maanantai 31. elokuuta 2015

Hesalaiset

Tuli pyörähdettyä lauantaina Helsingissä kaverin kanssa shoppailemassa. Pyhitettiin koko päivä shoppailulle, syömiselle ja juomiselle, ja hauskaa oli! Harmittaa kyllä todella paljon, että Urban Decayn pisteeltä kaikki himoitsemani tuotteet olivat sold out. Raivostuttavaa miten olen kärkkynyt verkkokaupassa tuotteita ja kun vielä pääsen paikan päälle niin ovat sieltäkin loppu. Pitää varmaan tilata pohjustajaa edelleen ulkomailta, kun ei näytä Suomesta _vieläkään_ saavan. Huoh. Jos nyt jotain positiivista kuitenkin niin pääsimpähän kokeilemaan meikkivoita ja nyt tiedän oikean sävyn itselleni, joten tiedän mitä tilata. UD:n fluidit vaikuttivat tosi hyviltä!
Nappasin iPhonella kuvia ostoksista. Kicksistä mukaan tuli Viva La Divan Absolutely fabulous Eyes & Brows sekä alennusmyynneistä MUSin luomiväri sävyssä Lemon. MACiltä ihastuin luomiväriin, joka sopii hyvin vaaleanpunaisten hiusteni sävyyn.
Luomivärin sävy on Love Power ja koostumus on ihanan kermainen. Ei täysin voidemainen, mutta levittyy pehmeästi sormin. Halusin jonkun kivan sävyn, jota käyttää koko luomella esim. töissä, kun haluan tehdä meikin nopeasti aamuisin. Love Power tänä aamuna kiireessä testattu ja siihen tykästytty.

MUSin Lemon oli pakko viedä kassalle, koska olen jo pitkään miettinyt keltaisen luomivärin ostoa. Aina silloin tällöin tulee mieleen kiva meikki, joka vaatii ehdottomasti keltaista, mutta en ole tähän ikään mennessä vielä omistanut hyvää pigmenttistä keltaista. Lemon myytiin puoleen hintaan, joten ei tarvinut kauaa miettiä.
Viva La Divan Book of Beauty sisältää kaksi ''Chapteria'' One ja Two. 
Chapter One sisältää luomivärejä sekä poskipunan ja korostusvärin. Chapter Two puolestaan on upeille kulmakarvoille pyhitetty paletti. Idea tällaisessa ''kauneuskirjassa'' oli minusta hauska, eikä tuote itsekään vaikuttanut hassummalta pigmenttien ja kokonaisuutensa puolesta, joten oli pakko viedä tämä kotiin.
 Swatchit Storysta ja Fairy Talesta. Onko kellään yhtä hassussa paikkaa luomea? :D

Tämmöisiä Hesalaisia vein mukanani Poriin. Tuntui kivalta tehdä saalispostaus pitkästä aikaa! Nyt alan siirtämään ajatuksia pikku hiljaa lauantaina järjestettävään kauneusbloggaajien miittiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)