maanantai 16. syyskuuta 2013

Suoraan Poliiseista

Ripsarit Poskilla blogi tekee historiaa, sillä milloin on viimeksi nähty hiuspostaus? Siitä on jo melkoisesti aikaa, sillä en ole erityisemmin hiusihmisiä. Tai taidan alkaa olla. Haluaisin ainakin osata laittaa omia hiuksiani ja saada ne yhtä täydellisen näköisiksi, kuin vaikka Pretty Little Liarsin tytöillä (joo olen koukussa eikä sitten saa spoilata!).

Nyt en kuitenkaan inspiroitunut PLL:sta, vaan idean nappasin Poliisit-televisiosarjasta. Katselin pari viikkoa sitten Porin Poliiseita, jossa Taina Kolkkalalla oli niin ihana lettikampaus. Itse en ensiyrittämällä yltänyt ihan samaan suoritukseen, mutta mielestäni tulos oli olosuhteisiin nähden kiva. Yritin Googlata kuvaa alkuperäisestä kampauksesta, jotta olisitte saaneet vertailla, mutta kaikki kuvat Tainasta ovat edestäpäin otettuja, joten kampausta ei niissä näy. Kyllä poliisien kampauksista nyt härre gyyd pitäisi kuvia netistä löytyä. Nih!

Tässä minun versioni kuitenkin kampauksesta. Pään asento hieman vääristää tulosta, mutta kyseessä on sivusuuntainen ranskalainen letti, jonka loppuosa on heitetty sykerölle vasemman korvan taakse. Ei ollut mikään piece of cake saada kaunista kampausta itselle tehtyä, mutta harjoittelisin tätä mielelläni mallipäälle.

Mielessäni on useampaan otteeseen taas käynyt hiuksien keventäminen, mutta aina leikkuuhetkellä innostun leteistä yms., jotka onnistuakseen vaativat tasapituisen hiuksen, joten en tiedä tuleeko edelleenkään kesää tukkani suhteen. Miten arjen pelastuskin (=sotkunuttura) onnistuu pätkityillä kutreilla? Katsotaan nyt kuinka minun käy. Pitäisi huomenna varailla taas parturiaikaa.

''Siisti lettikampaus'' vaatii ehdottomasti huulipainotteisen meikin ollakseen naisellinen ja meikissä lähdin kokeilemaan Lumenen huulikiiltokynää (sävy 17 Tuoksuvat puut). Huulikiiltokynä vaatii ehdottomasti kaverikseen huultenrajauksen, jotta huulikiilto ei lähde karkailemaan huulten pieniin juoviin. Taisin käyttää huultenrajauksessa Ben Nyen Really Rediä, joka muuntaa huulikiillon sävyä punaisempaan suuntaan. Valitsin tarkoituksella erisävyisen rajauksen, koska halusin kokeilla, millaiset huulet niillä voisi loihtiä. Tykkäsin tuloksesta ja uskallan kokeilla uudelleen :) Silmämeikki on yksinkertaisen harmaa. Rajauksessa käytin Avonin Glimmerstick Diamondsia (Smokey diamond), joka ottaa silmämeikissämeikissä vallan.

Mitä mieltä te olette tämänkaltaisista lettikampauksista? Millaisen meikin tekisitte niiden kaveriksi? Nyt saa heittää myös huulipunavinkkejä syksyyn :)

15 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää, lettikampaukset on ihania! Ehdottomasti kannattaa käydä tutustumassa Lancômen Rouge in Love-huulipuniin, aivan ihania laadultaan ja sävyiltään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oliskohan mulla joskus ollut näyte sellasesta, koska ovat muistaakseni pehmeitä? Mulla on vaan paha tapa tuhota kaikki kalliit huulipunat, joten uskallankohan investoida :D

   Poista
 2. Tosi ihana! Miksihän sitä itse kokee aina niin hankalana aloittaa tällaiset letitykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jotenkin vaikeus on siinä ettei näe, eikä mulla ainakaan ole kunnon peilejä mistä katsoisi sivuilta ja takaa!

   Poista
 3. Leikkaa polkka tukka. Syksyyn kuuluu huuliin erilaiset ruskean sävyiset huulipunat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ei, pidän pitkästä tukasta ja kirkkaista huulipunista :)

   Poista
 4. Letit <3 Kauan niitä saa päähänsä vääntää, mutta onnistuminen palkitsee! :)

  Täältä peukku myös kirkkaille huulipunille, aivan mahtavaa värikkyyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, kiva kun joku on mun kanssa samaa mieltä :D

   Poista
 5. Voi ei, voi kun mullakin olisi noin pitkät ja paksut hiukset ja osaisin tehdä kauniita lettikampauksia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä vaan en vielä osaa, mut yritän opetella! Ja hyvä kuvata nämä kokeilut, koska muuten en huomaa kehitystä.

   Poista
 6. Aivan ihana kampaus ja meikki! Tuo huulimeikin sävy sopii sulle ihan loistavasti.

  VastaaPoista
 7. Polkka tukka sopisi sulle hyvin. Toi letti kampaus on tosi makee .

  VastaaPoista
 8. Kiitos :) Jostain syystä en tällä hetkellä pysty kirjoittamaan suoraa vastausta kommentteihin kiitos bloggerin.

  VastaaPoista
 9. Sulla on aivan ihanat silmät! :)

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)