torstai 31. joulukuuta 2015

Jumboilua

Oikein ihanaa uutta vuotta 2016 kaikille! Itse olen nyt viettämässä uudenvuodenaattoa ystävien kanssa ja naputtelin eilen tämän postauksen valmiiksi.

Joskus muutama vuosi sitten minulla oli kauhea himo NYXin jumbokyniin, mutta niiden käyttö on jäänyt innostuksen jälkeen vähäiselle. Kaivoin pitkästä aikaa esiin pari Jumboa: Peacockin ja Yogurtin. En oikein osaa päättää kummasta sävystä pidän enemmän. Yogurt on ehkä käytännöllisempi sävyltään (muistuttaa vähän Urban Decayn Sin Primer Potionia), mutta Peacock on laadultaan pehmeämpi ja erittäin huomionkipeä! Hyvällä tavalla, sillä kunnon merenneitolook on taattu.Jumbokynien päälle syvensin sävyjä BH Cosmeticksin Cool Matte paletilla.Tämänkin kanssa leikkiminen on jäänyt viime aikoina vähille, mutta löydän tästä aina kaipaamani sävyn, joten tämä on hyvä olla olemassa.
Alarivin keskimmäinen sävy on kuin Peacockin kaksoissisar.Ja tämä keskimmäinen violetinruskea sävy oli juuri kaipaamani sävy varjostusten tekoon.Huulille tein mixin Isadoran valkoisesta huulipunasta sekä Soap & Gloryn Sexy Mother Puckerista.Tittiditii. Naama on valmis. En ollut tajunnut kameralla ottaa kuvaa koko kasvoista, joten tämän viimeisen kuvan nappasin Instagramista.

Mitäs sävyjä teiltä löytyy NYXin jumboista?

2 kommenttia:

  1. Hihii, niin ihana meikki <3 näytät supersöpöltä :) mulla on ollut NYXin jumbokyniä mutta eivät pysyneet rasvaisilla luomilla. Valkoista haluaisin kyllä kokeilla uudelleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^____^ Mä käytin kynien alle vielä Urban Decayn pohjustajaa, mutta kyllä kynäjälki silti oli aika rasvainen luomella. Hyvin silti pysyi, kun pakkasi vielä jauhot päälle :)

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)