sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Totuus kauneusbloggaajista

Minä olen sitä mieltä, että positiivista palautetta saa ihan liian harvoin tai riippuu ainakin siitä, millaisia palautteenantajia lähipiirissä, työpaikalla tai muualla elämässä on. Positiivinen palaute kuitenkin aina aiheuttaa ainakin minulle itselleni mielettömän hyvän tunteen ja sitä tunnetta haluan mahdollisuuksien tullen jakaa myös muille, vaikka en sitä yhtä paljoa itse saisikaan takaisin. Hyvän palautteen antamisesta tulee hyvä mieli myös palautteen antajalle. Uskokaa pois! Positiivinen palaute parantaa jokaisen itsetuntoa.

Haluan tehdä Miss Piggy`s Pearls -blogin Sallan perässä postauksen, jossa annan palautetta blogikollegoille, jotka olen tavannut. Mielestäni kauneusbloggaajien yhteisö on lämmin ja tiivis, jossa myös uudet tulokkaat otetaan tasavertaisina ja lämpimästi vastaan. Kahvihuoneelle on aina kiva klikata itsensä ja ottaa kantaa keskusteluihin ilman, että kukaan katsoo vinoon. Miten voikin olla niin, että iso sakki pelkkiä naisia tulee niin hyvin toimeen? Eikö naiset ole jo iät ja ajat tunnettu pienistä piireistä ja juoruiluista? :D Itse koen suurta iloa siitä, että saan kuulua niin kivaan porukkaan ja voisin kirjoittaa pelkkää positiivista kaikista tapaamistani kauneusbloggaajista, mutta Sallan tapaan pitäydyn kohtuudessa.

MaaLilla-blogin Jenni oli ensimmäisiä kauneusbloggaajia, johon tutustuin, ja oli kiva silloin huomata, että meitä yhdisti moni muukin asia, kuin pelkkä kauneusblogi! Jenni on aivan älyttömän ihana ja aidosti mukava ihminen, jota tulee ihan ikävä tätä tekstiä kirjoittaessani!

Viilankantoluvan Petra puolestaan teki minuun vaikutuksen olemalla niin huomaavainen. Lisäksi ihailen salaa sitä tyyliä miten Petra pitää siveltimiä kädessä. Minulta itseltäni puuttuu samanlainen naisellinen sivistys, miten sitä kuvaisin :D

Pumpulipupu taisi olla ihan ensimmäinen tapaamani kauneusbloggaaja ja niin lämmin! Odotin todella jännityksellä häntä saapuvaksi minulle hiusmalliksi Makeriin ja se päivä painui erittäin mukavana mieleen :) Pumpulipupulle kauneus ja muoti sekä niistä kirjoittaminen tulee kyllä sydämestä.

Kosmetiikkaobsession Mizz Annie on veistoksellisen kaunis ja hauska, kuten videoillakin. Mä niin haluan Annien poskipäät! Tsemppiä myös syksyllä alkaviin opiskeluihin!

Saara Sarvas on juuri niin pro ja rento tyyppi, mitä blogi antaa ymmärtää. Saaralla pysyy sivellin kädessä ihailtavasti ja bodypainting näyttää niin helpolta (mitä se ei kyllä ole!), kun Saara maalaa. En yhtään ihmettele, miksi Makerista valmistuneet maskeeraajat pitävät paljon bodypaintingista, kun opettajana on niin mahtava tyyppi, kuten Saara! Harmi, etten ole itse päässyt Saaran oppiin kädestä pitäen, sillä toimin vain mallina viime keväänä.

Nyt minulle iski valinnanvaikeus, koska olin päättänyt, että kirjoitan max kuudesta henkilöstä ja viimeinen pitäisi valita! Ei jotenkin pysty, joten sanotaan vaikka, että Sallasta pidän hurjasti, koska hänen innostuksensa meikkejä ja kosmetiikkaa kohtaan on niin käsittämättömän tarttuvaa, että kommentit kahvihuoneella saavat minulle monesti leveän hymyn :D

*Halaus* ja <3 kaikille muille bloggaajille, joita en maininnut, mutta joista kuitenkin pidän hurjasti!

Pistäkää ihmeessä hyvä kiertämään ja antakaa positiivista palautetta muille niin virtuaalisesti kuin oikeassakin elämässä.

kuva

12 kommenttia:

 1. Voi Satuseni oot niin ihana! :') Oon en niin salaisesti harmitellut sitä ettet asu enää täällä, koska käyn liian harvoin siellä toisessa paikassa ja siis näen sua aivan liian harvoin. Oot niin sydämmellinen ja aivan valloittavan suloinen tapaus. Ikävä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! :/ Ja mä pääsen niin harvoin Helsinkiin. Möh!!

   Poista
 2. Oi, miten kaunis teksti! <3

  ..mutta missä ihmeessä sä olet nähnyt mun pitelevän sivellintä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä Plevnassa, kun kokeiltiin niitä Zuiin tuotteita :D Töpsöttelit niin nätisti kun meikä vaan sutii!

   Poista
 3. Näitä postauksia on niin kiva lukea! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Toivottavasti mahdollisimman moni tekee :)

   Poista
 4. Kiitos kaunis "tunnustuksesta", tuli tosi hyvä mieli <3

  VastaaPoista
 5. Ite oot ihana ja hauska ja kaunis ja kiva ja...! :) <3
  Punastuin, kiitos. :)

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos Satu! <3 Meillä oli kyllä niin kiva päivä ja aivan ikimuistoinen, kiitos sinun! Itse olet niin suloinen ja herttainen, aivan ihana! Halaus!

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)