maanantai 3. maaliskuuta 2014

LivBox 2/14

Helmikuun LivBox oli mielestäni niin kiva, etten voinut jättää tekemättä siitä postausta, vaikka eletään jo maaliskuun puolta ja uudet boksit on mahdollisesti lähetetty tulemaan. Teemana oli tottakai ystävänpäivä ja tuotteetkin olivat sen mukaisia. Viime vuonna helmikuun boksi sisälsi ihanaa vaaleanpunaista, mutta tänä vuonna LivBox antaa mahdollisuuden muistaa miespuolista ystävää extratuotteilla.

Tässä sisältö kokonaisuudessaan. Ketään ei varmasti enää spoilaannu :)

Aloitan aina niin epäloogisessa järjestyksessä, mutta yllä olevat tuotteet olivat boksissa vähän kuin extrana. Schwarzkopfin [3D] MEN SION vartalon ja hiustenpesuaine sekä Encounter tuoksunäyte ovat tarkoitettu miehille, mutta LivBox on suunnattu naisille, joten näillä tuotteilla oli mahdollisuus ilahduttaa miesystävää, isää tai kaveria. Itse annoin tuotteet kokeiluun omalle miehelle, joka ihan tyytyväisenä otti lahjuksen vastaan, eikä ainakaan valittanut, vaikka kosmetiikkatuotteiden suhteen nirso onkin. Olisi ollut ehkä vähän noloa antaa tuoksunäytettä jollekin etäisemmälle ihmiselle, koska niitähän saa tavarataloista ilmaiseksi, mutta matkakokoiset tuotteet ovat jees.

En tiedä, mitä sinkkunaiset tällaisesta yllätyksestä boksissa tuumasivat. Annoitteko tuotteita kellekään? Eipä ainakaan tuntunut olevan boksin muista tuotteista pois se, että LivBox tiimi oli sisällyttänyt ystävänpäiväboksiin miesten tuotteita.

John Friedan full REPAIR shampoo ja hoitoaine ilahduttivat minua. Riemastun aina, kun pääsen kokeilemaan sellaisia tuotteita, joiden olemassaolosta en ole tiennyt aiemmin. Tuoksu oli ainakin hyvä, mutta en ole vielä kokeillut, koska tällä hetkellä minulla on avattuna jo kolme shampoota. Ups.

Neutrogenan Norvegian formula hand creamiin olen ehtinyt jo tutustumaan aiemmin ja todennut, että se on loistotuote. Erittäin hyvä käsivoide kuivalle iholle. Hienoa, että LivBoxista löytyy tällaisia tuotteita, jotka ovat helmiä. Väittäisin, että aika moni pitää tästä käsivoiteesta.

Carmexin huulirasva oli vähän tylsä tuote boksissa, koska kirsikantuoksuinen huulirasva samalta merkiltä tuli jo viime vuonna, mutta hyvä tuote silti. En tiedä jääkö omaan käyttöön.

Eucerin Aquaphor soothing skin balm näytteestä pidin. Minulla oli vartalossa yksi aika kuiva alue, johon sitä levittelin säännöllisesti, mutta kuivuus on melkein kokonaan jo kadonnut. Tykkään, että LivBox sisältää myös apteekista saatavia tuotteita, koska minulla ei ole paljoakaan kokemusta apteekin tarjonnasta. Harmi, että tästä oli vain pieni koko boksissa. Pitää harkita isomman ostamista.

Garnierin BB-voide löytyi myös boksissa kahdessa eri sävyssä. Minä sain sävyn Light, joka on varmasti passeli minulle kesällä. Vielä en ole kokeillut tuotetta, mutta kevääseen päin ollaan jo kovasti menossa, joten eiköhän tällekin tule pian tarvetta. Moni on jo varmaan kokeillut Garnierin BB:tä, koska tämä oli ensimmäisiä Suomen markkinoille ilmestyneitä BB-voiteita, joista kohuttiin, mutta minä en sitä koskaan raaskinut kaupasta ostaa. Jippii siis tästäkin tuotteesta. Oikea sävykin vielä!

Pidin helmikuun boksista yhtä tuotetta lukuunottamatta ja jatkan edelleen tilaamista, koska hyviä bokseja tulee useammin kuin huonoja. Toivottavasti hyvä onni jatkuu :)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille, lopetan näin lyheen, koska Walking dead <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeasti vain raapustamaan omaa mielipidettä tai kysymystä kommenttikenttään! :)