perjantai 7. elokuuta 2015

Överipinkkiä

Pitkästä aikaa avasin Bloggerin ja ensimmäinen ajatus oli ''mitääääh??''. Olen päivittänyt viimeksi kesäkuussa. Huh huh. Mihin tämä aika taas on mennyt? Pikaiset kuulumiset: Vaihdoin vaihteeksi taas työpaikkaa ja töissä on huippukivaa! Viikon työputki loppui nyt ja huomenna saan nukkua. Jes! Ollaan asuttu kotona jo viikko, mutta käydään mökillä melkein päivittäin viettämässä aikaa ja moikkaamassa kissoja, jotka asuvat äitini kanssa vielä mökillä. Ilmat paranevat päivä päivältä ja huomenna olisi jopa mahdollisuus mennä Yyteriin rantsulle ottamaan arskaa. Ensimmäisen kerran tänä kesänä! Ollut niin surkea ilmat, etten muista näin kylmää kesää. Ostin jo tammikuussa kesäksi kahdet uudet bikinit ja ovat jääneet käyttämättä. Vielä on kesää jäljellä :) Siinäpä ne minun elämän highlightit tällä erää. Hymyilen korviin asti ja nautin elämästä :)

Tänä kesänä olen ollut kokeilevainen hiusten suhteen ja sateenkaariponioksennustukista inspiroituneena päättänyt räjäyttää kunnon pinkillä menemään. Pian tulee vuosi täyteen, kun aloin värjäillä hiuksia (ensin blondiksi pikku hiljaa). Hiusten värjäilyhän on hauskaa! Voi niin helposti muuttaa ulkonäköä ja olin kyllä niin kyllästynyt olemaan vuodesta toiseen maantienharmaa. Kokosin teille (oma)kuvia kesän varrelta, jos tykkäätte katsella/lueskella meikäläisen ''hiuspäiväkirjaa'' :) Toivottavasti joku inspiroituu myös kokeilemaan jotain uutta.

Aiemman hiuspostauksen (blondista pinkkiin) voit lukea tästä linkistä.

 Noniin eli lähdetään. Yllä oleva kuva haalistunut vaaleanpunainen, joka oli lopputulosta yhden suoravärikäsittelyn jälkeen ja ehkä 10 pesukerran jälkeen. Tykkäsin tästä, sillä se oli kivan hattarainen, mutta niskahiukset ja latvat olivat aika ruman väriset tässä kohtaa. 

Varasin ajan kampaajalle ja tällä kertaa päähän laitettiin Goldwellin kestoväri laveerattuna 50%.

 Ihan mieletön pikakampaus. Me likes <3


 Rakastuin pinkkiin kestoväriin palavasti, sillä hiuksista tuli niin intensiiviset ja suorastaan hohtavat. Tarttui hyvin tuohon hattarapinkkiin ja jopa latvoihin ja niskahiuksiin. Värjäämättömään juurikasvuun ei tarttunut tietenkään täydellisesti, mutta se viilensi oman hiukseni sävyä.


 Auringossa hiukset oli niin makeat! Ehkä paras tukka mitä minulla on koskaan ollut? Ja mikä parasta - kestoväri tasoitti hiusten sävyn, eikä haalistunut epätasaisesti, kuten suoravärin jälkeen.


 Tässä parin ensimmäisen pesun jälkeen. Haalistumista näkyvissä, mutta oikein intensiivinen pinkki vielä.


 About 1,5viikon jälkeen värjäyksestä laitoin kampaajalle kuvaa, johon totesin värin pysyneen erinomaisesti *peukku*

Mymmeli-look on niin paras pinkkiin tukkaan.


 Tälle asteelle pinkki lopulta jäi, eikä haalistunut tämän enempää. Olin enemmän kuin tyytyväinen, sillä ei tarvinnut hävetä epätasaista hiusväriä. Harmitti ihan älyttömästi, että hiukset kasvoivat. Ovat kuvassa jo ylipitkät. Minulla ei olisi ollut mikään kiire vaihtaa hiusväriä, mutta juurikasvu alkoi olla sopimaton ja otsis läheni nenää, joten oli aika luopua pinkkeydestä.


 Hiuksiin tehtiin kaksi väripoistoa ja räikeä kestoväri saatiin hyvin irtoamaan.


 Kampaajalta lähdön jälkeen olin jälleen tyytyväinen hattaratukkaan, sillä se oli taas yhtä kiva, kuin ennen kestoväriä. Ja oikeastaan kivampi, sillä tällä kertaa ilman likaisen värisiä latvoja.


 Parin pesun jälkeen tukka haaleni vielä entisestään.


Ja nyt se on tooooooodella haaleanvaaleanpunainen. Kuva on eiliseltä veneretkeltämme. Koko kesä on ollut jännää aikaa hiusten suhteen. Aina sai jännittää pesun jälkeen, kuinka paljon väriä lähtee. Kyllä blondina on helpompaa. Saa pestä tukkaa oikein kunnolla! 

Sellainen oli minun tutkimusretki punapään elämään. Hattarana aion pysyä vielä jonkin aikaa. Mites teidän kesätukat voi?

2 kommenttia:

  1. Toi överipinkki on niiiin siisti! Ja tuo "pika"kampaus <3__<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 mieluummin överit kuin vajarit :::::D

      Poista

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)