maanantai 9. syyskuuta 2013

Synttäriarvonnan voittaja...

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Oli kiva lukea kommenttejanne ja annoitte hyviä postausehdotuksiakin :) Jos saan houkuteltua kuvattavaksi jonkun vihreäsilmäisen mallin, niin tanssiaismeikki vihreille silmille onnistuu kyllä. Videoitakin haluaisin tehdä lisää, mutta en millään jaksaisi taas tapella muokkausohjelman kanssa :/ Monta hyvää videoita on jäänyt lataamatta, kun en saa niitä editoitua sellaisiksi kuin haluan, ja ajan kuluessa ne menettävät ajankohtaisuutensa, jolloin jäävät lojumaan arkistoon. Jotenkin kesävideot ainakin omalla kohdallani ovat nyt out, koska syksy painaa jo kovaa päälle!

Moni teistä muuten odottaa samanlaisia asioita syksyltä kuin minä :) Aiempina vuosina olen odottanut opiskelujen sujuvan hyvin, mutta nyt kun koulut ovat vihdoin minun osaltani käyty, niin toivon, että minulla riittää töitä ja että saisin tehdä paljon meikkejä muille. Haluan tehdä myös hiuksia!

Näiden lisäksi tottakai odotan kuntosalilta tuloksia, kun taas pitkän tauon jälkeen liityin salin kirjoille. Viime viikko meni ihan penkin alle, mutta taas on maanantai ja me naiset voimme aina silloin aloittaa alusta! Tärkeintä on kuitenkin tehdä sitä, mistä nauttii eniten. Minä nautin tällä hetkellä kynsien lakkaamisesta sekä Candy Crushista (joo pitää mennä tämän postauksen jälkeen kuluttamaan kaikki elämät :D).

Mutta joo, paljastetaan vihdoin arvonnan voittaja, jonka tälläkin kertaa arvoin random.orgin arvontakoneen avustuksella ja yhden todistajan läsnäololla.

                                        Paljon onnea:

                             
                                 Helmi
Helmi vastasi kysymykseen näin:
''Odotan syksyltä ehdottomasti i love me-messuja! Olisi kivaa nähdä taas videoita (:''
Minä odotan myös innolla I love me -messuja ja olen menossa lauantaipäivänä niihin tutustumaan! Jos törmäillään niin tulkaapa vaihtamaan kuulumisia :)

Onnittelut vielä voittajalle! Olen lähettänyt sinulle sähköpostia.


Jos onni ei tällä kertaa suosinut sinua, käynnissä on myös muita ihania arvontoja! Käy kurkkaamassa esimerkiksi Maanon Halloween giveaway ja Meikki Monsterin Maailman synttäriarvonta.

9 kommenttia:

 1. Äää, ei totta, kerrankin random.org on mun puolella :D!

  Mä olen harmi menossa sunnuntaina, juuri tuona lauantaina on koulupäivä :/

  VastaaPoista
 2. Missä messut pidetään?

  VastaaPoista
 3. Laihdutat kun menit salille. Onnea Helmi voitosta :)

  VastaaPoista
 4. Ihan tiedoksi vaan että kaikki eivät käy salilla laihduttaakseen -.-

  VastaaPoista
 5. Voi ihanaa jos tanssiaismeikki onnistuu :) Tsemppiä salikäynneille!! Kävin pitkästä aikaa itekkin koittamassa ja oli kyllä niin voimatonta venkoilua että huhhuh :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen parhaani :) Kiitti tsempistä! Eilen hikoilin zumbatunnilla ja tänään pistetään voimat koetukselle kahvakuulassa :D

   Poista
 6. Kyllä ihmiset käyvät salilla jos haluavat laihduttaa. Itse pystyn tekemään kotona kahvakuula treenejä. Ja Helmille oikein paljon onnea vielä kerran voitosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä laihdutuksesta kiinnostuneelle Anonyymille pieni tietoisku :) Huomattava osa kuntosaliharjoittelua harrastavista haluaa harjoittaa nimenomaan kuntoaan. Kyse on lihaksiston ja muiden liikuntaelimien vahvistamisesta. Laihtumisessa tärkeintä on se kuinka paljon niitä kaloreita sinne omaan masuun laittaa suhteessa siihen paljonko oma keho kuluttaa niitä koloreita. Toki kalorien kulutusta voi aivan kaikella liikunnalla lisätä. Mutta vaikka itselläsi nyt olisikin laihtuminen tavoitteena kahvakuulaharjoituksia tehdessäsi niin ei se tarkoita, että muut ihmiset yrittävät laihtua. Tiedän kuinka kovasti voi ärsyttää, kun on "laihdutusurakka" päällä ja samalla hoikat ihmiset urheilevat muista syistä kuin itse. Täytyy silti yrittää hillitä itsensä ja jättää tuollainen häiritsevä käytös sikseen. Oikein paljon onnea ja onnistumisia Anonyymille laihdutuksen parissa!! <3 :)

   Poista
 7. Veljeni käy salilla säännöllisesti eikä käy siellä laihduttamassa... Sitä paitsi, miten sä kehtaat tulla kommentoimaan jotain tuollaista

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)