tiistai 1. huhtikuuta 2014

Satu loves Shiseido!

Minä ja ihoni nautimme Shiseidon Ibuki Protective Moisturizerista. Se täyttää kaikki ihoni tarpeet, mitä päivävoiteelta vaaditaan ja tuntuu luksustuotteelta, joten sillä saavuttaa henkisen puolen nautinnon myös, mitä kosmetiikan käyttöön tulee. Minulle on käynyt useamman kerran niin, että hankkiessani jonkun kalliimman merkin tuotteen, olen siitä aluksi todella innoissani ja sitten lopulta kyllästyn ja tuote jää lojumaan, jolloin itse alan harmittelemaan, miksi pistin siihen niin paljon rahaa. Tästä syystä en osta enää kalliita huulipunia, paitsi MACilta, koska tiedän, että ne tulevat jäämään käyttöön. Diorin kosteusvoide on jäänyt mieleeni myös tosi hyvänä.

Vaikea tuote kuvata heijastavuuden ja vaalean värinsä vuoksi!

Tutustuin Shiseidoon syksyllä Ibukin ollessa uunituore ja kiinnostuin kovasti 25+ ikäisille naisille tarkoitetusta hoitolinjasta, sillä näitä nuorille naisille tarkoitettuja tuotteita on harmillisen vähän. Teini-ikäisille tytöille löytyy vaikka mitä sarjoja monelta merkiltä ja anti-agingia löytyy kypsemmille naisille joka lähtöön, mutta harvempi tuotesarja lanseeraa tällaiselle kohderyhmälle omat ihonhoitotuotteet, mitä Ibuki edustaa. Peukku pystyyn Shiseidolle! Nuoret naiset ovat hyvä ja ostovoimainen kohderyhmä, joka on valmis laittamaan rahaa kosmetiikkaan, vaikka näiden myynti tuskin siltikään yltää anti-aging tuotteiden hännille. Surullisen totta, että moni herää kiinnittämään huomiota ihoonsa vasta, kun vanhenemisen merkit alkavat näkyä. 

Tästä pääset lukemaan ensikohtaamisestani Shiseidoon ja Ibukiin.

 

Peukutus myös sille, että Protective Moisturizer on pakattu hygieeniseen pumppupulloon, joka suojaa tuotetta valolta ja ihokosketukselta sekä pysyy pidempään hygieenisenä ja hyvälaatuisena. Miinuspuolena tietysti on vaikea arvioida paljonko tuotetta on jäljellä pullossa, mutta hyvin riittoisaa tämä on. Ostin tämän kosteusemulsion syksyllä laivalta, eikä pullo tunnu olevan vielä painoarvion mukaan edes puolillaan. Hyvin pieni määrä kosteusemulsiota riittää koko kasvoille. Noin 1,5 kertaa se määrä mitä kuvassa näkyy tuntuu hyvältä määrältä minun kasvoilleni.

Tuotteessa on suojakerroin 15, mikä on aika ehdoton kriteeri hyvälle päivävoiteelle. Aurinko paistaa nyt päivisin todella kirkkaana, joten suojakertoimellisen päivävoiteen lisäksi tarvitsee myös aurinkolaseja, jos haluaa välttyä siristysjuonteilta.

Kosteusemulsion tuoksu on hyvin miellyttävä ja puhdas ja kosteustehot todella hyvät, vaikka kyseessä onkin melkoisen juokseva tuote. Minulla oli syksyllä kausi, jolloin leukaani alkoi ilmestyä karheita kohtia (kesäisen päivävoiteen tehot eivät enää riittäneet), mutta Ibuki korjasi asian jo vuorokauden kuluttua. Karhea kohdat ovat pysyneet täysin poissa. Ohut koostumus imeytyy nopeasti ja käy meikin alle mainiosti. Tuote tuntuu tekevän ihosta tasaisemman ja ihohuokoset peittyvät meikin alle paremmin.

Minulla ei ole tuotteesta mitään negatiivista sanottavaa, mutta yhä edelleen minulla on vaikeaa annostella tuotetta pieni määrä, koska olen tottunut käyttämään kosteusvoidetta runsaasti. Joka kerta pitää hillitä sormea pumppaamasta pullosta enempää kuin tuo pieni määrä, koska sitten harmittaa, jos tulee annosteltua liikaa ja tuotetta menee hukkaan :D Laivalla tämän hinta oli kaiketi 40€ paikkeilla, koska se sattui silloin olemaan tarjouksessa, mutta Sokos myy tuotetta ainakin verkkokaupassa 57€ hintaan. Suolaista.. 57€ on mielestäni vähän liikaa, mutta 40€ tästä maksaa ihan mieluusti.

Onko teitä muita Shiseidon Ibuki ihastuttanut? Minä edelleen kuolaan hoitoveden perään...

Blogger säätää tekstin kokoa ihmeellisesti. Pahoittelen.

2 kommenttia:

  1. En ole kokeillut näitä Ibuki-tuotteita, mutta lukemani perusteella tosi mielenkiintoinen sarja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielenkiinto herää aina kun puhutaan solutasolla vaikuttavista tuotteista. Nää on kuulemani mukaan sellaisia, mutta enpä tiedä ;)

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)