sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Minä katselen perinteisesti itsenäisyyspäivän vastaanottoa ja olen viritellyt kynttilöitä joka puolelle. Jaloissa muhii Dermosilin kuorintasukat ja kynsilakat kuivuvat parasta aikaa. Herkkujakin löytyy, sillä ostin pussillisen Da Capoja ja limpparin :) Ilta on niin rauhallinen, että itsenäisyyspäivää voisi viettää pidempäänkin.


Itsenäisyyspäivän kunniaksi siniharmaat kynnet! Pohjalakkana on O.P.I.:n Kevät/Kesä 2011 lakka I Vant To Be A-Lone Star. Lakkaukseen meni pienen pullon jämät ja ikävä tulee <3 Onneksi kivoja lakkoja löytyy niin tuhottomasti, etten jää enempää suremaan ''menetystä''. Onhan se kunnia tulla käytetyksi pullon pohjaa myöden. Päällä Lumene Natural Coden Jewel Green. Vihreä glitter ei ihan sovi Suomen itsenäisyyspäivän väreihin, mutta näyttää kivalta siniharmaan päällä. Jätin pullon vähän tyrkympään paikkaan laatikossa, sillä se on niin kiva, että haluan lakata sillä pian uudelleen. Keksisi vaan minkä kanssa...? Ei ollut vaikea poistaa kynsistä.

Lyhyt postaus tänään, sillä kuorintasukat vaikuttavat olleen jo 90 minuuttia ja pitää mennä pesemään jalat. Parin päivän päästä pitäisi ihon alkaa hilseillä. Kuorintasukat maksavat Dermoshopissa 12,90€. Toivottavasti tuote toimii ja jaloista tulee niin pehmeät, etten tarvi edes pörrösukkia! :D Halvempaa pitäää jalat kunnossa kuorimalla ja rasvaamalla, kuin käydä jalkahoidoissa, mutta jalkahoitojen hieronta on niin <3 Miten juttu nyt tällä tavoin alkoi rönsyilemään, kun tarkoitus oli kirjottaa itsenäisyyspäiväteemalla?

Nauttikaa itsenäisyyspäivän illasta, vaikka kovasti myrskyääkin!

Palataan taas.

2 kommenttia:

  1. Nätit kynnet :) sopivat teemapäivään, ei aina tarvitse olla niin perinteinen ;)

    VastaaPoista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)