maanantai 7. joulukuuta 2015

La Palette Nude

Macin Orbini kuluttua aivan puhki, minun oli pakko löytää jokin uusi hyvä häivytysluomiväri. Ajattelin omistavani vastaavia aika paljon, mutta sopivan yksilön löytäminen oli vaikeaa! Onneksi Jäkemiitin goodiebag sisälsi L'Oréalin Color Rich La Palette Nuden sävyssä 002 Beige!
Beigen nudepaletin vasemman reunan sävy on uusi häivytyssuosikkini! Aika vähän käytän meikissä nudesävyjä, mutta viimeaikoina tähän palettiin on ollut helppo tarttua monestakin syystä. Hyvän häivytyssävyn takia tottakai, mutta paletti sisältää paljon kivoja luomivärejä helmiäisestä mattaan. Oikean reunan hiilenmustalla saa kivan luomivärirajauksen ja toisiinsa sopivat sävyt on mielestäni koottu sopivasti vieretysten.


Pigmenttisyys ei ole huippuluokkaa ilman pohjustusta. Älkää välittäkö huulipunasotkusta :D Kuivista käsistä on hankala saada punaista huulipunaa pois. Tylsää, ettei sävyillä ole mitään nimiä, kuten esimerkiksi Naked-paleteissa. Vaikeuttaa kosmetiikkabloggaajan elämää, mutta koitetaan pärjätä. Ainakin Urban Decayn pohjustajan kanssa paletin sävyistä saa näyttäviä.


Tässä minun suosikkimeikkini paletilla. Yhdistän tähän yleensä huomiota herättävän huulipunan :)


Olen levittänyt koko liikkuvalle luomelle paletin vasemmasta reunasta laskien neljättä sävyä ja häivyttänyt sitä luomivakoon vaaleimmalla sävyllä. Rajaukset pelkällä luomivärillä (paletin oikea reuna). Eipä silmämeikki aina vaadi montaa sävyä näyttääkseen upealta. Tämä onnistuu helposti aloittelijaltakin. Jos haluaa enemmän, voisi varjostuksia tehdä luomivakoon paletin tummemmilla mattasävyillä. Minulle tämä riittää hyvin arkeen ja töihin :)

Ripsivärinä meikissä on edellisessäkin postauksessa ollut Miss Manga Punky.Kaipaan niin kesää ja luonnonvaloa! Noh kyllä se talvikin ihan kiva muuten on, mutta sataa vain vettä! Pelkään liukkautta, mutta lumi toisi valoa.


Jos etsit kivaa nudepalettia niin tässä olisi yksi vaihtoehto. Palettia löytyy myös ruusukullan sävyisenä ja himottaisi ainakin minua. Mukana tulee myös sivellin, jonka toisessa päässä on muoviapplikaattori ja toisessa karvasivellin. Kokeilin sitäkin, eikä se ihan huonoimmasta päästä ole, perusmeikkaajalle ihan hyvä. Häivytys on vähän vaikeaa tuollaisella siveltimellä, joten siihen tarvitsee välttämättä kyllä toisen siveltimen.

Hyvä paletti esimerkiksi matkalle, koska sävyt ovat monipuoliset ja kompaktissa koossa, sekä erityisplussat peilille! Peili taittuu 180 asetta, mikä helpottaa meikkaamista. Aivan ylenpalttista hehkutusta paletti ei minulta saa, koska sävyt ovat sen verran heikkopigmenttisiä, että tarvivat pohjustuksen, mutta koostumus on napeissa pehmeä, eivätkä ne silti varise levittäessä.

Tästä meikistä on tullut minulle oikea turvameikki, koska se onnistuu aina varmasti ja näyttää hyvältä sekä neutraalilta.

Mitäs te muut olette mieltä tästä paletista?

4 kommenttia:

 1. Niin nättinä ❤️ Mulla on Rose paletti. Se on kaunis vihreille silmille ja laadultaan ok työaamuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana <3 Jos mun silmät muuttuu nyt kateudesta vihreiksi niin onko se hyvä syy ostaa Rose xD

   Poista
 2. Kivan näköinen paletti. Saa varmaan kivan arkimeikin tehtyä. :)

  VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)