tiistai 3. syyskuuta 2013

MNY: munasin niin yllättäen..

Ihastuin toissa vuonna MNY:n tuotteisiin ja hamstrasin sarjan glitteriä sisältäviä huulivoiteita. Ne näyttivät huulilla niin kivoilta ja kimallus oli kaunista. Hintakaan ei ollut huimaava, sillä tuotteet maksoivat noin kaksi euroa kappale. Jos oikein muistan, sarja ei ollut kauaa Suomen markkinoilla, joten tuli kiire hommata tuotteita varastoon, kun huomasin niiden poistuvan kauppojen hyllyiltä.

Vaihe 2, mikä yleensä seuraa hamsteria on kyllästyminen. Kyllästyin huulivoiteisiin melko pian, juurikin niiden sisältämän glitterin takia.

Vaihe 3, mikä seuraa kakkosta on morkkis. Miksi tuli ostettua kaikki mahdolliset sävyt, kun tuote ei olekaan niin ihmeellinen ja upea, miltä se alussa vaikutti? Tuloksena minulla oli jemmassa useampi huulivoide (joitain sävyjä vieläpä kaksi), enkä saisi ostaa uusia vielä pitkään aikaan, kun nämä olisi ensin kulutettava loppuun. Pahus. Siihen loppui huulivoiteiden hankkiminen.

Nyt syyskuun alussa kyllästyin, kun en ole saanut näitä huulivoiteita edelleenkään kulumaan enkä siitä syystä saa koskaan haaveilla uusista ilman oman tunnon tuskia. Päätin ottaa projektikseni näiden poiskuluttamisen, sillä ne ovat helppokäyttöisiä töissä, kun levitys on nopeaa ja siihen ei tarvitse peiliä. Mitenkään erityisen kosteuttavia ne eivät kuitenkaan ole.

Projekti alkoi hyvin kunnes...!


Jätin eilen epähuomiossa huulirasvan työhousujeni taskuun ja pitkän päivän jälkeen heitin housut suoraan koneeseen. Nyt tiedän, mitä huulirasvalle tapahtuu, kun se käy pesulla. Onneksi olin ottanut iPhoneni pois taskusta....! Jännää, että sen sisälle ei ollut päässyt yhtään vettä, mutta se oli lämmöstä sulanut mössöksi.

Ärsyttää, että tuhosin juuri tuon nudesävyn, koska se oli suosikkini vaaleanpunaisen rinnalla. Toisaalta olen nyt askeleen lähempänä tavoitettani ;) Melko lähellä on muuten, että saan yhden luomivärin kulutettua loppuun, mutta siitä lisää, kun asia on ajankohtaisempi!

Muista osallistua arvontaan , jos kaipaat pientä hemmottelua! Saa kertoa myös kaverille ;)

2 kommenttia:

  1. Heh, mäkin hamstrasin näitä joskus ihan innoissani :D Huulituotteet käytin pois, mutta kynsilakat ja luomivärit lähtivät kiertoon. Pari poskipunaakin taitaa vielä pyöriä jossain..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ei sitten näiden huulirasvojen lisäks oo kuin yks poskipuna, josta tyksin edelleen, vaikkei ihan jokapäiväisessä käytössä ookaan! Kyllä munkin pitää sitten saada nämä joskus alta pois, jos säkin oot siihen pystynyt :D Ellen tuhoo niitä ennempää...

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)