torstai 16. toukokuuta 2013

Unelmien kesä -voittaja!

Noniin, päästään vihdoin asiaan. Aluksi haluan sanoa kilpailusta sen verran, että aihe oli aika haastava. Halusin kilpailuun kesäisiä meikkejä, mutta ''kesämeikki'' olisi ollut liian helppo toteuttaa. Unelmien kesä haastaa osallistujan oikeasti ajattelemaan kesää ja mitä kaikkea ihanaa siihen liittyy. Itselleni tuli ensin mieleen mökkeily sekä ihanat Pingviini jäätelötuutit. Olempas jo yhden maistanut tässä kuussa ;D Pyysin osallistujia myös hieman kuvailemaan, mistä inspiraatio meikkiin tuli ja tämä unohtui aika monelta. Minun oli vaikea päästä niihin meikkeihin sisälle, joista kuvaus puuttui.

Toinen asia, johon pyysin kiinnittämään huomiota, on kauneusmeikki. En etsinyt kilpailuun maskeerauksia, vaan kaunista meikkiä, johon silmä kiinnittyy. Ronjun meikistä pidin tässä mielessä erityisesti, koska siinä oli pääosassa värillinen eyeliner, joka toimii mielestäni todella hyvin katseen kiinnittäjänä.

Kilpailun voittajaksi kuitenkin valikoitui uskomattoman taitava Dreamer, jonka meikki hämmästytti minut.

Myös aputuomari piti tästä meikistä erityisen paljon, joten tuomaristo oli yksimielinen. Meikin kirkkaat värit toimivat kauniisti yhdessä ja oli mielestäni todella uskaliasta käyttää turkoosia ja keltaista yhdessä. Mutta nehän näyttävät upeilta! Tykkään yllättyä ja tästä yhdistelmästä yllätyin hyvin positiivisesti :) Ehkä lainaan ideaa jossain meikissä, jos Dreamer antaa luvan..

Meikin inspiraatiosta meikkaaja kertoo näin:
''Sain Unelmien Kesä -meikkiini inspiraation niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin luonnosta. Arvostamme yllättävän vähän niitä asioita, joiden ansiosta kesästä tulee kesä. Haluan tänä kesänä tuntea auringon lämmön ihollani, nähdä kauniin turkoosi meri, ihastella sinistä pilvetöntä taivasta sekä katsella kirkkaanvihreän ruohon kasvua.''
 
Ja ihan selvästihän nämä asiat välittyvät meikistä :) Minulle tuli tuosta linerin kiekurahännästä mieleen meren aalto, mutta vain taiteilija itse tietää onko se näin :D


Meikin tekniikka on minulle myös todella tärkeää, koska opiskelen alaa. Voittotyössä tekniikka on kohdallaan, vaikka pientä hiottavaa aina löytyy. Irtoripset on kiinnitetty huomaamattomasti ja meikin häivytykset ovat onnistuneet. Kokonaisuus on mielestäni kaunis. Toivoin tarkkoja lähikuvaa meikeistä, jotta pääsisin tarkastelemaan niitä lähietäisyydeltä ja tätä meikkiä kyllä kehtaa helposti esitellä läheltäkin. Se on niin hienosti tehty!

Voittajaan on otettu sähköpostilla yhteyttä, jotta voin lähettää hänelle palkinnon:

Kiitos hirmuisesti kaikille kilpailuun osallistuneille! Haluaisin kovasti palkita teidät kaikki, mutta aina se ei ole mahdollista :( Koitan järkätä kesällä jonkunlaisen arvonnan, jotta taas jollain on mahdollisuus voittaa.

15 kommenttia:

 1. Taisi voitto mennä oikeaan osoitteeseen. Ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Todella upea, siististi tehty meikki! Todellakin tuli kesä mieleen, ihanaa, ottaisin samanlaisen meikin itsellenikin :)

  VastaaPoista
 3. Vau, upea meikki! Dreamer _on_ tosi taitava meikkaaja.

  VastaaPoista
 4. Voiii kiitos!! ♥ Ihan huikeaa. Tuo palkinto on kyllä niin mieluinen, laitoin sulle sähköpostia myös :)

  Ja saat toki käyttää ideaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa! Pistän sen postiin mahdollisimman pian, mutta jos ei ensi viikon aikana postista kuulu, niin ilmoita mulle :)

   Poista
 5. Upea meikki ja todella hienosti tehty meikki. Koska laitat lisää postauksia tänne?

  VastaaPoista
 6. Miten sut löytää you tubesta?

  VastaaPoista
 7. Tosi hieno meikki voitti!

  VastaaPoista
 8. Tosi upea! Onnea voittajalle! Ja hei, mua tietenkin kiinnostaa, millä arsenaalilla voittajameikki on toteutettu. :)

  VastaaPoista
 9. Voi että, eipä olisi mun sähellys ollut mitään tuohon verrattuna :D Otin nimittäin jo kuvatkin ja kaikkea, mutta valaistus oli todella huono ja en saanut värejä toistumaan oikein. Jätin siis osallistumatta, vaikka meikin teinkin. Ehkä se vielä joskus blogissani nähdään :)

  Onnea voittajalle, ja ihanaa kun jaksoit järjestää näin kivan kilpailun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kertaan sitten :) Pistä ihmeessä blogiin kuvia jossain vaiheessa. Kiinnostaisi nähdä myös sun työ ;) Valaistus on kyllä tosi tärkeää, kun yrittää saada meikin näyttämään superhyvältä. Sen olisi myös voinut mahdollisesti korjata jälkikäteen koneella, enkä olisi laskenut sitä huijaukseksi :)

   Poista
 10. Hieno meikki on! Voittajan taidon näkee myös täydellisestä ihosta ja taitavista kasvojen varjostuksista ja poskipunasta, niitäkin ihastelin. :)

  VastaaPoista
 11. Todella kiintoisa blogi sinulla :) Pidän kovasti aina kauneusaiheisista blogeista ja niitä huvikseni selailen, vaikka lukulistaan ei mahdukkaan enää yhtään mitään :D Itsekin kirjoitan kauneusaiheista blogia :> Käy kurkkimassa jos kiinnostaa :>

  www.sussu-bow.blogspot.fi

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)