tiistai 8. huhtikuuta 2014

Beauty bloggers @ Tampere 5.4.

Lauantaina #purkkimafia kokoontui Tampereella miittailemaan. Hymyilyttää aina tuo Viilankantoluvan Petran keksimä nimitys meille kauneusbloggaajille :) Se on jotenkin niin osuva!

Ruokailimme aluksi keskustassa sijaitsevan panimoravintola Plevnan avokabinetissa. Tervetulosiiderini onnistui jotenkin mystisesti tipahtamaan lattialle, kunnes huomasin pöydän olevan kalteva. Onnistun aina viljelemään ympärilleni tämänkaltaisia ''skandaaleja'' ja oli hieman noloa, kun tarjoilija tuli siivoamaan jälkiä. Terve vaan kaikki. Olen Satu. Ripsarit Poskilla ja sidukat sylissä.

Valitsin listalta Isoäidin lihapullat. Ruoka oli ihan ok. Minulle on iskenyt ihmeellinen punajuurihimo ja annoksesta löytyvä punajuurisalaatti katosi aika äkkiä, vaikka en ihan kaikkea jaksanutkaan syödä. Oli myös erikoinen kokemus juoda Spritea isosta oluttuopista :D Pöytäseuralle iso kiitos. Olette ihania ja teidän kanssa oli mukava jutella :)

Ruoan jälkeen siirryimme Plevnan mallaskabinettiin ja Tarja Gallacher kertoi meille Lumenen Bright Now Visible Repair -sarjasta sekä tämän kevään uutuuksista. Tuli ihan mieleen kouluajat, sillä Tarjalla oli niin jämpti ote innosta pursuavaan #purkkimafiaan ;) Hänen tunninmittainen ''luentonsa'' sisälsi paljon mielenkiintoista tietoa Lumenesta ja oli myös mukava päästä hipelöimään Bright Now Visible Repair -tuotteita sekä niitä uutuusihanuuksia! BNVR sarjassa on käytetty mm. kotimaisen lakan kantasoluteknologiaa, josta on hyötyä ihon kimmoisuudelle. Sarja on suunnattu naisille 35+.

Tulevat kynsilakkasävyt ovat pigmenttisiä ja kiiltäviä. Tykkään itse ihan älyttömästi geelilakkauksen jättämästä kiiltävästä pinnasta ja nyt voin saada samanlaisen lopputuloksen Lumenen lakoilla ilman UV-uunia ja hankalasti viilaamalla poistettavia geelilakkoja. Toinen jännä uutuus kynsilakkamaailmassa on CC-kynsilakka, joka meiltä löytyikin goodie bagista. Jee! Uusia huulipunasävyjä on myös pakko kehua, sillä ne olivat kesäisiä ja kauniita ja erityisesti tällä hetkellä kovasti muodissa näkyvä oranssi aiheutti minulle sydämentykytystä.

Lumenen jälkeen pidimme kahvitauon, jonka jälkeen Mikko Vainio aka Tigimies Warehouselta näytti meille vapaaehtoisen bloggaajan hiuksiin, miten tukkaa kuuluu tehdä :D Oli hienoa katsella Mikon työtä ja kampauspohjan syntyä, kun se kävi häneltä niin näppärästi. Itse käytän pehmeää hiuslakkaa samalla tavalla kuin Mikko, mutta tuotevinkit olivat minulle ihan uusia.

Mikko esitteli meille TIGIä sekä minulle ihan uusia Fudgea, Gorgeous Londonia ja Framesista. Hän oli myös kasannut meille goodie bagit näiden sarjojen hyvistä tuotteista. Kiitos <3

Viimeiseksi päivän esiintyjäksi esiin astui Tiia Tyynysniemi Zuii Organicilta. Tiialla oli mukanaan malli ja meikkaaja, ja samalla, kun hän kertoi meille Zuiista, tekeytyi mallin kasvoille pehmeän ruskea smokey eyes kuin itsestään. Tiia jakoi kaikille meille ruusut, mikä oli aika konkreettinen osoitus siitä, että onhan Zuii kukkaismeikkisarja ja esimerkiksi huulipunien raaka-aineena käytetään ruusua. Minun ruusuni oli aika sitkeä sissi, sillä se jaksoi matkustaa mukanani ilman vettä Tampereelta Poriin ja vasta tänään se alkoi näyttää väsymyksen merkkejä.

Näette kuvassa pöydällä ison yllätysboksin. Saimme valita sieltä jokainen Zuii-tuotteen goodie bageihimme. Minä nappasin vaaleanpunaisen kukkaisluomivärin testiin. Kiva päästä kokeilemaan Zuiita :)

Ja #purkkimafia pääsi goodie bagien kimppuun! Minä en tuossa tohinassa kovin hyvin ehtinyt tutustua, mitä kolmesta (!!!) goodie bagista löytyi, vaan tutkin asiaa tarkemmin kotimatkalla. Järjestäjät Sanni ja Elisa olivat kyllä ylittäneet itsensä koko tapahtuman suhteen. Järjestelyt oli hoidettu hyvin, kaikki viihtyivät ja goodie bagit olivat runsaammat kuin olisi voinut kuvitella. En ole vieläkään kerinnyt tutustua kaikkiin tuotteisiin ja varmasti jouluun asti riittää jotain uutta kokeiltavaa :D

Yhden superkiinnostavan pussukan jo goodie bagista ehdin napata käyttöön, nimittäin Ella Bachén tuotteet, jotka meille lahjoitti Rohdos-Ala.

Pussukka sisälsi hoito-/peiteaineen näpyille sekä kaksi kosteusvoidenäytettä. Tomaattivoidetta olenkin aina halunnut kokeilla ja näppyihin tarkoitettu aine on sopivan vaalea suomalaiselle iholle. Minulla on hyvät fiilikset näistä tuotteista ja innolla ongin goodie bageista lisää uusia tuttavuuksia :)

Älyttömän isot kiitokset kaikille, jotka olivat lauantaina mukana Plevnassa ja erityiskiitokset järjestäjäkaksikolle, kun teitte meidän päivästä niin kivan! Otetaan taas uusiksi?

6 kommenttia:

 1. No todellakin otetaan uusiksi! :) Mä en ollutkaan ehtinyt vielä kurkata tuohon Rohdos-Alan pussukkaan, wou! Vaikka tuo peiteaine on mulle 100% varmasti liian tummaa, mutta silti, jee! Kamala määrä tuli kyllä tavaraa - mutta en valita! 8D Ihanaa päästä kokeilemaan kaikkea uutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kädellä näyttää aika tummalta, mutta ainakin mun lakananaamaan sulautuu hyvin :D Kokeilin tänään meikin alla!

   Poista
 2. Ehdottomasti uusiksi! :) Päivä oli aivan mahtava, mulla oli niin hyvä fiilis aamusta iltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo <3 Olitte tehnyt Sannin kanssa päivästä meille muille osallistujille kyllä helpon. Ei tarvinnut kuin ilmestyä paikalle ja syödä ja olla :D Jäi kiva muisto päivästä :)

   Poista
 3. Tää on niin uusittava! Harmittaa niin etten päässyt tällä kertaa mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niimpä! Ja ens kerralla myös sä tuut mukaan :)

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)