keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Näytehöpinöitä

Näytteitä kerääntyy hurjat kasat mistä milloinkin. Kiinnostaako teitä näytteiden testailu? Entä aiheeseen liittyvät videot? Mä hukun kaikkiin näytteisiin, joten matskua riittäisi yllin kyllin :D Minä itse olen huono käyttämään näytteitä pois ja ne jäävät lojumaan, kun ei niitä silti roskiinkaan raaski heittää. Selkeästi liian tummat meikkivoiteet olen kyllä surutta heittänyt pois. Näytteet ovat siitä huonoja postausaiheita, sillä niiden käyttöikä on hyvin lyhyt, eikä tuotteen vaikutuksista voi oikein tietää. Mutta kiva kokeilla, nuuhkia, fiilistellä ja arvioida kokonaisuutta!Videolla esiintyvät näytteet:
*Nafha Eye and Lip Contour
*Dermosil Spa & Sauna Body Butter Senses
* Lavera Colour Corrector-voide anti-aging
* Rich Argan Oil Elixir

8 kommenttia:

 1. Kyllä, näytteet kiinnostavat ja jos jostain lehdenkin välistä bongaan, ilolla sen otan testiin. Ihmeissäni olen, kun niin moni jopa vihaa niitä. Olenkin sanonut, että vihatkaa vaan ja lahjoittakaa minulle. ;) Liian tummat voiteet vaalennan kosteus- tai ryppyvoiteella vaaleammaksi. toki jos joku sellainen minikokoinen näytetuubi vieläpä on kyseessä niin sekoan täysin. :D Taloudellinen tilanteemme on toki niin huono työkyvyttömyyyteni takia, että ehkä se on osasyynä siihen, että niillä näytteillä saa sitä hemmottelua ja luksusta arkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuubit onkin hyviä ja noi Dermosilin näytteet on näppäriä, kun saa avattua niin helposti! Näytteet on kyllä ihan kivoja, mutta mä koen, että jos niitä on hankala saada auki/epäkätevä käyttää pussista niin olkoon. Mut videoiden kuvaaminen saa mut kokeilemaan uusia tuotteita innokkaammin :)

   Poista
 2. ps. noi sun kynnet... <3 Luonnonkaunis olet muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vähän alaston olo ilman meikkiä, mut parempi kun hyväksyy itsensä sellaisena kun on..

   Poista
 3. Näytteetkin kiinnostavat ja tolleen videolta on kiva kattoa niin näkee suoraan miten ne toimii ja kuulee mielipiteen suoriltaan. :) Richin öljy on tosi hyvä kun sitä laittaa vain pari tippaa niin se ei lähmää kuivissakaan hiuksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo musta tuntuu, että Richin näyte oli niin iso, että siitä olisi riittänyt kahteenkin kertaan :) Mut kun aina olettaa, et näytteet riittää vaan yhteen kertaan :D

   Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)