopeasti. Miinuspuolena ihan läheltä katsottuna tuote hieman murustaa ja siksi haluankin juhliin tehdä kulmat puuterisella tuotteella, koska puuterisella saa täydellisen siistiä jälkeä. Arkena en ole niin ronkeli ja Plumper onkin ollut arkiaamujeni pelastus. Kun töihin pitää herätä aikaisin, haluaa meikin olevan valmis nopeasti. Plumperilla kulmakarvat valmistuvat nopeammin kuin kynällä. 

Vaaleatukkaisena on vaikea löytää hyvänsävyistä kulmakarvatuotetta. Plumperini on sävyssä Light/Medium, eikä minulla ole mitään käryä, montaako sävyä meidän markkinoilla on. Jenkeissä näyttäisi olevan kolmea eri sävyä. Sokoksen verkkokauppa jumittaa, joten en pääse tarkistamaan tätä seikkaa enkä myöskään hintaa >:( Joka tapauksessa sävy on sopivan viileä eikä liian tumma blondille. 

Minä tykästyin Plumperiin arkiaamujen nopeana pelastajana :) Onkos joku muu kokeillut tätä?

4 kommenttia:

 1. Hukkuko mun kommentti? Mul on medium/dark ja se on just hyvä mulle.http://www.tyttoilmanhelmikorvakorua.com/2015/04/loreal-brow-artist-plumper.html?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hukkui näköjään... Mahtasko olla niin et tästä on meillä myynnissä vain kaks sävyä light/medium ja medium/dark? Tummempi versio ainakin näyttää käyvän sulle hyvin :)

   Poista
 2. Mulla tää alkaa varista ikävästi päivän mittaan :/ Ja tuo medium/dark oli ainakin liian tumma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtaisko alkaa herkemmin varisemaan, kun pakkaus on ollut jo hetken auki. Onko sulla ollut pitkään käytössä? Mä vasta viikko sitten avasin.

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)