maanantai 9. syyskuuta 2013

Se kestää, kestää, kestää ja rapisee

Joskus kosmetiikkamaailmassa kannattaa ottaa riskejäkin, vaikka yleensä seilaan melko turvallisilla vesillä. Viime vuonna kokeilin nimittäin Avonin Extralasting sarjan nestemäistä rajaustussia ja se oli huonoin rajaustussi miesmuistiin. Ei, perun äskeisen, sillä Max Factorin rajaustussi on ollut huonoin kokeilemani rajaustuote. Huolimatta kuitenkaan siitä, että Extralasting rajaustussi ei tehnyt minuun vaikutusta, tykkäsin kovasti sarjan huulipunista, jotka ovat ikävä kyllä historiaa tuhottuani viimeisen omistamani ja sarjan uudistuttua. Nyyh, ikävä niitä superkestäviä huulipunia, jotka eivät olleet liian kuivia ja joiden väri oli niin kirkas!

Extralasting sarjan uudistuttua mielenkiintoni heräsi tuotteisiin ja niiden uusiin koostumuksiin ja pakkauksiin. Kukapa ei kiinnostuisi kestävyyttä lupaavista tuotteista. Huomasin, että surkean rajaustussin tilalle oli tullut dipattava eyeliner ja tuotesarja uudistui sopivaan aikaan, sillä minulla oli hankintalistalla uusi musta nestemäinen rajausväri. Päätin mielenkiinnosta tilata dippilinerin ja horjuttaa uskomustani siitä, että tuotteet eivät ikinä uudistu merkittävän paljoa, joten tämä olisi mitä todennäköisemmin yhtä huono kuin edeltäjänsä. Onneksi otin riskin ja annoin uuden mahdollisuuden Extralastingille.Oli pakko lainata kuva Avonin sivuilta, koska tuote on niin kiiltelevä, etten hampaat irvessäkään saa siitä kuvaa. Eipä tuokaan tuotekuva mielestäni mikään mestariteos ole ja kiiltää sekin tyhmästi, mutta pakkaus on sellaista materiaalia, mitä kamera ei todellakaan rakasta. Tykkään kuitenkin designista, koska se on naisellinen ja punamusta toimii aina.

Eyeliner on koostumukseltaan melko ohutta, mutta todennäköisesti paksuuntuu ajan myötä. Sitä on saatavilla kahdessä sävyssä (musta ja pronssi), joista omistan mustan. Tussissa oli vikana sen sävy (lupasi olla musta, mutta oli likaisen harmaa), mutta tämä tuote on musta kuten lupaakin. Tuotetta tulee dipattaessa sopiva määrä kerrallaan, eikä sivellintä tarvitse joka kerta niistää purkin reunaan.Yllä kuva meikistä, jossa olen käyttänyt Extralasting rajausväriä. Kuvanottohetkellä eyeliner on täysin kuiva, mutta se jättää todella kiiltävän pinnan! Tykkään todella :) Antaa juhlavamman vaikutelman, kuin perus musta rajaus. Silmänmuotoni vaatisi myös mustan sisäkajalin, mutta skippasin sen tällä kertaa, koska tämä ei ole juhlameikki kuitenkaan.

Saako hihkua riemusta, kun on löytänyt sellaisen tuotteen, mistä tykkää tosi paljon? Kerronpa vielä kestävyydestä, sillä onhan tämä ''extralasting'' tuote. Luomeni eivät ole hikoilevat, eivätkä silmäni vuoda, joten en tiedä, miten se sellaisilla silmillä kestäisi, mutta minulla tämä pysyi koko päivän muuttumattomana. Olin tyytyväinen pysyvyyteen, mutta en uskonut, että se vesipesua sentään kestää. Pesin illalla meikit Dermosilin kasvopesua käyttäen (puhdistaa minulla kaikki meikit), mutta tuplapesunkin jälkeen silmissäni oli edelleen täydelliset rajaukset. Whaat? Tuote ei kuitenkaan ole vedenkestävä ja sain sen lopulta pois hangattua normi silmämeikinpoistoaineella (kirjoitin ensin silmänpoistoaineella :DD). Siten rajaus irtosi pieninä lastuina. En voi sietää vaikeasti poistettavia meikkejä, mutta tämä pysyy vielä hyvänmaun rajoissa, sillä silmämeikinpoistoaine puree siihen helposti. Allekirjoitan, että tämä tuote on kestävä.

Kokeilkaa ihmeessä, jos olette tekemässä tilausta Avonille. Uusimmassa kuvastossa tällä tuotteella on hintaa vain 6,95€, mikä ei mielestäni ole paha hinta. Ja tämä ei silti ollut mikään maksettu mainos, vaan halusin kertoa teille tuotteesta, johon pitkästä aikaa tykästyin!

3 kommenttia:

 1. Tosi kaunis toi meikki! :)
  Hei olisko sulla muuten mitään vinkkiä siihen, miten nestemäistä eyelineriä laittaessa estäisi ripsiä olemasta tiellä? Mulla on tosi kaarevat ripset ja tuntuu että puolet eyelineristä onkin sitten kökköinä niissä kiinni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Rosa :) Mulla on itellä vähän sama vaikeus, mutta älä ainakaan taivuta ripsiä ennen eyelineria(, jos edes taivutat kaarevuuden takia). Ja laita peili mahdollisimman alas, jolloin silmiin tulee parempi asento rajauksen tekoon. Kokonaan linerin tarttumista ripsiin on kyllä vaikea estää :/

   Poista
  2. Joo, ei mulla oo tarvetta taivuttaa ollenkaan :D Täytyy koittaa ton peilin asennon kanssa viritellä, kiitokset!

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)