lauantai 29. maaliskuuta 2014

Asphyxia

Aikoinaan tilasin HQHairilta Urban Decayn Asphyxia luomivärin ihan vahingossa, sillä luulin tilanneeni toisen sävyn. Ihastuin kuitenkin Asphyxiaan ensi näkemältä ja sen jälkeen se on ollut yksi aarre kokoelmissani!

(Anteeksi olisi voinut vähän siistiä luomiväripölyä)

Asphyxia on kaunis laventelinsävyinen shimmer duotone, joka heijastaa sinistä. Älyttömän ihana sävy ja ihan ainutlaatuinen minun kokoelmassani, josta ei muutenkaan hirveän montaa duotonea löydy. Pigmentti on tuttua UD laatua eli väriä irtoaa reippaasti luomelle, mutta Asphyxiaa pystyy käyttämään vähän hennomminkin ja se on helppo häivyttää.

Tekemäni meikki ei tuo kuvassa esiin duotone heijastavuutta, mutta livenä se on selvästi havaittavissa. Tässä meikissä olen käyttänyt Asphyxiaa liikkuvalla luomella ja

tästä MAC paletista (joka nähtiin myös edellisen postauksen videolla) ylävasemmalta Orbia kulmaluulla sekä varjostukset Shadowy ladylla (oikea ala). Sisänurkassa e.l.f.in mineraaliluomiväri Innocent. Rajaus UD 27/7 Glide-On eye pencil sävy Smoke. Luomien pohjustus UDPP. Ripsivärinä Lumenen Truly Bold & Curly.

Mitäs tykkäätte Asphyxiasta?

9 kommenttia:

 1. Onpa kaunis meikki! Asphyxia vaikuttaa ihanalta väriltä ^^

  VastaaPoista
 2. Lilaa luomeen, kyllä! Rakastan laventelia! Mm. MAC Beautiful Iris on <3 Tää on tosi kaunis ja sopii sun simmuun täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 ilman violettia, liiloja, laventelia ja vaaleanpunaista sekä pinkkiä ei vois elää!

   Poista
 3. En olekaan aikaisemmin tainnut kommentoida blogiisi, vaikka olenkin lukijana ollut jo jonkun viikon :) Tämä on kuitenkin tosi kaunis väri, joten pakko kommentoida. Ja sun silmät on kauniin moniväriset! :)

  MS / Beauty Highlights

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)